[phpNuke] مشکل با ماژول لینکستان

d@nyal

Member
سلام !

آقا من توی این ماژول لینکستان ( web_Links ) هر چی می خوام شاخه اصلی تعیین کنم می نویسه که :

خطا: شاخه Projects وجوددارد!

اشکال از چیه ؟

مرسی :: دانیال:wink:

S4DEGH

Well-Known Member
سطح دسترسي ...
براي روي 777 اون فلدر مخصوصي كه شاخه ها توش ثبت ميشه !
فكر كنم Projects باشه .

d@nyal

Member
سطح دسترسي ...
براي روي 777 اون فلدر مخصوصي كه شاخه ها توش ثبت ميشه !
فكر كنم Projects باشه .

الان امتحان می کنم .

ولی فکر کنم که این اشکال رو روی لوکال هم می داد ...

d@nyal

Member
ببخشید بازم این تاپیک یه وری رو بالا آوردم ...

آقا من گشتم اما نتونستم درستش کنم . فرهاد کبیر هم که اینور ها دیگه نمی یاد که اگه تجربه ای داشت بپرسیم ...

izone

Active Member
دانیال جان. ببخشید که کمتر اینورا آفتابی میشه. دیگه نه حال و رمق برام مونده که به نیوک پاسخ بدم نه وقتشو دارم. گرفتاری زیاد شده!

احتمالا از نسخه 3 ایران نیوک استفاده میکنید. ماژول پروژه مشکل ساز شده و تارنمای سازنده هم نمیخواد درستش کنه. شما فایلها و تیبلهای ماژول پروژه را کلا پاک کنید درست میشه. فایلهاش را که حتما میدانید. تیبلهاش هم با nuke_nsnpj_ آغاز میشه. همه را پاک کنید درست میشه.

d@nyal

Member
بله ! درسته از نیوک 3 استفاده می کنم !

احتمالا از نسخه 3 ایران نیوک استفاده میکنید. ماژول پروژه مشکل ساز شده و تارنمای سازنده هم نمیخواد درستش کنه. شما فایلها و تیبلهای ماژول پروژه را کلا پاک کنید درست میشه. فایلهاش را که حتما میدانید. تیبلهاش هم با nuke_nsnpj_ آغاز میشه. همه را پاک کنید درست میشه.

آقا دستت درد نکنه ! اصلا وقتی که برای هر نیوک یه آدم تخصصی توی انجمن ها نمیشه کار بعضی ها لنگ می مونه . خب این صادق هم چی کار کنه دیگه . همین که آفاق رو می گردونه واسه خودش دنیایی هستش .

بر هر حال مرسی از شما فرهاد خان ! حالا بخاطر من یه خورده زحمت به خودتون بدین و تابستون خدمتتون باشیم .

البته جا داره که من هم از زحمات صادق تشکر کنم که واقعا اگه این صادق نبود ما باید چیکار می کردیم ؟ اصلا کی باید می خندیدیم ؟؟!! و ...

جدیدترین ارسال ها

بالا