مشکل با آپلود عکس در Ckeditor

Maryam.20

Member
سلام به همه دوستان :green:
من تو وبسایتم برای ارسال متن ها از Ckeditor استفاده میکنم اما مشکل اینجاست که میخوام تو متنم هم عکس بذارم (چندتا هم بذارم!!!) ولی وقتی گزینه ارسال عکسو فعال میکنم تو پاپ آپی که باز میشه تب آپلود نداره و من نتونستم از راهنمایی های سایتش استفاده کنم. توی دموی سایتش گزینه آپلود فعاله و میشه Brows کرد و عکسو انتخاب کرد اما من نمیدونم باید چه جوری این گزینه رو برای سایت خودم فعال کنم.
لینک راهنمای سایت:http://docs.cksource.com/CKEditor_3.x/Users_Guide/Rich_Text/Images#Upload
دموی سایت که گزینه آپلودش فعاله: http://ckeditor.com/demo
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن :rose:

Maryam.20

Member
ممکنه مراحلو کامل تو ضیح بدید لطفا ... چون من با ckfinder کار نکردم تا بحال و نمیدونم باید چکار کنم و چه تنظیماتی انجام بدم که درست باشه.

ممنونم :rose:

silverboy65

Member
شما طبق آموزش های سایت برو ، به مشکلی بر خوردی بگو توضیح بدم

جاوا اسکریپتش که تنظیم خاصی نداره ، php هم فقط باید یه قسمت بسته به مسائل امنیتی این قسمت true یا false برگردونی ( بالای فایل تنظیمات )، مثلا با چک کردن session که کاربر لاگین کرده یا نه ، و یه قسمت هم برای ادرس محل عکس ها باید وارد کنی ، کار خاصی نداره

Maryam.20

Member
ممنونم از راهنماییتون.
اما من میخوام بدون اضافه کردن چیز دیگه ای کارو حل کنم چون ckeditor امکانشو داره... من آموزش مرحله به مرحله اونو پیدا کردم و تونستم دکمه Upload رو به پاپ آپی که باز میشه اضافه کنم اما از مرحله سوم به بعدو نتونستم درست انجام بدم و به ارور خوردم ... تو قسمت آپلود دکمه بروز که زده میشه فایلو انتخاب میکنم و ارسال به سرور و میزنم اما بعدش دیگه دکمه بروز از بین میره و پاک میشه ok که میکنم میاد تو تب اول پاپ آپ و ولی پیام خطا میده: "Image source URL is missing! "
دکمه های Browse Server هم کار نمیکنه تو هیچ کدوم از تب ها.
در مرحله سوم هم از فایل class.upload.php برای آپلود استفاده میکنم و خطی که به کد فایل کانفیگم اضافه کردم اینه: config.filebrowserUploadUrl = '../class.upload.php'; (اگه لازمه فایلو بذارم چک کنید)
اینم لینک آموزشی که گفتم پیدا کردم :http://www.caeus.com/articles/how-to-add-and-upload-an-image-using-ckeditor/

اگه ممکنه راهنمایی کنید چطور میتونم تنها با خود CKeditor این کارو انجام بدم.:rose:

silverboy65

Member
دوست عزیز ، ckeditor این قابلیت رو نداره ، راهنمایی که اینجا گذاشته شده ، کاری هستش که شما باید خودتون انجام بدید ، یعنی مراحل اضافه کردن ckfinder رو جلو می رید ولی برای آپلود می گید از ckfinder استفاده نکنه و از اسکریپت آپلود شما استفاده کنه

در مرحله سوم هم از فایل class.upload.php برای آپلود استفاده میکنم

اگر واقعا این فایل رو دارید برای آپلود ( مرحله 4 )، باید بعد از آپلود کردن یک کد اسکریپت رو echo کنید که حاوی اطلاعات عکس آپلود شدست تا در قسمت آدرس عکس قرار بگیره
اگر فایل رو دارید و ارور دارید ، اگر آدرس سایت و این صفحه پابیک هستش برای من بفرستید تا جاوا اسکریپتش رو تست کنم ، البته یک نکته ، اون خط رو نباید به config خودتون اضافه کنید ، باید به config برنامه ckeditor اضافه کنید که تو root خود برنامه هستش

در ضمن Browse Server مختص ckfinder هستش و مطمئنا کار نخواهد کرد

Maryam.20

Member
ممنونم از راهنماییتون.
یک صفحه آماده کردم که میتونید ببینید :http://www.houseofcars.ir/test.php
اگه لازمه یه نمونه همراه فایلهای دیگه بسازم و بفرستم براتون.
اون خط هم به کانفیگ خود ادیتور اضافه کردم ... همون جایی که مثلا تولبارشو سفارشی میکنیم!
ولی درباره کدی که گفتید برای اطلاعات عکس آپلود شده باید اکو کنم بیشتر توضیح بدید چون نمیدونم باید دقیقا تو کدوم فایل اکو کنم :(
اگه لطف کنید و مثل اون آموزشی که لینک دادم مرحله به مرحله بگید چکار کنم خیلی خیلی ممنونتون میشم آخه توضیح های پیج هایی که پیدا کردم اصلن برام راهگشا نبودن و من هم خیلی کارم فوریه :((

silverboy65

Member
اولا که آدرس فایل رو اشتباه دادید ، چون نتونست پیداش کنه

دوم : داخل این فایل class.upload.php بعد از اینکه آپلود عکس و جابجایی و تغییر نامش توسط php انجام شد باید کد زیر توی اون فایل نمایش داده بشه

PHP:
echo  "<script  type='text/javascript'>window.parent.CKEDITOR.tools.callFunction($funcNum,  '$url', '$message');</script>";

که راهنمایی متغییر ها توی اون صفحه هستش ، در ضمن توجه کنید که من این روش رو توصیه نکردم و ممکنه آخرش هم درست کار نکنه ، کامنت های اونجا رو بخونید تا مطمئن بشید که این روش حتما کار می کنه

Maryam.20

Member
ممنونم از راهنماییتون.
باز هم نشد!
من یه آموزش گام به گام دیگه هم پیدا کردم اما بازم کار نکرد : لینک به تاپیک

البته شاید دلیلش اینه که اون تو Asp.Net بود!!! چون من فایلی با پسوند ascx پیدا نکردم :(
ولی به هر حال من هنوز با این قضیه مشکل دارم ... پستی که تو اون لینک درباره ckfinder گذاشته شده رو کامل انجام دادم اما نتیجه نگرفتم.
ممکنه یه نمونه برام بذارید؟ یا مرحله به مرحله برام توضیح بدید؟

ممنونم :rose:

شما باید از افزونه هایی مثل ckfinder استفاده کنید.
من مدتها بود که دنبال یه راه حل برای آپلود عکس توی ckeditor بودم.هرچی گشتم مشکلک حل نشد خیلی از افزونه ها هم پولی بودن.بالاخره مشکلم با این فیلم آموزشی حل شد.توصیه میکنم اگه شما هم مشکل منو دارید حتما این فیلم آموزشی رو دانلود کنید

sarvefasa.com/click.php?id=article&id2=59

یا روی این لینک کلیک کنید

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا