مشکل با قالب وبلاگم

hamid7x

Member
با سلام به همه دوستان راستش من تو blogger.com‏ وبلاگ زدم خواستم قالبم رو مثل اين سايت كنم البته هست اما پستها يه جور ديگه هستند مقايسه كنيد
‎ ‎چطور‎ مي تونم پستهام رو مثل سايت پايني كنم
www.im2music.tk
اين مال منه

www.im1music.net
مثل اين
اين ورد پرسه كه دامينش رو نت كرده من تو وردپرس وبلاگ زدم نتونستم اين رو به همين شكل در بيارم از دوستان خواهشمندم اگه كسي ميتونه كمكم كنه يا بگه تو Blogger.com‏ ميشه مشكلش رو حل كرد يا نه !!
چطور لطفا راهنمايم كنيد ممنون ميشم

اگه لازمه تا تمپلاتم رو هم بزارم در واقع مشكل اينه كه وقتي وارد وبلاگم ميشي بجاي اينكه پست پست پشت سر هم باشه به صورت گروهي يعني مربع مربع تو صحفه اصلي هستش خودتون مشاهده كنيد من تونستم پست پستش كنم اما tittle‏ محو ميشه. من در واقع ميخوام كه وقتي وارد وبلاگم ميشي به صورت اين سايت باشهwww.im1music.net

hamid7x

Member
به این دوتا عکس که گرفتم نگاه بنداز من می خوام پست هایم به صورت پشت سر هم بیاد اما ماله من به صورت مربع مربع هستش عکس ها رو نگاه کنید متوجه میشید اون عکسه که به صورت مربع هستش ماله منه اون یکی هم اون سایت که می خوام پستهام مثل او باشه تو عکس علامت زدم راستی انجا که تو عکس نوشتم تیتل یعنی میخوام نظر ها تاریخ و برچسب ها به این صورت که تو عکس علامت زدم باشه عکس اولی ماله منه و دومی هم اون سایت هستش

1

2

http://www.freeimagehosting.net/image.php?a16007c4b5.jpg

اینم تمپلاتم
http://hulkshare.com/72327iqhq7dn

Saeed

Well-Known Member
سلام

راستیتش من دقیقا متوجهـ نشدم شما چی گفتید !! یکمی واضح تر بگو تا کمکت کنیم ... :rose:

hamid7x

Member
من می خوام قالبه وبلاگم مثل این سایته بشه همین
اگه متوجه نشدید بگید تا بازم توضیح بدم

------------
مشکلش هم فقط تو پست های که میدم هستش یعنی بجای اینکه پشت سر هم بیاد به صورت گروهی کنار هم میاد (مربع مربع)
اگه متوجه نشدی ایدی یاهو بده تا بهتر توضیح بدم

این ماله من
[email protected]

hamedmax73

Member
سلام

من اينجوري كه از گفته هاي شما فهميدم ميخواهيد به جاي اينكه پست ها به صورت مربعي باشند بصورت يك پسا معمولي در بيايند و پشت سر هم باشند براي انكه احتمالا بايد چند تا div رو از قبل از متن پست برداريدو جاي اون ها يك div با عرض 100 درصد بگزاريد و ديگه استايلش رو هم بنويسيد البته من كد هاي قالب ها رو نديدم به همين دليل نتونستم كامل كمك كنم

hamid7x

Member
مرسی از اینکه پاسخ دادید

اقا من لینک قالبم رو گذاشتم اگه میشه شما انجامش بدین ممنون میشم اخه من بلد نیستم
سعی میکنم یجوری جبران کنم

اینم لینک

http://hulkshare.com/72327iqhq7dn

hamedmax73

Member
قبوله واستون انجام ميدم ولي چون كار زياد دارم ممكنه طول بكشه مشكلي نداره؟

در ضمن يك توضيح كامل بديد و سعي كنيد با فتوشاپ يا نقاشي طرحتون رو بكشيد

hamid7x

Member
نه مشکلی نداره ممنون میشم ازت

در ضمن يك توضيح كامل بديد و سعي كنيد با فتوشاپ يا نقاشي طرحتون رو بكشيد

اینجا متوجه منظورتون نشدم؟؟؟؟

اگه منظورتن لوگو بلاگ اون رو اماده کردم

hamedmax73

Member
منظورم اينه كه كامل بگين من چجوري قالب رو برايتون درست كنم (چون كاملا متوجه حرف هاتون نشدم)

hamid7x

Member
مثل این سایت

www.im1music.net

یعنی بجای اینکه پست هام به اون صورت باشه(مربع)

به صورت پستهای سایت که بالا دادم باشه(یعنی پشت سر هم یا عمودی)

بازم توضیح بدم یا اینکه متوجه شدید؟؟؟:wink::rose:

hamid7x

Member
رفیق شرمنده یه سوال دارم

میشه تاریخ دقیق روزی که کارت تموم میشه رو بگی

مثلا یک الی دو هفته یا یک ماه اگه میشه لطفا تاریخ رو اعلام کنید

اخه من شاغلم واسم مشکله که هروز بیام اینجا رو چک کنم

مرسی:rose:

hamedmax73

Member
دوست عزيز واقعا شرمنده كه اين همه دير شد اين هفته همش كلاس و امتحان داشتم نشد براتون اماده كنم سعي ميكنم امشب براتون اماده كنم كارش نيم ساعت بيشتر طول نميكشه

hamedmax73

Member
من الان قالب رو دانلود كردم ولي چيزي ژيدا نيست كد ها هستند ولي اجرا نميشه مشكل از اينه كه شما با فرمت xml ذخيرشون كرديد لطفا يك بار ديگه كد رو با فرمت txt ذخيره كنيد و لينك دانلود بديد

hamid7x

Member
رفیق من نمی دونم منظورت چه اخه بلاگر فقط xml نیمیدونم چه جوری با txt ذخیرش کنم

چون وقتی قالبم رو از بلاگر دانلود میکنم همین دانلود میشه

اگه شما بلدید بگید چجوری و با چه برنامه هی باید به txt تبدیل کنم

اگه با فرونت پیج که نمیشه ویرایشش کرد

آخرین ویرایش:

hamedmax73

Member
من با بلاگر كار نكردم فكر كنم شا بايد به قسمت ويرايش قالب يا يك همچين چيزي برويد و كد قالب رو كپي كنيد و در يك نودپد پيست كنيد بعد ذخره كنيد

جدیدترین ارسال ها

بالا