مشکل با پلاگین iToo Forest Pack Pro 3.41

I-like-DDD

Well-Known Member
سلام به همگی .
من یه مشکل اساسی با این پلاگین دارم.وقتی آبجکتهارو باهاش تو صفحه مورد نظرم میچینم
بعد از اینکه فایل رو save میکنم 2ساعت دیگه باز میکنم میبینم آبجکتهایی که با این پلاگین اسکت کردم نیست:-?
اگه کسی از این پلاگین استفاده میکنه لطفا بگه مشکلش از کجاست.
با تشکر.

puma

New Member
سلام،،،این مشکل رفته رو اعصاب.
منم 3 ساعت میچینم .فایل رو SAVE میکنم میبندم و باز میکنم همشون میپرن.
البته وقتی Hرمو میزنم تو لیست آبجکت ها هست و انتخواب میشن ولی به جای اینکه اسمش رو تو مودیفایر لیست FOREST نشون بده MESH نشون میده.دیگه هیچ کاریشم نتونستم بکنم.
هر کی مشکل میدونی لطفا راهنمایی کنه....:shock:

nc_hamid

Member
سلام
من با این پلاگین کار نکردم
اما سرچ زدم دقیقا همین مشکل رو تو سایته خود پلاگین مطرح کردن
ساپرتر سایت می گه این کار عامدانست برای یوزر هایی که لایسنس اصل ندارن
با این تفاسیر احتمالا باید کرک رو عوض کنی
http://www.itoosoft.com/forum/index.php?topic=924.0

مشکل از کرک هست من هم همین رو دارم و همین مشکل پیش میاد اگه کسی کرک درست و حسابی داره لطفا بزاره

rmreza

Well-Known Member
سلام
نسخه 3.6.9 اون رو من دارم ولی ورژن لایت ( lite) میباشد و نسخه کامل نمی باشد ولی براحتی جواب میده و مشکلی هم نداره نسخه 3.6.2 توی اینترنت هست ولی من که نتونستم دانلود کنم اگه پیدا کردید به ماهم بگید

h.khafan

Active Member
من با مکس 2012 این مشکل رو داشتم...اما با 2011 خیلی خوب (یا حد اقل بهتر از 2012) کنار میاد سیو هم میشه.....اما بعضی وقتا تو اینم سوتی میده...... دندون اسب پیش کشی رو هم که نمیشه شمرد... نسخه هم 3.6.2 هست

موفق باشید

آخرین ویرایش:

saida7

Member
سلام من نسخه 3.96 دارم با تری دی 2012 تنها مشکلش اینه که اولا convert to etit mesh نمیشه یعنی اصلا convert نمیشه دوما آپدیت نمیشه تا زیر منوی surfacesh فعال بشه چه کار کنم؟

rmreza

Well-Known Member
با سلام
نسخه 3.96 لایت میباشد .یعنی اینکه بعضی از ویژگی ها رو نداره مثلا surface ها در نسخه لایت در دسترس نیستند.
حالا شما بگید که چه کاری میخواهید انجام بدین شاید تونستم راهنماییتون کنم.
مففق باشید.:cool:

saida7

Member
یه زمین دارم با پستی بلندی می خوام همه بخش های او ن و با این پلاگین سبزه کاری کنم
ولی نمیشه سبزه ها با سطح یکی نمیشن و همشون تو یک سطح افقی قرار میگیرن و با توپوگرافی زمین هماهنگ نمیشن:cry:

rmreza

Well-Known Member
چون نسخه شما لایت میباشد ، چنین امکانی وجود ندارد ولی میتونید دستی تنظیم کنید . یکم وقت گیر هست ولی چاره ای نیست این تنها راه

sara2323

New Member
یک سئوال داشتم دوستان
من برنامه رو نصب کردم ولی libraryنداره. میخواستم ببینم باید همراهش باشه یا اینکه خریداری بشه؟؟

rmreza

Well-Known Member
با سلام
اگه نسخه اصلی باشه ، یک چنداتیی اضافه تر داره و باید برای درخت های بیشتر یک کاری انجام بدید:
1.پوا بدین و خریداری کنید.>|<
2.از روش های بووووووووووووووق استفاده و اونها رو دانلود کنید.:evil:
مففق باشید

sara2323

New Member
مشکل من اینه که نصب که میکنم تو فایل ها library هست ولی زیر منوی forest creation هیچ گزینه ای نداره که بخوام آبجکت لوود کنم
واسه همه همین طور هست یا مشکل از نرم افزار من هست؟؟
یعنی همه خریدن الا من؟!!
میشه راجع به بوووووق بیشتر توضیح بدین؟؟
خودتون از این نرم افزار استفاده میکنین؟؟

rmreza

Well-Known Member
سلامی دوباره
من از نسخه 4.2.1 استفاده میکنم و از طریق روش های بوق استفاده کرده ام
اینم لینکش
البته بوق کردنش یکم راهنمایی لازم داره
حالا من یک لینک برای دست گرمی میزارم ولی اگه برا بوق کردنش کمک خواستین بگین تا کمکتون کنم
http://www.beh4you.ir/دانلود-پلاگین-itoo-forest-pack-pro-v4-0-2-352-برای-تری-دی-مکس/
فغلا بای

sara2323

New Member
میشه ازتون خواهش کنم راهنماییم کنین؟؟
خیلی بهش نیاز دارم
ممنون از لطفتون

rmreza

Well-Known Member
قبل از هر چیزی باید بگم که نباید آدرس پوشه نصب رو تغییر بدین
2. توی پوشه نصب یک فایل متنی (txt) وجود داره که راهنایی نصب رو توضیح داده: حالا اگه نفهمیدید:
وقتی پلاگین رو نصب کردید اگه درایوتون c است که نصب تموم شده ولی اگه c نیست باید بعد از نصب به پوشه ای که پلاگین رو نصب کردیدی برید و محتویات پلاگین رو به همراه چند فایل دیگه که با پوشه های تری دی مکس هم اسمند رو کپی کنید و توی همون پوشه هایی که هنام تری دی مکس است پیست کنید . برای کرک کردنش هم ابتدا کیچن رو اجرا کنید و بعد از پر کردن اطلاعات لازم روی path یا generate (اسمش دقیق یادم نیست) کلیک کنید . یک پیغام بهتون میده که طبق گفته ی اون باید یک پوشه دیگه خودتون توی program file یا program file x86 (طبق نوشته عمل کنید )بسازید و اسمش رو هم بهتون توی این پیغام گفته چی بزارین . حالا سریال ساخته شده رو به پوشه ی جدیدی که ساختین منتقل کنید .
تمام شد. پلاگین بوق شد.
:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:
اگه کمک بیشتر خواستین بگین تا با بحلیمش

sara2323

New Member
ممنون از راهنماییتون
فعلا که نتونستم نصب کنم... بیخیالش شدم تا وقتی که سرم یکم خلوت تر بشه... باز ازتون راهنمایی میگیرم
بازم ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا