مشکل با rayfire

xkapitanx

New Member
با سلام.!

دوستان من rayfire رو نصب کردم روی 3ds max 2012 x64 و طبق اموزش قدم به قدم میرم جلو ولی اجسام خورد نمیشن.!

چند بار پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی باز هم همینطوره.!

برنامه PhysX-9.12.0213-SystemSoftware رو هم نصب کردم که 29 مگابایت هست ولی باز هم عمل نمیکنه.!

کرک هم کرکی هست که تو نت هست و حتی نسخه ای از این سایت دانلود کردم ولی باز هم همینطوره.!

به نظرتون چی لازم دارم؟

لطفا راهنماییم کنید.!

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
خیلی ها یا میشه گفت همه این مشکل رو دارن، مشکل هم تو کرکه، یعنی وقتی کرک میشه اون بخش کار نمیکنه.
من demo رو هم دانلود کردم تا تست کنم دیدم، بلـــــه ... دمو هم کامل نیست و محدودیتش توی ابزارهاست که باز اون بخش خاموش بود.

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
روي دكمه ي fragment توي يكي از تب ها كليك كن تا مدل رو اول تجزيه كنه، من مشكلي باهاش ندارم!
سلام جان من الان rayfire نصب ندارم که خوب توضیح بدم، ولی این روشی که میگی انگار قبلش شما جسم رو تجزیه میکنی ولی روشی که من و فکر کنم این دوستمون دنبالشه روشی ـه که مثلا: شما نوع خرد شدن و جنس دیوار رو به جسمت میدی ولی هنوز جسم حالت عادی داره و در آنی که جسم بهش ضربه وارد میشه شروع بع تجزیه شدن میشه و میتونه با برخورد های سنگین دوم هم به سطوح مختلف قطعات جدا شده به اشکال دیگه در بیاد که همشون رو تو اون تب بخصوص که الان یادم نیست انجام بدی و نوع خورد شدن ها رو تو ضربات دوم سوم و ... تعریف کنی، که خودت اینا رو خوب میدونی فقط خواستم بگم منظور من و احتمالا دوستمون چی بود.
چون این خاصیت توی Ray Fire کرک شده کار نمیکنه، تنظیم میشه ولی کار نمیکنه.

حق یارت

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
درسته bubo3dجان، اینو به عنوان راه حل گفتم. اما حالت عادی رو هم الان امتحان کردم مشکلی نداشت.
دوست عزیز شما تیک گزینه ی Interactive Demolition Options رو میزنی؟ (حتما نه :mad:)

Mostafa-3D

Well-Known Member
با سلام.!

دوستان من rayfire رو نصب کردم روی 3ds max 2012 x64 و طبق اموزش قدم به قدم میرم جلو ولی اجسام خورد نمیشن.!

چند بار پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی باز هم همینطوره.!

برنامه PhysX-9.12.0213-SystemSoftware رو هم نصب کردم که 29 مگابایت هست ولی باز هم عمل نمیکنه.!

کرک هم کرکی هست که تو نت هست و حتی نسخه ای از این سایت دانلود کردم ولی باز هم همینطوره.!

به نظرتون چی لازم دارم؟

لطفا راهنماییم کنید.!

یه آموزشی رو در سایت منتشر کردم که فکر کنم بهتون کمک کنه . این لینک

سلام جان من الان rayfire نصب ندارم که خوب توضیح بدم، ولی این روشی که میگی انگار قبلش شما جسم رو تجزیه میکنی ولی روشی که من و فکر کنم این دوستمون دنبالشه روشی ـه که مثلا: شما نوع خرد شدن و جنس دیوار رو به جسمت میدی ولی هنوز جسم حالت عادی داره و در آنی که جسم بهش ضربه وارد میشه شروع بع تجزیه شدن میشه و میتونه با برخورد های سنگین دوم هم به سطوح مختلف قطعات جدا شده به اشکال دیگه در بیاد که همشون رو تو اون تب بخصوص که الان یادم نیست انجام بدی و نوع خورد شدن ها رو تو ضربات دوم سوم و ... تعریف کنی، که خودت اینا رو خوب میدونی فقط خواستم بگم منظور من و احتمالا دوستمون چی بود.
چون این خاصیت توی Ray Fire کرک شده کار نمیکنه، تنظیم میشه ولی کار نمیکنه.

حق یارت

دقیقا این مشکلی که در دمو وجود داره . خیلی از امکانات بنظر فعال میاد ولی در واقع کار نمیکنه . توی انجمنهای گفتگو زیادی هم بحث شده ولی نهایتا به این نتیجه رسیدن کسانی که میخوان از این امکانات استفاده کنن بهتره از نسخه های خیلی پایین استفاده کنن مثل 1.31 که توسط XForce کرک شده و فول هستش . ولی خب نسخه های قدیدی خیلی از امکانات جدید رو نداره . واقعا نمیدونم چرا هیچکس به فکر کرک کردن فول RayFire نیست . این پلاگین با این همه محبوبیت هنوز نسخه فولی ندره !!!

tiptooop

Well-Known Member
عارضم خدمت شما rayfire 1.5 به بالا فقط از نرم افزار physX استفاده نمیکنه. شما باید پلاگین PhysX رو هم واسه مکس نصب کنی. یگرد پیدا میکنی
NVIDIA_PhysX_For_Autodesk_3ds_Max_2010_64bit

tiptooop

Well-Known Member
بعد از نصب پلاگین هم mass solidity رو از تو تنظیمات rayfire واسه جسمی که میخوای بشکنه کم کن. در غیر این صورت جسمت سخته و نمیشکنه.

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
در هرصورت من باهاش مشكلي ندارم و فكر نكنم از كرك باشه!

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
مکس 2013 ، rayfire 1.58.03
شاید بخاطر اینه که rayfire ورژن 2 نیست اینجوریه.اما از 1.5 بالاتره!

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
خوب حل شد

من بعد یه مقدار کوچیک تحقیق مشکل رو حل کردم که فکر کنم بیشتر برای PhysX باشه. حالا من هم لینک خود ورژن جدیدی که نصب کردم رو میذارم هم لینک PhysX 2.71 که باید حتما نصب کنید.
من پیشنهاد میدم اول PhysX رو نصب کنید اگه درست نشد RayFire ـی که فایل Torrent ـش رو گذاشتم رو دانلود کنید. حتما درست میشه.

3Ds 2011 32X

3Ds 2011 64X

3Ds 2012 32X

3Ds 2012 64X

پسورد همه هم cgpersia ست
پسورد رو کپی نکنید خودتون بنویسید چون ممکنه خطا حساب کنه.

فایل Torrent ورژن 1.57.10 RayFire هم پیوست شده

پیوست ها

• RayFire Tool 1.57.10 Max 2010-2012 64bit.rar
    5.7 کیلوبایت · بازدیدها: 4
آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا