مشکل با quick mask و brush

Coward

New Member
با سلام خدمت دوستان عزیز
یک چند وقتی که وقتی به حالت quick mask می روم brush غیر فعال می شود و من نمی توانم قسمتی را انتخاب کنم از دوستان اگر برای کسی تا حالا اتفاق افتاده ممنون می شوم کمک کنید

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
دوست عزیز. من تا بحال با چنین مشکلی مواجه نشدم. اما فکر میکنم یکی از کارهای زیر بتونه بهت کمک کنه:
1 - انتخاب بخشی از تصویر با یکی از ابزارهای انتخاب مثل Lasso tool و بعد کلیک روی دکمه ی Quick Mask و سپس انتخاب و بکارگیری Brush tool برای ویرایش ناحیه ی انتخاب شده.
2 - نگه داشتن کلید Alt و کلیک روی دکمه ی Quick Mask برای Inverse کردن ناحیه ی قابل انتخاب با این ابزار و سپس استفاده از ابزار Brush.

موفق باشی.

Coward

New Member
نه دوست عزیز امتحان کردم نشد ببینید متن ارور این هست
could not use the history brush because the history stat lacks corresponding channel

nima_dsnr

کاربر VIP
شاید حواست نیست مقدار opacity یا flow براشت 1% هست (یعنی حداقل)

یا شاید هم براشی که در حال انتخاب هسن ماهیتش کمرنگه...

مثل براشهای cloud یا چیز دیگه...

اینا رو چک کن.

nima_dsnr

کاربر VIP
خوب از اول ارور رو میزاشتی

براشهات رو ریست کن بعد یکیش رو انتخاب کن :

[miuc]11159486884[/miuc]

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
Coward جان این ارور ماله زمانیه که بجای براش ، ابزار History Brush رو انتخاب کرده باشی. بعد از انتخاب دکمه ی Quick Mask کلید B رو روی صفحه کلید بزن.
ابزاری که شما میخوای استفاده کنی برای برگرداندن بخشهای پاک شده ی یک تصویر یا پترن دار کردن بخشی از تصویره و از این ابزار نمیشه برای ویرایش Quick Mask استفاده کرد.

موفق باشی.

Coward

New Member
mehdi شما درست میگی متن ارور این را میگه ولی من brush را انتخاب می کنم نمی دانم چرا این ارور را می ده برای خودم هم عجیبه من یک مبتدی هستم تو photoshop ولی نه دیگر اینقدر :wink:

A2D3D

Well-Known Member
سلام
1 -دوست عزیز در قسمت پنل Channel مطئما باش که RGB رو انتخاب کردی
ممکنه برای همین باشه
2- فرمت عکست اگه GIF است به RGB تغییر بده
3- مطمئا باش عکسی که باز کردی Gray نیست
اگه میشه در حین دادن این اررور ، یه عکس بگیر و این جا بزار
شاید دوستان بتونن کمک بهتری بکنن

Coward

New Member
نمی دانم چش بود ولی photoshop دوباره ریختم درست شد از دوستان خیلی ممنون