مشکل با ip در سرور

it5

Member
در یک سرور اینترانتی چند مشکل دارم(سرور 2003)
1- اول از همه در موقع اتصال به بانک ابا خود اسم سرور جواب نمیده و فقط با اسم "localhost" جواب میده! چرا؟ این خیلی عجیبه که با اسم خود سرور جواب نمیده!!!!
2- در قسمتهایی مثل کاربران آنلاین یا هر جای دیگه که به IP کاربر نیازه , Ip کاربر را نمیگیره و فقط IP سرور را میگیره!! چرا؟!!!

چطور میشه این مشکلات را حل کرد؟!

tabib_m

Member
1- این که با "اسم" خود سرور (فکر کنم منظورت دومین هاست مورد نظر باشه!!!) جواب نمیده، عجیب نیست، باید توی تنظیمات ثبت بشه!
2- شما از چه کدی برای دریافت ip استفاده میکنی؟ طبیعتا کد دریافت ip کاربر با کد دریافت ip سرور فرق دارن!

موفق باشید

it5

Member
این کد ها رو ببین.

PHP:
$server= "localhost";
$user= "root"; 		                                 
$pass="";			                                      
$database= "intranet"; 
//---------------------------------------------            
$timeoutseconds= 600;          
$timestamp=time();                                                                                            
$timeout=$timestamp -$timeoutseconds;  
mysql_connect($server, $user, $pass)or die ("online Database CONNECT Error");    
mysql_select_db($database);                                                                 
mysql_query("INSERT INTO usersonline VALUES ('$timestamp','$REMOTE_ADDR','$PHP_SELF')") or die("online Database INSERT Error"); 
mysql_query("DELETE FROM usersonline WHERE timestamp<$timeout") or die("online Database DELETE Error");
$result=mysql_query("SELECT DISTINCT ip FROM usersonline WHERE file='$PHP_SELF' ")or die("online Database SELECT Error");
$online  =mysql_num_rows($result);                                                                              
mysql_close();                                                                                                
if ($online==1) {
echo"<tr><td width='100%' align='right'><p align='right'><font face='tahoma' style='font-size:9pt;' >کاربران آنلاین :</font> <font face='tahoma' style='font-size:8pt;' color='800000'>$online</font><font face='tahoma' style='font-size:9pt;'> نفر </font></p></td></tr>";
}else {
echo"<tr><td width='100%' align='right'><p align='right'><font face='tahoma' style='font-size:9pt;'>کاربران آنلاین :</font> <font face='tahoma' style='font-size:8pt;' color='800000'>$online</font><font face='tahoma' style='font-size:9pt;'> نفر </font></p></td></tr>";
}

سرور اینترانتی هستش نه اینترنتی,
-$server چرا فقط با "localhost" جواب میده؟!!
-این کد بالا برای نمایش افراد online ولی کار نمیکنه,
-یا کد زیر برای مثلاً ارسال نظرات هستش که با یک input موقع دریافت فرم ip کاربر را هم میگیره و در بانک ذخیره میکنه ولی هر کاربری فرم را ارسال میکند ip سرور در بانک ذخیره میشود نه ip کاربر!!

PHP:
<input type="hidden" name="ip" value="<?= $_SERVER['REMOTE_ADDR']; ?>" />

tabib_m

Member
-$server چرا فقط با "localhost" جواب میده؟!!
یه بار دیگه هم میگم :) باید توی تنظیمات مای اس کیو ال ، هاست تعریف کنی. طبیعتا مادامی که شما هیچ هاستی تعریف نکردی ، تنها هاست پیشفرض ، یعنی همون localhost کار میکنه!!! در کل، برای چی میخوای غیر از localhost استفاده کنی؟

در مورد IP هم مطمئن شو که IP دستگاهی که داره برنامه رو اجرا میکنه ، با IP ثبت شده فرق داره.

it5

Member
Ip هم مطمئن شو که Ip دستگاهی که داره برنامه رو اجرا میکنه ، با Ip ثبت شده فرق داره.
میشه بیشتر توضیح بدی .منظورتو نمیفهمم!یعنی چی؟!
باید توی تنظیمات مای اس کیو ال ، هاست تعریف کنی.
کجا باید هاست تعریف کنیم؟ منظورت همون اول که نصب میکنیم هستش یا جای دیگه؟

hidensoft

Member
منظور ایشون اینه که از یه کامپیوتر دیگه لوگین کن ببین و مطمئن شو که از هر کامپیوتری که به سایت وصل می شه فقط همون Ip سرور ثبت می شه یا نه ؟

it5

Member
بله از کامپیوتر های دیگه هم امتحان کردم!!! باز هم ip سرور را نشون میده

حالا یک نکته جالب, این مشکل فقط زمانی هست که از سرور 2003 استفاده میکنم, اگر از xp استفاده کنم این مشکل حل میشه!! یعنی چی؟!!چرا با نسخه سرور 2003 این مشکل را دارد؟!! آیا اشکال از کد ها است؟!! یا ریزه کاری ای داره که من نمیدونم؟!! چطور میتونم این مشکل را حل کنم؟ چون فقط باید از نسخه سرور 2003 استفاده کنم و امکان استفاده از xp نیست
چاره چیه؟!

tabib_m

Member
:)
پس یه پیشنهاد جدی بهت میکنم
از سرور لینوکس استفاده کن :)

اگر هم نمیتونی
خوب بگو که php رو چجوری نصب کردی؟ وب سرورت چیه؟ iis؟ apachi؟

موفق باشید

tabib_m

Member
خوب یکی از برنامه های wamp یا xamp یا easyphp رو تست کن
apachi و mysql و php رو خودش نصب میکنه

ببین کار میکنه یا نه.

موفق باشید.

it5

Member
آخه من فقط با ip مشکل دارم, باز هم باید با wamp یا .... امتحان کنم؟!!!!
راه دیگه نیست؟
پس چرا توی xp درسته؟!!!

tabib_m

Member
آخه عزیز دل برادر
طبق این مسئله ای که شما گفتی (روی xp کار میکنه) این یعنی این که یا سیستمت مشکل داره ، یا php ای که روی اون نصب کردی. درست؟
خوب ، شما سیستمت رو که نمیخوای عوض کنی که؟ میخوای؟
خوب حداقل php رو با یه شیوه ی دیگه نصب کن (مثلا طبق پیشنهادهای من) تا ببینی باز هم مشکلی هست یا نه :)

موفق باشید.

it5

Member
آخه من ربطش رو نمیفهمم!!
اگر نصب php مشکل داشت پس نباید هیچ برنامه ای جواب بده!!
راه دیگه ای نیست؟!

super_php

Member
فكر نميكنم به xammp و wamp و اينجور برنامه ها ربطي داشته باشه اينا فقط برنامه هاي كمكي هستن

tabib_m

Member
آخه من ربطش رو نمیفهمم!!
اگر نصب php مشکل داشت پس نباید هیچ برنامه ای جواب بده!!
راه دیگه ای نیست؟!
گفتم که ، من هم نمیتونم بفهمم چی شده دقیقا!!!

ولی طبق شرایطی که شما توضیح دادی، حتما مشکل یا از سیستم عامل هست یا از php ای که نصب شده

در ضمن ، خراب نصب شدن (که من عللش رو نمیدونم) دلیل بر این نمیشه که هیچ برنامه ای کار نکنه ، بلکه کافیه بعضی از کدها کار نکنن.

شما خیلی سختته که دوباره php رو نصب کنی؟؟!؟

موفق باشید.

it5

Member
آره سخته
اگر مشکل از سیستم عامل server 2003 باشه چطور حل میشه؟ چه مشکلی ممکنه باشه؟یا چطور حل میشه؟

جدیدترین ارسال ها

بالا