مشکل با فارسی نویس مریم! راهنمایی کنید لطفا

kashiforosh

New Member
سلام آقا ما واسه کار با برنامه هایی مثل برنامه ساخت بنر که فارسی رو پشتیبانی نمیکنه مجبور شدیم فارسی نویس مریم 4 که توی نت هست رو دانلود کنیم حالا که میخام استفاده کنم درست جواب نمیده مثلا اون قسمت که مال تایپ مستقیم هست هر چی توش مینویسم و کپی میکنم و توی برنامه مربوطه پیست میکنم حروف کج و کوجه و عجیب میاره تازه بالای دسک تاپ که یه شرت کات برنامه رو میاره نوشته f11 غیر فعال هرچی روش کلیک میکنم فعال نمیشه حالا یه راهنمایی کامل بکنید ببینم چطور باید با این برنامه درست کار کرد
ممونم:rose:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
شما كرك شده رو نصب كرديد
مشكلات خودش رو هم داره
اين برنامه قيمت زيادي نداره ميتونيد خريداري كنيد و اونو نصب و استفاده كنيد كه خيلي از مشكلاتي كه الان داريد هم نداره و
توليد كننده برنامه رو هم حمايت ميكنيم با اينكار

مرسي

موفق باشيد

سلام آقا ما واسه کار با برنامه هایی مثل برنامه ساخت بنر که فارسی رو پشتیبانی نمیکنه مجبور شدیم فارسی نویس مریم 4 که توی نت هست رو دانلود کنیم حالا که میخام استفاده کنم درست جواب نمیده مثلا اون قسمت که مال تایپ مستقیم هست هر چی توش مینویسم و کپی میکنم و توی برنامه مربوطه پیست میکنم حروف کج و کوجه و عجیب میاره تازه بالای دسک تاپ که یه شرت کات برنامه رو میاره نوشته f11 غیر فعال هرچی روش کلیک میکنم فعال نمیشه حالا یه راهنمایی کامل بکنید ببینم چطور باید با این برنامه درست کار کرد
ممونم:rose:

فونتهای مریم را هم باید در ویندوزتان نصب کرده باشید
ودر نرم افزار مربوطه فونت را روی این فونتها که فکر کنم باf شروع میشوند قرار دهید

:neutral:

SajadCG

کاربر فعال
می تونید از نرم افزار LeoMoon Persian استفاده کنید که هجمش خیلی کمه و هم رایگان هست.
موفق باشی.

kashiforosh

New Member
شما كرك شده رو نصب كرديد
مشكلات خودش رو هم داره
اين برنامه قيمت زيادي نداره ميتونيد خريداري كنيد و اونو نصب و استفاده كنيد كه خيلي از مشكلاتي كه الان داريد هم نداره و
توليد كننده برنامه رو هم حمايت ميكنيم با اينكار

مرسي

موفق باشيد
اما توی توضیحاتش نوشته شده بود که نیازی به کرک نداره و کرک هم نکردم

فونتهای مریم را هم باید در ویندوزتان نصب کرده باشید
ودر نرم افزار مربوطه فونت را روی این فونتها که فکر کنم باf شروع میشوند قرار دهید

:neutral:
بله این فونتها رو با نصب خود برنامه به صورت اتوماتیک نصب شده

حالا سوال مهم من اینه که یعنی این همه این برنامه دانلود شده تقریبا به کار کسی نمیاد ؟
راهی نداره که بشه واسه نرم افزار های مربوطه ازش استفاده کرد ؟ مثلا راه هایی که با تجربه به دست اومده باشه

hossein h2

New Member
اگه از مریم استفاده میکنید نباید زبان ویندوز رو تغییر بدید و باید زبانش روی انگلیسی تنظیم باشه
اگر هم نمیخواید از مریم استفاده کنید این فونت ها رو دانلود کنید که با اینا می تونید به طور مستقیم
و بدون نیاز به هیچ برنامه ای فارسی بنویسید:green:

پیوست ها

• Hossein h2(1).zip
    1 مگایابت · بازدیدها: 29

kashiforosh

New Member
این جور که معلومه بعضی برنامه ها کلا با فونت فارسی حالا از هر نوعش مشکل دارن مثلا یکیش aaa logo که هیچ نوع فونتی که فارسی باشه رو چه با مریم یا LeoMoon Persian یا حتی فونت ایران نستعلیق رو درست نشون نمیده و از همون چپ به راست مینویسه
فکر کنم برای همچین نرم افزارهایی فقط میشه از متن یه عکس گرفت و داخلش وارد کرد .
دوستان نظر دیگه ایی دارن؟

nima_dsnr

کاربر VIP
برای برنامه هایی مثل aaa logo بهتره بعد از ساختن لوگو خروجی بگیرید و بیارید تو برنامه هایی نظیر فتوشاپ فونت رو اضافه کنید
اگر از نسخه با کرکش استفاده کنید میشه خروجی مثلا jpg با سایز بزرگ بگیرید که با کیفیت هم باشه

برای استفاده از مریم هم باید بعد از کپی کردن در برنامه مقصد فونت مریم که با F_ شروع میشه رو دوباره برای فونت انتخاب کنید تا درست بنویسه
(فکر کنم بچه ها گفتن :D)

جدیدترین ارسال ها

بالا