سلام دوستان .
من یک سایت ساختم که وقتی تو IE میبینیم مشکلی نداره اما تو Fire FOx تمام قسمتهای سایت میریزه به هم
اعصاب روانمو ریخته به هم ... می خوام بدونم راه حلی برای این مشکل هست .... با تشکر فراوان
ببینید مشکل سایت شما به احتمال خیلی زیاد از کدهاست ... منظورم اینه که شما تو سایتتون کدی بکار بردی که سرور هاست شما این کد رو ساپورت نمیکنه ، برای مثال : شما یه سرور لینوکس گرفته باشی ولی صفحات سایت رو با فرمت asp و یا aspx ذخیره و آپلود کرده باشی ! IE این سایت رو بارگزاری میکنه چون sourse سایتت html هست و در واقع کدنویسی اصلا ربطی به asp نداره فقط فرمت صفحه به صورت یک webform هست و ظاهرا asp هست .
چون شما سایتت رو بدون دخالت هیچگونه کدی طراحی کردی صد در صد html ... توی IE ظاهر رو در نظر نمیگیره و یک وب سایت رو بر اساس ساختار کدنویسی بارگزاری میکنه که اگه سایت شما به صورت asp ذخیره شده باشه
( با فرض این که سرور هاست شما linux هست ) IE میاد sourse سایت شما رو چک میکنه و وقتی میبینه html هست و با هاست linux سازگاری داره اون رو بارگزاری میکنه ... ولی FireFox هم ظاهر و sourse سایت شما رو برسی میکنه و بعد بارگزاری میکنه . برای مثال اگه سایت شما با فرمت asp ذخیره شده ( باز هم با فرض این که سرور هاست شما linux هست ) و قطعا فرمت صفحه ذخیره شده شما رو ساپورت نمیکنه ، FireFox وقتی میبینه سایت شما با فرمت asp ذخیره شده و با هاست شما سازگاری نداره sourse سایت شما رو بارگزاری میکنه و در واقع اون رو یکجورایی بارگزاری نمیکنه !
* دوستان شرمنده اگه خیلی حاشیه رفتم
دوست من اگه میخوای بهتون کمک بشه آدرس سایتتون و یا sourse یک صفحه اون رو بزارید .