سلام دوستان پروسکی رو چه جوری رد می کنید اگر می شه به ما هم بگید آخه آی پورت روی سرور من جواب نمیده
H-assan Well-Known Member Sep 29, 2004 #1 سلام دوستان پروسکی رو چه جوری رد می کنید اگر می شه به ما هم بگید آخه آی پورت روی سرور من جواب نمیده
A a Truth Seeking Active Member Sep 29, 2004 #2 1 - بوسيله نرم افزارهاي مربوطه. 2 - بوسيله استفاده از IP و Port . 3 - بوسيله سايت هاي مربوطه براي گذر از فيلتر.
1 - بوسيله نرم افزارهاي مربوطه. 2 - بوسيله استفاده از IP و Port . 3 - بوسيله سايت هاي مربوطه براي گذر از فيلتر.
M Mahmoodi کاربر مهمان Sep 29, 2004 #4 ابوذر جان خوب وارد هستي ها ناقلا چي كار مي كني ولي اگه سرعتت پاينه روشه دوم واست مناسب تر هست
S siavash-tanha Well-Known Member Sep 29, 2004 #5 Bepar2 گفت: ابوذر جان خوب وارد هستي ها ناقلا چي كار مي كني.... کلیک کنید تا باز شود... داداش من اندم (end khalaf) مخلصم
Bepar2 گفت: ابوذر جان خوب وارد هستي ها ناقلا چي كار مي كني.... کلیک کنید تا باز شود... داداش من اندم (end khalaf) مخلصم
H-assan Well-Known Member Sep 29, 2004 #6 ممنون از جوابتون حالا مي شه چند تا سايت هم به صورت خصوصي معرفي كنيد براي اينكه يك وقت اين ها هم پروكسي نشه بازهم ممنون
ممنون از جوابتون حالا مي شه چند تا سايت هم به صورت خصوصي معرفي كنيد براي اينكه يك وقت اين ها هم پروكسي نشه بازهم ممنون