مشکل با گوگل پلاس

AYANDEHSAZ

Member
سلام
یه چند روزی هست نه شبکه گوگل پلاس باز میشه و نه میشه به سایت های مختلف پلاس بدم . البته این مشکل رو فقط کامپیوتر من داره . این مشکل باعث شده که سایت هایی که پلاس توی قالبشون گذاشتن برای من خیلی دیر باز بشه و نمونش هم همین مجید آنلاین هست .
ولی وقتی با چیز پی ان وارد میشم هم گوگل پلاس باز میشه و هم پلاس ها . سایت ها هم با سرعت خودشون باز میشن.

لطفا راهنمایی کنید . خیلی روی اعصابم رفته . چون سایت ها دیر باز میشن :cry:

Cisco

مدیر انجمن
درود...
ممکنه این مشکلات از طریق کانفیگ نشدن مودم با آی اس پی شما باشه.
شما با مودم وصل شو و وارد این آدرس شوید : http://192.168.1.1
یوزر نیم و پس ورد مودم رو وارد کنید (معمولا دو تاش admin)
بعد VPI و VCI مودم رو بر اساس آی اس پی خود تنطیم کنید.
اگر نشد مودم رو به صورت فیزیکی ریست کنین و دوباره مودم رو از طریق آدرس آی پی مورد نظر ران کنید و تنظیمات مربوط رو انجام بدید.
موفق باشید.

Cisco

مدیر انجمن
درضمن : با توجه به کاهش سرعت ssl در اینترنت ایران ، پیشنهاد میشود جهت افزایش سرعت بارگزاری قالب سایت خود در صورتی که در گذشته افزونه گوگل پلاس را به سایت خود اضافه کرده اید نسبت به غیر فعالسازی آن تا زمان رفع اختلالات اینترنت ایران اقدام نمایید.
ممکنه مشکل از شما نباشه فقط. پس فعلا دست نگه دارید.

PayamGraph

New Member
داداش این مشکل منم حست اتفاقا و دقققققققققققققیقا همین چیزی که می گی برای منم اتفاق افتاده گ.گل پلاس باز نمی شه و سایت هایی که این کد رو تو قالبشون گزاشتنم سنگین صفحانتش باز می شه خیلی هم تول می ده خسسسسسته شدم سایت خودمم همینطور....

البته یه روز درست شد دوباره خراب شد

والا نیم دونم باید چی کار کرد اگه راح حلی هست منم راهنمایی کنید...:)

Cisco

مدیر انجمن
داداش این مشکل منم حست اتفاقا و دقققققققققققققیقا همین چیزی که می گی برای منم اتفاق افتاده گ.گل پلاس باز نمی شه و سایت هایی که این کد رو تو قالبشون گزاشتنم سنگین صفحانتش باز می شه خیلی هم تول می ده خسسسسسته شدم سایت خودمم همینطور....

البته یه روز درست شد دوباره خراب شد

والا نیم دونم باید چی کار کرد اگه راح حلی هست منم راهنمایی کنید..
این مشکل از بعضی پروتکل های httpS هست که در ایران مشکل ساز شده .
دلیلش هم تحریم یا هر چیز دیگه ای ممکنه باشه.
راه حل قطعی هم براش وجود نداره و تنها کاری که میشه کرد صبر هست.
موفق باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا