مشکل با full text serach

love4php

Active Member
من سیستمی طراحی کردم که از full text search استفاده می کنه ولی مشکلی که هست اینکه تعداد جواب ها خیلی زیاد هستش و همه هم منظور اصلی جستجو را دربر نداره ....
این مشکل موقعی خیلی تابلو میشه که تعداد کلمات وارد شده برای جستجو زیاد میشه ....
آیا روشی هست که قدرت جستجو بیشتر بشه ؟

واقعا این گوگل چه جوری می تونه این همه قدرت داشته باشه ؟؟!!:shock:

Omid PLUS

Member
من سیستمی طراحی کردم که از full text search استفاده می کنه ولی مشکلی که هست اینکه تعداد جواب ها خیلی زیاد هستش و همه هم منظور اصلی جستجو را دربر نداره ....
این مشکل موقعی خیلی تابلو میشه که تعداد کلمات وارد شده برای جستجو زیاد میشه ....
آیا روشی هست که قدرت جستجو بیشتر بشه ؟

واقعا این گوگل چه جوری می تونه این همه قدرت داشته باشه ؟؟!!:shock:

گوگل از این الگوریتم برای جستجو استفاده نمیکنه، از الگوریتم های پیچیده تری استفاده میکنه!
میتونید از این روش اسستفاده کنید:
کد:
[COLOR=#000000][COLOR=#dd0000]SELECT *,  
          MATCH(title, body) AGAINST ('$query' IN BOOLEAN MODE) AS score   
          FROM compsite  
       WHERE MATCH(title, body) AGAINST ('$[/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000][COLOR=#dd0000]query[/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000][COLOR=#dd0000]' IN BOOLEAN MODE)
[/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000][COLOR=#dd0000]ORDER BY score DESC [/COLOR][/COLOR]
اینجوری نتایج مهمتر اول میان، منم برای سایت خودم اینجوری استفاده میکنم، نتایج خوبی هم میاره!

آخرین ویرایش:

love4php

Active Member
آقا مرسی ... حتما از کد استفاده می کنم ... اگه جواب گئ نبود مزاحم میشم ...
100% گوگل از مچسن چیزی استفاده نمیکنه چون همه اطلاعات را هم داخل db نداره ولی اینا گفتم چون واقعا تو کف جستجوی این گوگلم ...

بابی :rose:

Omid PLUS

Member
آقا مرسی ... حتما از کد استفاده می کنم ... اگه جواب گئ نبود مزاحم میشم ...
100% گوگل از مچسن چیزی استفاده نمیکنه چون همه اطلاعات را هم داخل db نداره ولی اینا گفتم چون واقعا تو کف جستجوی این گوگلم ...

بابی :rose:
خواهش میکنم.
اتفاقاً گوگل هم از دیتابیس استفاده میکنه، ولی نه اون دیتابیسهایی که ما استفاده میکنیم مثل MySQL و اینجور چیزا، گوگل سیستم خاص خودشو داره!

اگه سوالی بود در خدمتیم بابی جان

جدیدترین ارسال ها

بالا