مشکل با فلش و مديا پلير

ali_yousefian19

New Member
سلام و خسته نباشین
یک پروژه با ام ام بی درست کردم که وقتی روی متون میزنی باید فیلم هایی با پسوند avi نمایش داده بشه
در ضمن اول پروژه هم یک فایل فلش نشون داده میشه
حالا دوتا مشکل دارم
1.برای نمایش فایل فلش روی بعضی از سیستمها که روی اوون فلش پلیر نیست باید چیکار کنم؟
2.روی بعضی از سیستمها فیلمها نشون داده نمیشه و فقط صدای اون پخش میشه که با نصب برنامه k-lite mega code pack روي سيستم مورد نظر درست میشه برای رفع این مشکل باید چیکار کنم
نکته : فیلمها را میخواهم در مدیا پلیر نشان دهم
ممنون

bimO

Member
برای این کار باید برنامه های مورد نیاز رو به صورت Embedded در درون برنامه قرار بدی و نصب کنی. (بهترین راه همینه البته ممکنه راههای دیگه ای هم باشن)

Little-Demon

Well-Known Member
بله دیگه اکثرا هم هیچ احتیاجی به اطلاعات کاربرندارند. پس راحت اگه بزارینشون تو برنامه حله.

ali_yousefian19

New Member
خيلي ممنون از جوابتون .
چطوري بايد برنامه را embeded کنيم ؟
براي نصب k-lite بايد 4 مرحله را بگذرونيم , اونا چيکار کنم ؟
ميشه يه کد يا يک مثال بگذارين ؟
ممنون

silvercover

کاربر متخصص
برای اجرای فلش ها میتونی ActiveX فلش پلیر رو به بدنه پروژه از طریق منوی Compile و گزینه Embed Flash Player Runtime ضمیمه کنی. البته توجه داشته باش که ActiveX ای که به صورت پیش فرض به فایل MMB ضمیمه میشه نسخه 7 هست و اگه فلش شما توی فلش 8 ساخته شده باشه باید توجه لازم رو داشته باشین.

مثال activex.mbd که توی پوشه C:\Program Files\Multimedia Builder497\Samples\495_examples\INF_and_activeX هست رو هم یه نگاه بندازین. این مثال برای نصب همون ActiveX هست.

برای اجرای ویدئو ها توی مدیا پلیر میتونی از فرمان Run مثل این نمونه عمل کنی :

کد:
win$=<Windows>
drive$=StrCopy(win$,1,3)
media_player_path$=drive$+'program files\windows media player\wmplayer.exe'
video$='file.avi'
Run("media_player_path$","video$")

توجه کن که مسیر فایل ویدئویی رو اصلاح کنی و اگه توی مسیر کاراکتر فاصله بود مسیر رو باید مابین کوتیشن (") محصور کنی.

ali_yousefian19

New Member
سلام ممنون از جوابتون
من برای نشون دادن فیلمها باید k-lite را نصب کنم در غیر اینصورت فیلمها در مدیا پلیر نشون داده نمیشه و فقط صدا داره.
برای نصب این برنامه روی سیستم کلاینت باید کابر چند بار کلیک next را بزنه . حالا من میخوام بصورت اتوماتیک برنامه نصب شه . تا حد ممکن بصورتی این اتفاق بیافته که کاربر نفهمه یا طوری که کاربر لازم نباشه که چند بار کلیک next را بزنه.
با تشکر .بازم ممنون از جوابهاتون .

ببین دوست من اصلا لازم نیست از مدیا پلیر فیلم ها رو پخش کنی میتونی در خود MMB یک پلیر فیلم درست کنی.بازم اگه پخش نمیشه بهتر هست از پلاگین برای این کار استفاده کنی. اسم پلاگین:WidePlayPlugIn.dll
هست که من نتونستم برات بزارم . فکر کنم سیلور برات بزاره.
ولی شک نکن که با خود بیلدر میشه این کار رو کرد و نیازی به پلاگین نیست.
در این مسیر در سیستمت هم یک مثال هست اون رو هم ببین.
C:\Program Files\Multimedia Builder497\Samples\495_examples\video\videotest7.mbd

ali_yousefian19

New Member
سلام خسته نباشین
ممنون , فکر کنم مشکلم از بابت فلش حل شد اما ...
در پخش فیلمها متاسفانه مشکل اصلی من از کد شدن فیلمهاست . جالب اینه که وقتی تویه مدیا پلیر فیلم را باز میکنم فقط صدا پخش میشه و این ارور را میده
The tscc codec is required to play this file. To determine if this codec is available to download from the Web, click Web Help
متاسفانه من در پروژم باید فیلمها را در یک پلیر در خارج از صفحه اتوران باز کنم و اجازه از بایند کردن و پلیر خود ام ام بی را ندارم !!!
راه چاره چیه ؟؟؟؟
ممنون که به سوالام جواب میدین

Royan

مدیر انجمن فتوایمپکت
سلام ..
دوست من فورمت فایل تصویریتون چیه ؟

silvercover

کاربر متخصص
این برنامه رو که براتون گذاشتم بذارین کنار فایل نصب همون K-Lite و بعد به هنگام دلخواهتون اون رو جهت نصب K-Lite با استفاده از دستور Run در MMB فرخوانی کنید.

این برنامه برای نسخه 2.72 K-Lite نوشته شده و باید اسم فایل اجرایی نصب klcodec272f.exe باشه تا درست کار کنه.

دریافت

اگه نسخه K-Lite شما یه چیز دیگست ، لطفا نسخه و نام فایل ستاپش رو اینجا بزارین.

ali_yousefian19

New Member
ممنونممنوم از جوانتهاتون
با روشی که آقای silvercover گفتن تقریبا مشکل من حل شد .خيلي خيلي ممنون.
ديشب من يک روش ديگه هم پيدا کردم , دیشب من یک فایل بنام tscc.exe پیدا کردم که اگر از داخل command ویندوز کاربر , اوون را از توی سی دی با دستور زیر اجرا کنم مشکلم حل میشه
cd drive:\tscc.exe /s
بنظرتون میشه به روشی اینکار را از داخل mmb انجام داد ؟؟؟
در ضمن من این فیلمها را با برنامه composia ساختم و درون همون برنامه به روش tscc حجمش را کم کردم
با تشکر

جدیدترین ارسال ها

بالا