مشکل با تابع mail

خوب نمونه‌ کدها رو بزار که‌ بقیه‌ هم بتونن جوابت رو بدن.

با تابع mail میخوای چی کار کنی آخه‌:)

reza_pa48

Active Member
سلام
اگه بدی که به جی میل بره اصلا نمی رسه(گوگل خودش پاک می کنه و حتی به اسپم باکس هم نمیره)
تو یاهو میره به بالک
ولی اگه ایمیل سایت خودت باشه و اسپم باکسو و اینا رو فعال نکرده باشی مستقیم به دستت می رسه

memeri

Member
توی یاهو جدید که bulk نداره؟ولی تو ایمیل سایتم می یاد!
دوستان در ضمن چگونه کد های html رو ارسال کنم(خود کد رو نمایش می ده!)

NabiKAZ

Well-Known Member
سلام ،

من از این بحث تعجب میکنم !
این که پرواضح است که اینکه ایمیلی به inbox یا bulk یا غیره ارسال شود ارتباط مستقیم با سرور ارسال کننده دارد. و اینکه ای پی اون سرور برای گیرنده چگونه تعریف شده باشد، spam یا غیر spam ، مثلا تمام ایمیل هایی که از سرور بنده ارسال میشوند در inboxگیرنده ظاهر میشوند و هیچ مشکلی نیست. شاید در مورد سرور های دیگر طور دیگری باشد.
امیدوارم اشتباه نکرده باشم.

در مورد ارسال ایمیل به صورت html از کد زیر استفاده کنید:
PHP:
$mailheaders = "MIME-Version: 1.0\r\nContent-type: text/html; charset=utf-8\r\nFrom: $name <$email>\nReply-To: $email\n\n";
mail($mail_to, $mail_subject, $msg, $mailheaders)

memeri

Member
دست درد نکند دوست عزیز!
ولی چی کار کنم که به یاهو میل و جی میل نمی فرسته!!!ولی به ایمیل سایت خودم می فرسته!
می شه سریعتر کمک کنید.

memeri

Member
چرا ایمیل هایی که از طرف مجید آنلاین می یاد تو inboxمی شینه؟

reza_pa48

Active Member
دست درد نکند دوست عزیز!
ولی چی کار کنم که به یاهو میل و جی میل نمی فرسته!!!ولی به ایمیل سایت خودم می فرسته!
می شه سریعتر کمک کنید.

خوب چاره اش برای یاهو اینه که bulk رو غیر فعال کنی. البته اون موقع هر چی اسپم بیاد می ره توی اینباکس
چرا با ایمیل سایت خودت کار نمی کنی. از وقتی من سایت دارم خیلی کمتر ایمیل یاهوم می رم.
به همه هم ایمیل سایتم رو می دم.

آخرین ویرایش:

tabib_m

Member
خوب چاره اش برای یاهو اینه که bulk رو غیر فعال کنی.
اون که نمیخوات برای خودش ایمیل بفرسته که
میخوات برای بقیه بفرسته
بقیه از کجا باید بدونن که ایمیل ایشون قراره بیات و bulk شون رو غیر فعال کنن؟؟

memeri

Member
خوب چاره اش برای یاهو اینه که bulk رو غیر فعال کنی. البته اون موقع هر چی اسپم بیاد می ره توی اینباکس
چرا با ایمیل سایت خودت کار نمی کنی. از وقتی من سایت دارم خیلی کمتر ایمیل یاهوم می رم.
به همه هم ایمیل سایتم رو می دم.
دوست عزیز بحث سر تابع میل است نه سایت یاهو و جی میل و ...

tabib_m

Member
یه جا خوندم (یا توی همین سایت یا تو سایت برنامه نویس) که اگه از SMTP استفاده کنیم ، این مشکل حل میشه ، ولی نمیدونم دقیقا چجوریه
بگرد پیدا میکنی

جدیدترین ارسال ها

بالا