تغییرات فایل 1 مشکل با افکت Motion Tile ؟

bermooda1389

New Member
عجب آدمای باحالی هستین.یکی تون به ما کمک نمی کنه؟الان 2 روزه یه سوال پرسیدم.جون من کمکم کنید.من وقتی که مقادیر رو توی افکت Motion Tile زیاد می کنم اخطار های زیر رو میده.نمیدونم برای چیه.
viewer.php
[/URL][/IMG]

JEYDI7

Active Member
سلام به نظر من مقادير رو نبايد خيلي زياد بدي
اين مشكل از زياد بودن مقاديرته.! منم همچين مشكلي دارم.!
در حال حاضر فقط يك راه وجود داره، اونم اينه كه:
اول تا اونجايي كه ارور نميده‎ ‎مقادير motion tile‏ و
كم كن سپس از فايل اصليت يه duplicate‏ بگير و اين
‏duplicate‏ و به انتهاي فايل اوليه ات اضافه كن.

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
دقیقا نکته ای که دوستمون گفتند درست هستش،از یه اندازه ای که بزرگ تر میشه اینجوری خطا میده،قبلا cc repale tile بود خیلی خوب بود
اما الان متاسفانه در نسخه جدید حذف کردند،به نظر من هم بهترین روش رو گفتند خدمتتون:rose:

M Like Mother

کاربر متخصص فیلم سازی
عجب آدمای باحالی هستین.یکی تون به ما کمک نمی کنه؟الان 2 روزه یه سوال پرسیدم.جون من کمکم کنید.من وقتی که مقادیر رو توی افکت Motion Tile زیاد می کنم اخطار های زیر رو میده.نمیدونم برای چیه.
viewer.php
[/URL][/IMG]

اوه اوه .... سیزده هزار در بیست و نه هزار .... طول و عرض!!! ... بابا گناه داره افتر افکت ...

شما یه سالید ساده هم که بسازی بیشتر از 30000 نمی تونی بالا بری ....

من سوالتون رو خوندم .. الان چیزی قطعی و کامل به ذهنم نمیرسه ... به نظرم باید اسکریپتی کار کنی خیلی بهتر و سبک تره اما اینکه از کجا کدش رو نمی دونم . اما .....

راه دیگه هم استفاده از Offset هست .. که معمولا برای حرکتهای تکراری استفاده میشه مثل خواسته شما ... این افکت تو قسمت Distort هست که شما می تونی بصورت افقی یا عمودی یه تصویری رو شیفت بدی ... حالا چقدر برای شما موثره نمی دونم باید امتحان کنی و باهاش کلنجار بری ...

مثلا : پنج تا درخت تو ایلوستریت یا فتوشاپ کنار هم بکش ( با کانال آلفا ) بیار تو تصویر و Offset بده بعد کی فریم بذار برای Offset ... خیلی راحت و سبک درخت ها حرکت می کنند .... اما اینکه تو عمق حرکت کنند باید تست کنی فکر کنم با کمی تلاش بهش برسی ....

در پناه خدا

آخرین ویرایش:

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
سلام به همه دوستان:rose:
دوست عزیز bermooda1389 ازتون خواهش میکنم قبل از تاپیک زدن قوانین انجمن رو بخونید و برای تاپیک تون یه اسم مناسب انتخاب کنید.

هروقت هم سوالی واستون پیش میاد باید صبر کنید تا کاربران ببیننش و بهش جواب بدن ، با توجه به سوال شما یا زمان طرح سوال بعضی اوقات جواب دهی بیشتر از معمول طول میکشه:wink:
اسم تاپیک هم به " مشکل با افکت Motion Tile " تغییر داده شد.

موفق باشید:oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا