مشکل با knife tool

rrss

Active Member
با سلام خدمت دوستان گل
راستش بنده به یه مشکلی برخوردم که شاید به نظر ساده بیاد ولی هر کاری کردم حل نشد
مشکل اینه که بعد از ساختن یه پولیگان وقتی که راست کلیک کرده و knife tool رو انتخاب میکنم اصلا هیچ خط و یا ورتکسی اضافه نمیشه ، اینو هم بگم که knife tool در حالت لووپ است و حالت مدلسازی پولیگان انتخاب هست، راستش مشکل اینه که در فیلم آموزشی در حالیکه هیچ پولیگانی در ناحیه ای که میخواد خط بندازه هنوز انتخاب نکرده ولی با کلیک توسط ابزار knife tool یه خط ایجاد میشه در حالیکه من باید حتما ابتدا این ناحیه ای که میخوام خط بندازم ابتدا باید پولیگانهای آنجا رو انتخاب کنم و بعد با انتخاب knife tool و کلیک در اون ناحیه خط میفته ، دوستان استدعا میکنم که منو راهنمایی کنین که چرا اینطوریه و چیکار باید بکنم
ضمنا یه سوال دیگه اینکه آیا کلید میانبر یا شورتکات برای سوییچ به حالت ورتکس و ادج و پولیگان در سینما 4دی وجود داره یا نه ؟ لطفا راهنمائی کنین ممنون

با تشکر :)

آخرین ویرایش:
سلام به دوست خودم ! به احتمال خیلی زیاد گزینه Only edge رو تیک زدی ( تو پنجره attribute manager ) اونو بردار شاید مشکلت حل شه .بعضی وقتا هم می بینی یه point در حال انتخابه ولی چون از دید کاربر دوره دیده نمیشه و کاربر فکر می کنه هیچ ورتکسی در حالت انتخاب نیست . شما اول مطمئن بشید که هیچ poly یا edge یا pointی در حالت انتخاب نیست بعد اقدام کن . برای این منظور از منوی Select گزینه Deselect All رو بزن تا تمامی موئلفه ها از حالت انتخاب خارج شن شرت کاتش هم میشه : (Ctrl +Shift+ A)

با دکمه Enter روی کیبرد هم می تونی بین حالت های point - edge و poly سویچ کنی .

آخرین ویرایش:

4d_artist

Member
مگه میشه همچین چیزی ؟ وقتی یه پالیگان تحت انتخابه دستگیره های axis روی اون قسمت پیدا میشه .

rrss

Active Member
با سلام خدمت دوست گرامی MazyarPivot عزیزم :)،سلام به روی ماهت عزیز دل برادر،کجاهایی کم پیدایی؟؟؟ ، ما رو نمیبینی خوش میگذره؟؟؟ ، از اینکه دوباره می بینمت خیلی خیلی خوشحالم ،از بابت راهنمائی مفید وبسیار بسیار راهگشائی که کردین بینهایت ممنونم ، آقا دست گلت درد نکنه ممنون مشکلم حل شد ،و این بخاطر راهنمائی خوب و مفید شماست، خیلی متشکل از لطفی که کلدین:oops:

خواهش می کنم ! ! ! رفیق به درد همچین مواقعی می خوره دیگه . قابلی نداشت ! همین نزدیکیام . زیر سایه شما ! راستی با نرم افزار Realflow چکار کردی ؟ تونستی پیداش کنی ؟

آخرین ویرایش:

rrss

Active Member
خواهش می کنم ! ! ! رفیق به درد همچین مواقعی می خوره دیگه . قابلی نداشت ! همین نزدیکیام . زیر سایه شما ! راستی با نرم افزار Realflow چکار کردی ؟ تونستی پیداش کنی ؟

با سلام خدمت دوست گرامی MazyarPivot عزیزم، بنده به داشتن رفقای با دانشی مث شما افتخار میکنم :)، امیدوارم که قابل باشم تا رفیق خوبی مث شما داشته باشم ، ضمنا بنده همیشه شمارو در بالای سرم و تاج سرم میبینم نه اینی که شما گفتین ، در مورد Realflow باید بگم که بله بکمک شما و بلطف شما یه چیزایی پیدا کردیم ، امیدوارم که باز هم بنده رو مورد لطفتون قرار بدین
باز هم از همه لطفهایی که کردین بینهایت ممنون و سپاسگذارم :rose:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا