مشکل با مانیتورهایی که رزیولیش بالایی دارن

phpweb

Active Member
من پهنای صفحات وبسایتم رو روی 1000 پیکسل و ارتفاع صفحات رو روی 628 پیکسل قرار دادم.

صفحات سایت روی مانیتور خودم خوب نمایش داده می شن. اما صفحات سایت روی سایر مانیتورها مخصوصا مانیتورهای جدید که رزیولیشن بالایی دارن خیلی کوچیک می شن.

چکار باید انجام بدم تا چنین مشکلی برام پیش نیاد و روی همه مانیتورها بخوبی نمایش داده بشن؟ شما چه روشی پیشنهاد می کنید؟

iranpcl

New Member
من پهنای صفحات وبسایتم رو روی 1000 پیکسل و ارتفاع صفحات رو روی 628 پیکسل قرار دادم.

صفحات سایت روی مانیتور خودم خوب نمایش داده می شن. اما صفحات سایت روی سایر مانیتورها مخصوصا مانیتورهای جدید که رزیولیشن بالایی دارن خیلی کوچیک می شن.

چکار باید انجام بدم تا چنین مشکلی برام پیش نیاد و روی همه مانیتورها بخوبی نمایش داده بشن؟ شما چه روشی پیشنهاد می کنید؟

عموما برای اینکه صفحات درست تر تو رزولیشن های دیگه دیده بشه بجای px توی سایز دهی از % استفاده میکنیم
رزولیشن مانیتور شما چنده؟؟

phpweb

Active Member
عموما برای اینکه صفحات درست تر تو رزولیشن های دیگه دیده بشه بجای px توی سایز دهی از % استفاده میکنیم
رزولیشن مانیتور شما چنده؟؟
مانیتور من 19 اینچ هست و رزیولیشن 726 در 1024

مانیتورهای جدید رزیولیشن خیلی بالایی دارن، نمی دونم چطور باید سایت رو بین این همه مانیتور ست کنم.

استفاده از درصد هم که خیلی دقیق نیست.

اصولا چه راهی برای این مواد پیشنهاد شده؟

iranpcl

New Member
مانیتور من 19 اینچ هست و رزیولیشن 726 در 1024

مانیتورهای جدید رزیولیشن خیلی بالایی دارن، نمی دونم چطور باید سایت رو بین این همه مانیتور ست کنم.

استفاده از درصد هم که خیلی دقیق نیست.

اصولا چه راهی برای این مواد پیشنهاد شده؟

راه خاصی که نمیشناسم
ولی برای این کار میتونید از این دو راه استفاده کنید:
1- مثالا برای عرض از MinHeight , MaxHeight همراه با درصد برای Height
2- از width کلا استفاده نکنید و فقط margin و padding بدید که از کناره های صفحه فاصله بگیرن(فقط برای width کارایی میده)
البته این هم میشه که سیستم رزولیشن تصویر رو بگیره و طبق اون:
1- مشخصات صفحه رو به صفحه فراخوانی بکنه
2- سورس خاصی رو برای صفحه لود کنه
موفق باشید

phpweb

Active Member
راه خاصی که نمیشناسم
1- مثالا برای عرض از MinHeight , MaxHeight همراه با درصد برای Height
2- از width کلا استفاده نکنید و فقط margin و padding بدید که از کناره های صفحه فاصله بگیرن(فقط برای width کارایی میده)
موفق باشید
ie6 از MinHeight پشتیبانی نمی کنه.

اگر پهنا رو مشخص نکنیم، margin کاری نمیتونه انجام بدن.

اگر جاوا اسکریپت غیر فعال باشه نمی شه رزیولیشن صفحه رو تشخیص داد.

راه دیگه ای وجود نداره؟

phpweb

Active Member
شما با استفاده از درصد برای 1024*768 که حالت استاندارد هست طراحی کنید ، در بقیه وضوح ها هم تا حد بالایی صحیح نمایش داده میشه ...

برای min-height و width :

متوجه نمی شم، منظورتون اینه که ارتفاع صفحه رو 768 پیکسل در نظر بگیرم؟

این ارتفاع برای خیلی از مانیتورها کم هست. خیلی از این مانیتورها می تونن با تغییر رزیولیشن این محاسبات ما رو ربه هم بزنن.

Milad

Well-Known Member
منظورم این هست که شما طرحت رو برای 1024*768 بزن ( نه با این سایز ) ، استاندارد این هست و اکثر افراد از این وضوح استفاده میکنند ، از طرف دیگه میگم از درصد استفاده کن که توی وضوح های دیگه هم نسبت به وضوح درست نمایش داده بشه ...

phpweb

Active Member
منظورم این هست که شما طرحت رو برای 1024*768 بزن ( نه با این سایز ) ، استاندارد این هست و اکثر افراد از این وضوح استفاده میکنند ، از طرف دیگه میگم از درصد استفاده کن که توی وضوح های دیگه هم نسبت به وضوح درست نمایش داده بشه ...
خب اگر عرض و ارتفاع صفحات رو بر 1024*768 پیکسل تنظیم کنیم،دیگه نمی شه از درصد استفاده کرد.

امکانش هست یکی از کدهاتون رو اینجا قرار بدید؟

phpweb

Active Member
راه خاصی که نمیشناسم
1- مثالا برای عرض از minheight , maxheight همراه با درصد برای height
موفق باشید
می شه بگید چطور بدون تعیین عرض می شه یه پهنای مناسب برای رزیولیشن های مختلف تعیین کرد؟

جدیدترین ارسال ها

بالا