مشکل از VRay هستش
اول اسم فایلی که اررور داده رو از داخل فولد پلاگین هات حذف کن اگه نشد وی ری رو آن اینستال و دوباره نصب کن
صد در صد مشکل از وی ری هست.
اگه فایل رو پاک کنه که دیگه نرم افزار اون برنامه رو اصلا بالا نمیاره.
مجید عزیزم.خوبی؟؟ من دلایلی دارم که از autograss استفاده نکن
نمی دونم باهاش کار کردی یا نه.بشدت سنگین هست.علتش هم اینه که هنوز توی دنیا نتونستن کرکش کنن.در حالت عادی رندر خوب میگیره اما وقتی تنظیمات رندر نهایی رو اعمال میکنی زمان رندر 17 برابر کندتر میشه.
برای مسابقه میخوای؟؟ چرا از چمن خود وی ری displacment استفاده نمی کنی؟؟
سلام.امروز آموزش ساخت چمن توسط Vray Displacment رو داریم.
اين تصوير از اندازه واقعي خود کوچکتر نمايش داده مي شود. براي ديدن اين تصوير در اندازه واقعي اينجا را کليک کنيد. اندازه واقعي اين تصوير 1280 در 720 پيکسل است.
تا بخش قبل مختصر درباره Displasmcent صحبت کردیم.
نکاته ای که در مورد چمن باید حتما رعایت بشه اینه که نباید انعکاس داشته باشه واگرنه بشدت کند میشه.شاید زمان رندرتون 6 تا 8 برابر بشه
displacment سه حالت داره. حالت اول مخصوص کار ماست حتی کنارش نوشته LandScape.فقط نکته اینجاست که باید متریالی که به Displacment نسبت میدیم مخصوص خودش باشه.این بخش از الگوریتم قبلی استفاده میکنه.بعتی رنگ سفید پائین میمونه و سیاه برجسته میشه. اگه از Arch model , arch Exterior استفاده کنین توش متریال داره به همین مظمون.من 2 تا متریال که مخصوص این کاره رو میزارم. تکسچر چمن
همون طور که از اسماشون پیداست در حقیقت یکیش چمنه و یکیش Displacement مخصوص همین چمن.
وقتی که خودش رو تنظیم کنین روی این گزینه طوری از Gi استفاده میکنه که اصلا کند نمیشه و از کیفیتش هم کم نمیشه
1- سطح مورد نظر رو میسازیم.
2- حالت UVW رو براش تعریف می کنیم.
برای اینکه 1 مقایسه داشته باشیم بین Bump و Displacement من متریال مخصوص Displacment رو به بامپ نسبت دادم.
اين تصوير از اندازه واقعي خود کوچکتر نمايش داده مي شود. براي ديدن اين تصوير در اندازه واقعي اينجا را کليک کنيد. اندازه واقعي اين تصوير 800 در 441 پيکسل است.
اين تصوير از اندازه واقعي خود کوچکتر نمايش داده مي شود. براي ديدن اين تصوير در اندازه واقعي اينجا را کليک کنيد. اندازه واقعي اين تصوير 800 در 441 پيکسل است.
عدد بامپ رو از 100 به 1000 رسوندم
حالا از طریق Modify گزینه VrayDIspalacment رو انتخاب کردم.متریالی که روی بامپ داده بودم رو روی جای متریال این مدیفای Drag کردم. گزینه instance رو انتخاب کردم. بعد Bump رو پاک کردم که فقط Dispalcment بمونه.
اين تصوير از اندازه واقعي خود کوچکتر نمايش داده مي شود. براي ديدن اين تصوير در اندازه واقعي اينجا را کليک کنيد. اندازه واقعي اين تصوير 1200 در 708 پيکسل است.
فقط یه مشکل پیش میاد و اون اینه که وقتی از این روش Displacment می کنیم چون Gi رو کم میگیره یه مقدار تاریک میشه.من این تاریکی رو توسط diffuse تو متریال جبران می کنم.یعتی روشنایی متریالم رو تا 2 یا 2.5 برابر افزایش می دم.طوری که اگه بدون dis بگیرم میشه اینجوری و با dis میشه زیریش
اين تصوير از اندازه واقعي خود کوچکتر نمايش داده مي شود. براي ديدن اين تصوير در اندازه واقعي اينجا را کليک کنيد. اندازه واقعي اين تصوير 800 در 450 پيکسل است.
اين تصوير از اندازه واقعي خود کوچکتر نمايش داده مي شود. براي ديدن اين تصوير در اندازه واقعي اينجا را کليک کنيد. اندازه واقعي اين تصوير 800 در 450 پيکسل است.
اخرین نکته اینه که یه پارامتر خیلی مهم داریم تو این بخش و اون کیفیت سطحیه که باید بالا بیاد
پیش فرض روی 512 تنظیمه..برای این تمرین نتیجه 512 این میشه
من عدد رو به 3000 رسوندم
درسمون تموم شد نتیجه هم میشه بالا. البته تو بالا یه قوری هم گذاشتم که ببینین انعکاس و سایه هم روی این چمن تاثیر میزارن و کلا میشه باهاش همه کار کرد.
اين تصوير از اندازه واقعي خود کوچکتر نمايش داده مي شود. براي ديدن اين تصوير در اندازه واقعي اينجا را کليک کنيد. اندازه واقعي اين تصوير 1280 در 720 پيکسل است.