مشکل با زمان رندر این صجنه

123456mm

New Member
سلام دوستان من این صحنه رو مدل کردم و خواستم یه رندر بگیرم تا مشکلات کار رو ببینم اما حول حوش 1 ساعت طول کشید زمان رندر.
سیستم -ram 4 gig-gpu ati 7670m- i7 3630qm samsung
اندازه ی تصویر هم روی 1920*1080 تنظیمات رندر هم نرمال هستش. در حد نرمال رو به بالا.
موتور رندر هم وی ری. هیچ پلاگینی نصب نیست روی سیستم.مکس 2012.
کلا زمان رندر هام از همون اول که سیستم رو گرفتم حس میکنم بالا بوده زمان طبیعی برای رندر این صحنه که میزارم چقدره با وی ری

پیوست ها

• render HD jp.jpg
    render HD jp.jpg
    96.9 کیلوبایت · بازدیدها: 49

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
زمان رندر بستگی به خیلی چیزا داره، ممکنه از Displace یا Hair استفاده کرده باشید که سرعت رو میارن پایین، همینطور جلوه ی انکسار نور.
این صحنه به طور طبیعی روی همچین سیستمی باید حدود 5 الی 15 دقیقه رندر بشه ( البته با تنظیمات درست) ، شاید تنظیمات لپ تاپ طوری هست که برای ذخیره ی بهتر باتری پرفورمنس رو پایین میاره، از Task Manager ببینید موقع رندر چند درصد سی پی یو استفاده میشه. اگر کم استفاده میشه میتونید از Power Options تنظیمات رو طوری تغییر بدید که با حداکثر توان کار کنه اما به شدت سیستم داغ میکنه.

Ronalix

Member
خوب رم شما خیلی پایینه چنانچه مقدار آبجکت ها شما زیاد باشه قاعدتاً رندر طولانی تری خواید داشت موقع رندر از task manager ببنید چه مقدار از رم شما در حال استفاده شدنه .

از ویندوز و مکس 64 بیتی استفاده کنید

123456mm

New Member
ا*/سلام مرسی بابت پاسخگویی.
من چک کردم
CPU usage 100% که 99 درصد برای مکس استفاده شده.
مموری هم 92 در صد در حال استفاده که بیشتز از 80 درصد مال مکس هستش.مکس و ویندوز هر 2 64 بیتی هستش.
برای نور پردازی از تصویر آHDR استفاده شده.من تنظیمات رو روی نرمال گذاشتم.کدوم ها رو به نظرتون باید حتما" چک کنم تا مشخص بشه.مرسی واقعا اعصابم خرد شده.

Ronalix

Member
cpu که مشکل نداره ولی اگه میتونی به رم 4 گیگ به صورت قرضی بگیر رو سیستمت بنداز ببین نتیجه چی میشه چون 4 گیگ به نظر من کمه
به نظر من مناسب ترین رم واسه کار سه بعدی 16 گیگه .

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
مشکل از کم بودن رم شماست، باید تا حد امکان از کیفیت و تعداد آبجکت ها کم کنید و یا به پراکسی تبدیل کنید. وقتی حجم زیادی از پالیگان ها در صحنه باشه رم اشغال میشه و برای ذخیره ی محاسبات رندر فضا وجود نداره در نتیجه این اطلاعات روی Virtual Memory که بخشی از هارد دیسک شماست ذخیره میشه و از اونجایی که سرعت هارد بسیار پایین تر از سرعت رم هست برای بازخوانی اطلاعات چند برابر وقت لازمه در نتیجه سرعت رندر میاد پایین.
برای تست این موضوع یک صحنه ی ساده با تعداد پالیگان کم رو با همین تنظیمات رندر کنید ببینید چه تاثیری داره.

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
نه زمان رندر خیلی خوبه، پس همونطور که گفتم مشکل از پر شدن رم هست، سعی کن پروژه زیاد سنگین نشه و آبجکت ها رو توسط VRay Proxy به پراکسی تبدیل کن تا حجم رم کمتر اشغال بشه، یا رم رو ارتقاع بده.

Mehran coyote

Well-Known Member
ببین زمان رندر خوبه مشکل همون رمه که بچه ها گفتن
حالا بعضی آبجکت های سنگین رو هم پروکسی کردی بازم کمکت میکنه

شما وقتی رم کم میاری تو صحنه های سنگین، خوده ویندوز به صورت اتومات از هاردت به جای رم استفاده میکنه(virtual memory) ولی چون هارد سرعت کمتری داره توی بخش محسابات رندر، زمان رندر کمی طولانی تر میشه ولی وقتی به بخش رندر میرسه دیگه مشکلی نیست.

ببین اگه میتونی لپ تاپ رو ارتقا بدی، رمتو به 8 گیگ ارتقا بده
اگه نمی تونی رم بخری فلن مقدار حافظه مجازی رو از تنظیمات ویندوزت زیادتر کن که حداقل حافظه مجازی هم کم نیاری :wink:

123456mm

New Member
مرسی دوستان بابت پاسخگویی
حداروشکر لپ تاپم 4 تا slot رم داره که فقط یکی پره .لپ تاپ تا 32 ساپورت میکنه.
فعلا یه رم 8 اضافه میکنم ببینم چی میشه با 12 گیگ رم.

Mehran coyote

Well-Known Member
فک کنم لپ تاپ شما دوئل چنل باشه حالا بازم ببینید
ولی خب من تذکرم رو بدم
اگه دوئل چنل باشه یه 4 گیگ اضافه کنید
یا 3 تا 4 گیگ دیگه که جمعا 16 گیگ میشه
اگر میخواین همه ی اسلات های رم اینطوری پر نشه و درآینده 32 گیگ رو میخواین داشته باشن 4 گیگ فعلی رو بفروشید و یه 8 گیگ بخرید
اینطوری 3 تا اسلات دیگه هم خالی میمونه

جدیدترین ارسال ها

بالا