با سلام،
mo-hammad جان با همه بعله با ما هم بعله!!
همینه که شاعر میگه "" بابا تو دیگه کی هستی دست شیطونو ....."" بعله
داداش گلم انجمن مایا به اون وسعت رو ول کردی اومدی سوال از گمشدگان لب ..... بعله
مایام کجا بود، همین مکسم داره ما رو ...... بعله
***** اما در مورد فرمایش دوست عزیزمون که فرمودند _ مدلر ها اصلا BOOLEAN رو پیشنهاد نمیکنن چون چیز میزنه به توپولوژی کار _ ؟؟؟؟؟؟!!!
باید خدمتشون عرض کنم ما که از مدلسازی سر رشته ای نداریم و مدلر نیستیم که هیج، این داداشمونم که تو viscorbel فرتو فرت از boolean برای ساخت شیار پایه صندلی و ستون و ...
استفاده میکنه که هیج، موندم یه نفر مدلر تو اتودسک نبود بهشون بگه که بابا مدلر ها با boolean کار نمی کنند، پول بی زبونو نده واسه خرید امتیاز ProBoolean !!!!!!
دوست عزیز فکر نمیکنی این واژه " اصلا " اون چیزو که Boolean زده بود به توپولوژی زده به سر در اتودسک!!!!!!
اوه اوه فکر کنم دوباره جو زده شدم مطلبو آتیشی شروع کردم... الان خودمو تنبیه میکنم
در اینکه هر ابزاری مزایا و معایب خودشو داره هیچ شکی نیست اما بزارید یه مثالی براتون بزنم:
فکر کنید یه بابایی قاشق رو به عنوان یه ابزار خوب برای صرف غذا بکار بگیره که یهویی شیشه کوکا میاد سرسفره و داداشمون
با وجود دربازکن بازم اصرار داره که با قاشق در نوشابه رو ... بعله

" اهه چرا میخندی حتما اینکارو کردم که دارم تعریفش میکنم "
خلاصه فرض کنید بعد از صرف غذا صاحبخونه از این داداشمون بخواهد بره یه بیلی به باغچه بزنه

" ای درد ، ای مرض، مگه نگفتم فرض کن تو بازم داری هر و کر میکنی "
حالا داداشمونو داشته باش که با وجود بیل بخواهد با قاشق باغچه رو .... بعله ? am i clear
**** حالا با توجه به مثال بی مزه بالا باید خدمتتون عرض کنم وقتی صحبت از توپولوژی میشه می بایست نکاتی مثل سهولت انجام یک فرآیند و زمانی که صرف انجام اون میشه رو هم در نطر بگیریم.
بعنوان مثال در نظر بگیرید رو ی بخشی از دیواره ساختمان که از طریق یک Arc که extrud شده و بعد بهش Shell دادید قصد دارید سه حفره استوانه ای شکل رو با قطرهای متفاوت و تراکم متفاوت در زوایای مورب
به نحوی که در بعضی مناطق با هم تداخل دارند ایجاد کنید. اینکار از طریق Proboolean چند ثانیه بیشتر وقت نمی گیره و اگر اصول مرتبط با Boolean رو همونطور که اتودسک توضیح داده رعایت کنید چیز خاصی به توپولوژی
زده نمیشه. حالا در نظر بگیرید بخواهید همین کارو با Editable poly انجام بدید فکر میکنید چند ساعت زمان برای عمل Cut , Bridge , Retopology and clean isolated vertex و غیره نیاز دارید، اما خبر بد اینکه این روش هم همیشه
توپولوژی بی نقصی رو ارائه نمیکنه.....
وقتی صحبت از توپولوژی میشه باید دلیل صرف زمان برای ایجاد موضوعات با توپولوژی صحیح رو بدونیم به عنوان مثال آیا قراره مدل ما بین چند نرم افزار 3d رفت و آمد داشته باشه ( Cross platform )
آیا قراره مدل ما Subdivide یا Deform بشه؟ آیا قراره مدل ما از طریق Displace تغییر شکل پیدا کنه و یا نیاز به Unwrap uvw داره؟
خوب اگه قرار نیست بعد از Boolean این اتفاقات برای مدل بیفته و همانند مثال ذکر شده بعد از Boolean قراره با یک uvw ساده قضیه به خیرو خوشی بگدره ، جان من بازم حاضرید حرفی از توپولوژی
بزنید وقتی سفارش دهنده کار یک روز مونده به تحویل پروژه یادش میاد نقشه کار رو به شما بده و تازه انتظار یک کار عالی رو داره ... نه جان من بازم بعله....
از دوستان عزیزمون آقای mo-hammad , omid changizi به خاطر لحن این دستنوشته عذر خواهی میکنم، قصد جسارت به هیچکدوم از این سروران رو نداشتم
فقط گفتم دور همیم، یخورده پیاز داغشو ریاد کنم جذاب تر بشه.

تقدیم به همه دوستان علی الخصوص این دو دوست عزیز
موفق باشید