من فرض رو بر این می گیرم که شما اکشن 3 کار می کنید . البته یه release هم از این کلاس برای اکشن 2 هست.
شما به سایت greensock.com تشریف برده و کلاسهای tweenMax رو به زبونی که کار می کنید دان می کنید. من فرض می کنم اکشن 3 .
بعد بازش می کنید و فولدر com زو کنار سورس فلشتون می زارین . بعد تو اونجایی که قراره یه property مثل x یا y یا width یا height یا scale یا ...... (تو سمپلاش هست) این کلاس رو تو فریم با زدن f9 اضافه کرده و بعد می نویسین :
PHP:
import com.greensock.TweenMax;//وارد کردن این کلاس
import com.greensock.easing.*;//ورود تمام کلاسهای آهنگ تغییرات
TweenMax.to(mc,5,{x:200,ease:Circ.easeOut});
خط اول این کلاس رو وارد محیط کماری کرد و خط دوم هم یعنی به tweenmax می گین شیی با instancename با عنوان mc رو در زمان 5 ثانیه ، حرکت بده . حرکت در چه جهتی ؟ یعنی ایکس اونو از اینجایی که الان هست به مختصات ایکس 200 ببره .در واقع این کلاس اینطوری هست البته در حد ساده اش که البته خیلی بزرگ تر و کارا تر از این حرفاست :
PHP:
TweenMax.to(object name,time to second,{delay1:,property1:n,property2:m,property3:o,ease:Circ.easeOut});
مشخصه ease در واقع آهنگ تغییرات هست یعنی اینکه آیا سرعت ثابت هست یا تند شونده یا کند شونده(easeIn/easeOut) و اینکه نوع آهنگ تغییرات چی هست.افکت های جالبی دارند می تونین تو سمپلاش ببینین .
delay رو هم اگه لازم بود این حرکت بعد از یک بازه زمانی به قانیه ، اجرا شه می نویسین . در نوشتن مشخصاتی که باید بعد از این زمان به نقطه هدف برسند نیازی به نظم خاص نیست و شما اینکه اول x رو و بعد y رو و بعد مثلا alpha رو بنویسین یا اینکه اول alpha و بعد بقیه رو بنویسین ، فرقی نداره .این کلاس برای تغییر یک یا n متغیر یا property اعشاری یا صحیح یک شی ساخته شده از هر نوع کلاسی به مقدار مد نظر در زمانی خاص و با آهنگ تغییرات خاص هست و البته با دستور زیر می تونین در ابتدای حرکت یا انتهای حرکت ، تابع مد نظر رو اجرا کنید:
PHP:
TweenMax.to(mc,1,{x:2,y:2,alpha:0.5,onStart:StartFunction,onComplete:function(){trace("Complete!");}});
function StartFunction():void
{
trace("Start!");
}
موفق باشید ...