مشکل با تابع StrToFile

ali.2

Active Member
لطفا کمک کنید. من یک برنامه حل دستگاه معادلات خطی نوشتم که تو اون کاربر باید ماتریس A و بردار ستونی b رو تو برنامه NotePad که من تو صفحه با استفاده از Binding Object آوردم به فرمت مخصوصی وارد کنه و بعد از زدن دکمه ای برنامه باید مقادیر رو از این NotePad ها بخونه و تو متغیرهای مربوطه ذخیره کنه.همه چیزشو نوشتم کامله فقط یک مرحله مونده اونجا که میخاد جواب رو توی NotePad مخصوص خودش به صورت ستونی نمایش بده از StrToFile استفاده میکنم اما هیچی تو اون برنامه NotePad که تو صفحه گذاشتم نوشته نمیشه یک فایل کوچک ضمیمه کردم. اگه اینو حل کنید در واقع مشکل من هم حل میشه اینجا چرا وقتی دکمه StrToFile رو میزنم چرا هیچی تو NotePad نوشته نمیشه؟ چیکار باید کنم؟

پیوست ها

• Media1.rar
    666 بایت · بازدیدها: 8
آخرین ویرایش:

sajadms

Member
دوست عزیز نمونه برنامتون رو من که وقت نکردم ببینم ولی اگه می خوای فقط بعد ذخیره کردن فایل txt اونو توnotepad نمایش بدی کافیه به نمونه مثال خود برنامه بیلدر که در رابطه با Binding Object هست یه نگاهی بندازی حتما کارت رو راه میندازه

m javad

کاربر متخصص
شما توی notepade توی صفحه <Embedded>\test.txt رو به عنوان پیش فرض وارد کردید
حالا بعد از زدن دکمه str to file چه کدی نوشتید تا فایل توش لود بشه!!!! که انتظار دارید این اتفاق بافته؟
شما فقط دارید اطلاعات رو تو فایل مینویسید! ولی دستوری برای باز کردن مجدد توی اون ندارید
متاسفانه این کار یکم سخت هست و باید با دستور دادن به mainmenu برنامه notepad اينكار رو بكنيى و ....
ولی کلا این سوال پیش میاد که چرا از Binding Object استفاده میکنید؟
پلاگین که برای این کار هست و کارتون رو خیلی راحت میکنه؟؟؟
مثلاTmemo , كتيبه و ...

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز

دستور StrToFile درست عمل ميكنه و به فايل موردنظر اطلاعات مربوطه اضافه ميشه . مشكل شما اينه كه نميتونيد تو فايلي كه شي Binder فراخواني كرديد اين تغييرات رو ببينيد .

من مثال شما رو كمي تغيير دادم . ببينيد متوجه ميشيد

موفق باشيد

--------------------
پست m javad عزيز رو نديده بودم

پیوست ها

• Media1.zip
    777 بایت · بازدیدها: 10

ali.2

Active Member
ممنون از شما جناب evil_gates. پس باید به جای برنامه NotePad از شی Browser برای نمایش نتایج استفاده کنم.

آخرین ویرایش:

ali.2

Active Member
دوستان یک مشکل دیگه هنوز باقی مونده. این فایلی که آپلود کردم رو نگاه کنید
من یک NotePad و یک HTML رو آوردم تو صفحه. شروع اجرای برنامه یک نوشته ای به طور پیش فرض داخل NotePad هست که با زدن
دکمه clear پاک میشه

با زدن دکمه write list a یک لیست 4 تایی به اسم a ساخته میشه و عنصرهاش به صورت زیر هم تو NotePad نوشته میشن
اینجا از StrtoFile استفاده کردم

تا اینجا همه چیز درسته مشکل از اینجا شروع میشه
وقتی دکمه write list a : 2 زده میشه یک لیست 4تایی به اسم a اولش ساخته میشه که طبق اون کدهایی که من نوشتم باید عناصرش به صورت زیرهم داخل NotePad نوشته بشن اما این اتفاق نمی افته. فقط اینجا به جای StrtoFile از StrtoLine استفاده کردم.
ایراد از کجاست من که کدها رو درست نوشتم

پیوست ها

• Media1.rar
    895 بایت · بازدیدها: 4

جدیدترین ارسال ها

بالا