مشکل با header ها

m_akbari

New Member
سلام
من همیشه تو کار کردن با header ها مشکل داشتم
مثلا خیلی وقتها که خواستم location رو عوض کنم

error داده . تا این حد که در اینجور مواقع از javascript مجبورم استفاده کنم.
کسی راه حلی داره که از این مشکل بشه فرار کرد.
البته این رو هم بگم که معمولا مشکل از اونجاست که قبلش یه header که هر چیزی ممکنه باشه send شده.
اگه کسی راهنمایی کنه ممنون میشم.

oxygenws

Active Member
حتما "L" عبارت Location رو بزرگ تایپ کن و قبل از ":" هیچ فاصله ای نذار و بعدش حتما یک فاصله بذار.

Ali_Farhadi

Member
احتمالا علت بروز خطا این بوده که قبل از صدا زدن دستور header چیزی output شده بوده.
منظورم اینه که احتمالا قبل از header چیزی echo شده بوده یا به هر نحوی قبل از header خروجی داشتی.

I.NoBody

Active Member
Ali_Farhadi گفت:
احتمالا علت بروز خطا این بوده که قبل از صدا زدن دستور header چیزی output شده بوده.
منظورم اینه که احتمالا قبل از header چیزی echo شده بوده یا به هر نحوی قبل از header خروجی داشتی.
منم همين حدس رو مي زنم.
اگه هم شک داري، وقتي error مي ده، view source کن، ببين قبل از متن error چيز ديگه اي هم output شده يا نه؟
اگه بود پس مشکلت همينه

elecit

Member
m_akbari گفت:
سلام
من همیشه تو کار کردن با header ها مشکل داشتم
مثلا خیلی وقتها که خواستم location رو عوض کنم

error داده . تا این حد که در اینجور مواقع از javascript مجبورم استفاده کنم.
کسی راه حلی داره که از این مشکل بشه فرار کرد.
البته این رو هم بگم که معمولا مشکل از اونجاست که قبلش یه header که هر چیزی ممکنه باشه send شده.
اگه کسی راهنمایی کنه ممنون میشم.

پسر خوب اگه با Frontpage كار ميكني و UTF كردي بدون كه قبل از ?> در بالاي فايلت يه كاراكتر اسكي اضافه مي كنه كه مانمي تونيم ببينيم :D :D :D براي همين ارور ميده بابا جون شما بايد براي UTF كردن از DreamWeaver استفاده كني .. در ضمن براي ديدن اوون كد اسكي هم برونر افزار PHPDESGINER رو بگير بعد فايلت رو باهاش باز كن .. توي اين نرم افزار نشون ميده :cool:

elecit

Member
همين كه گفتم درست هست ... منم يه بار همين مشكل رو داشتم كسي ياد نداشت جوابم رو بده . . .

m_akbari

New Member
ممنونم از همگی

من با dreamweaver کار می کنم .
header رو هم با H بزرگ نوشتم همونجوری که دوستمون گفت .
هنوز از فلسفه اینکه چرا قبل از اون چیزی نباید sent شده باشه خبر ندارم چون با زبانهای server-side دیگه مثل jsp یا servlet هیچ وقت این مشکل رو نداشتم.

oxygenws

Active Member
(alan nemitoonam farsi benvisam)
1- header ro baa "H" nanvis, location ro baa "L" benvis.
2- agar mikhaay falsafe-ash ro befahmi va be PHP eteghaad peyda koni, boro dar mored-e HTTP bishtar motaale'e kon.

movafagh baashid.

iman_ebru

Active Member
منظور امید اینه که H رو بزرگ ننویس.

این مثال رو برای انتقال کاربر ببین:
[LTR]
PHP:
<?php

header('Location: http://php.net');

?>
[/LTR]

منظور امید L یا همون حرف اول location بود که بیشتر برنامه نویس ها فراموش میکنن بزرگ بنویسن.

ایمان

جدیدترین ارسال ها

بالا