مشکل با دسترسی‌ به یک فایل یا پوشه

DIMO

Active Member
آیا کس میدونه چطوری می تونم مشکلم رو با این error حل کنم . اصلاً مشکل من حل شدنی هست؟ :mad:

Archive اسم فولدری هست که Open نمیشه. متشکرم

.G:\Archive is not accessible

Access is denied

bahman.psd

Member
بیشتر توضیح بده . اگه archive اسم یه پوشست که رو سی دی رایت شده ممکنه سیدی قفل داره و به شما اجازه دیدن محتویاتش رو نمیده

Parham

Well-Known Member
اگر امکانش هست یک عکس از صفحه بگیرید تا بیشتر مشخص بشه که مشکل از کجاست...

DIMO

Active Member
نه archive اسم یه پوشست که رو هارد هستش.

پیوست ها

• screenshot.jpg
    screenshot.jpg
    154.3 کیلوبایت · بازدیدها: 3

Parham

Well-Known Member
خوب دسترسی‌ شما بر روی این سیستم به چه صورت هست ؟ اکانت Administrator دارید یا محدود هستید ؟ ... آیا به جز شما کس دیگری بر روی سیستم اکانت دارد ؟

DIMO

Active Member
نه.سیستم یک سیستم شخصی (خانگی) هستش و فقط خودم از سیستم استفاده میکنم.

DIMO

Active Member
لطفاً یک جواب بدین چون اطلاعت خیلی مهمی درونش دارم آیا این اطلاعت برگشتنی هست ؟

Parham

Well-Known Member
روش کلیک راست کنید و Properties را انتخاب کرده و بخش Security را کلیک کنید در اونجا ببینید که کاربر خودتون سطح دسترسی‌ Full Control را داشته باشد و اگر بود در بخش Advanced نیز دسترسی‌ را به صورت کامل اعمال کنید

DIMO

Active Member
اگر کمی بیشتر توضیح بدی ممنون میشم.

بخش Security را کلیک کنید در اونجا ببینید که کاربر خودتون سطح دسترسی‌ Full Control را داشته باشد و اگر بود در بخش Advanced نیز دسترسی‌ را به صورت کامل اعمال کنید.

این بخش برای من قابل فهم نیست ممنون.

DIMO

Active Member
اگر کمی بیشتر توضیح بدی ممنون میشم.

بخش Security را کلیک کنید در اونجا ببینید که کاربر خودتون سطح دسترسی‌ Full Control را داشته باشد و اگر بود در بخش Advanced نیز دسترسی‌ را به صورت کامل اعمال کنید.

این بخش برای من قابل فهم نیست ممنون.

اگر امکانش هست یک عکس از صفحه بگیرید تا بیشتر مشخص بشه که چکار باید کنم.

WindowsLab

Member
سلام
مثلا پوشه ویندوز .
viewer.php

آخرین ویرایش:

pesar_deltang

New Member
با سلام

دوست جوب به نظر من كامپيوتر شما ويروسي شده باشد شما درايوتونا فرمت كنيد اگه فرمت نشد ويروس داريد البته يك كپي از فولدرتون بگيريد
-------------------------------------------------------------------------------:)

DIMO

Active Member
خیلی ممنون مشکلم حل شده این Erorr بعد از ویروس کشی که کرده بودم اتفاق افتاده بود در هر صورت ممنون از کمکت.

جدیدترین ارسال ها

بالا