مشکل با بازکردن فایل php در اینترنت اکسپلورر

وقتی اینترنت اکسپلورر ورژن 8 داشتم و روی فایل های php میزدم به راحتی فایل با اکسپلورر باز میشد... ولی از وقتی اینترنت اکسپلورر را ورژن 9 کردم و روی فایل میزنم فایل به حالت دانلود باز میشه و دستور دانلود فایل میاد بجای اینکه خود فایل باز بشه....
چکار کنم که php با اکسپلورر باز بشه ؟
میدونم که داخل اکسپلورر تنظیمات داره ولی من نمیدونم چکار کنم....:cry:

pbteco

Member
با سلام
دقیقا منظورتون چی هست؟
آیا فایل PHP را به صورت Local باز می کنید؟! این امکان نداره مگر اینکه شما یک سرور مجازی روی سیتم نصب کرده باشید.
برنامه هایی مثل wamp server این کار رو انجام میده. این برنامه رو می توانید به راحتی از اینترنت دریافت کنید.

با سلام
دقیقا منظورتون چی هست؟
آیا فایل PHP را به صورت Local باز می کنید؟! این امکان نداره مگر اینکه شما یک سرور مجازی روی سیتم نصب کرده باشید.
برنامه هایی مثل wamp server این کار رو انجام میده. این برنامه رو می توانید به راحتی از اینترنت دریافت کنید.
نه منظورم این نبود...
وقتی فایل php با برنامه Dreamweaver باز هست و من F12 را میزنم که داخل internetexplorer باز بشه و فایل را ببینم ، explorer بجای باز کردن فایل اون را در وضعیت دانلود قرار میده ، مثل اینکه بخوای فایل را دانلود کنی.....!

pbteco

Member
دوست گرامی
متوجه مشکل شما هستم.
شما برای اجرای فایل های PHP و اجرای آنها باید از یک سرور مجازی استفاده نمایید.البته این امکان وجود دارد که بتوانید خودتان سرور مجازی را پیکره بندی نمایید ولی بهتر است این کار را بر عهده نرم افزارهایی مانند Wamp Server گذاشته و از طریق آنها برنامه خود را اجرا نمایید.

دوست گرامی
متوجه مشکل شما هستم.
شما برای اجرای فایل های PHP و اجرای آنها باید از یک سرور مجازی استفاده نمایید.البته این امکان وجود دارد که بتوانید خودتان سرور مجازی را پیکره بندی نمایید ولی بهتر است این کار را بر عهده نرم افزارهایی مانند Wamp Server گذاشته و از طریق آنها برنامه خود را اجرا نمایید.

با عرض پوزش منظور من را نگرفتید باز هم...

فرض کنید یک فایل هست که فقط پسوندش php هست و هیچ کدی توش نیست....
من سرور مجازی یا لوکال هم دارم.. ولی کاری بهش ندارم..
قبلا هم عرض کردم که روی ورژن 8 جواب میداد ولی روی 9 که آپدیت شد دیگه کار نمیکنه که این مساله 100% مال تنظیماتش هست که گفتم شاید دوستان تنظیماتش را بلد باشند.........:rose:

nima_dsnr

کاربر VIP
مثل فایلهای دیگه نمیشه براش تعریف کنی بگی با ie باز شو؟
روی فایل کلیک راست کن یزن change و برنامه مورد نظرت رو روش کلیک کن.

ramtin2025

New Member
این کار حتما به یه سرور محلی نیاز داره
php زبان سمت سروره و توی مرورگرها به تنهایی اجرا نمیشه
ممکنه نرم افزار adobe dreamviewer شما با تنظیماتی که داره، کار این سرور رو انجام میداده و الان اون تنظیمات به هم خورده
به هر حال این مشکل قطعا از مرورگر نیست

جدیدترین ارسال ها

بالا