مشکل با دستور require

Maryam.20

Member
سلام.
من برای فراخوانی دیتابیسم در صفحات سایت یه فایل کانفیگ دارم که محتوای اون این هست:
PHP:
error_reporting( E_ALL );
    mysql_connect('localhost','name_db','dbpass123');
    mysql_select_db('dbnm');

و این فایل را در صفحات سایتم با دستور require صدا زدم اما مشکل درست از جایی شروع میشه که دستور header که در انتهای این صفحات هست اجرا نمیشه اون هم به دلیل این هست که یک خط خالی داره قبل از اون رندر میشه و چون خروجی داره برنامه به خط هدر نمیرسه و اونو اجرا نمیکنه اما در شرایطی که من برای صدازدن دیتابیسم دقیقا محتوای فایل کافیگمو که براتون گذاشتم کپی میکنم جای سطر ریکوایر درست کارمیکنه و هدر هم اجرا میشه:shock: و جالب تر اینکه همون فایلی با ریکوایر روی لوکال داره درست کار میکنه و روی سرور مشکل داره( یعنی با ریکوایر روی لوکال حل شد قضیه اما هنوز روی سرور مشکل داره) ... و از همه اینهای جالب تر اینه که من برای پروژه های دیگه هم همین روش را به کار گرفتم و هیچ مشکلی هم نداشتم اما این یکی اصلا نمیدونم باید کجای کدمو دستکاری کنم.:cry:

mtchabok

Member
شاید به خاطر انکدینگ فایل کانفیگتون باشه .
بهتره که با نرم افزاری مثل notepad++ بازش کنین و در منوی Encoding/Convert To UTF-8 رو بزنین .
اگه مشکلتون برطرف نشد کد صفحه رو اینجا قرار بدین تا مشکل رو پیدا و رفع کنیم .

Maryam.20

Member
من برای اینکه تست کنم notepad++ نصب کردم اما هنوز مشکلم حل نشده و ممکن هم هست برای این باشه که من تابحال ازnotepad++ استفاده نکرده باشم. به هر حال فایلو میزارم که یه نگاهی بهش بندازید.

ممنون

پیوست ها

• config.rar
    198 بایت · بازدیدها: 3

mtchabok

Member
خوب این فایل رو تست کنین ...
چونکه متن فارسی در فایل نبود انکدینگ رو روی ansi قرار دادم .

پیوست ها

• config.rar
    189 بایت · بازدیدها: 0

mtchabok

Member
در ضمن اگه مشکلتون حل نشد محتویات فایل اصلیتون رو بزارید اینجا .

جدیدترین ارسال ها

بالا