مشکل انتخاب فونت برای تایپ فارسی

amir-cg

Active Member
سلام دوستای عزیز...
یه مشکل بزرگ دارم...
من وقتی می خوام یه متنی رو فارسی تایپ کنم ، یه فونتی رو انتخاب می کنم...اما اون فونت کار نمی کنه و هر چه قدر می نویسم ، بازم با فونت adobe arabic مینویسه....
----------
---------
چی کار کنم؟؟؟؟

ArTaBaZ

Well-Known Member
سلام
مطمئنی مشکل از فونت نیست ؟ همه فونت های فارسیت اینجوریه ؟
شایدم بخاطر یکسری تنظیماتی هست که روی ابزار متن ایجاد شده ، ریست کن ببین درست میشه یا نه :
  • منوی window > بعد Character : حالا از قسمت باز شده سمت "راست-بالا" یک دکمه کوچیک هست که یک مثلت کوچیک داره ، بازش کن و از پایین Reset Character رو بزن
  • (شاید نیاز به این نباشه) تو تب بعدی که Paragraph هست هم همین کار رو بکن و روی Paragraph Reset کلیک کن
preview.jpg

amir-cg

Active Member
وای داداش دستت درد نکنه....مشکلم حل شد....فقط رو فونت هایی که اسموشن f_sara یا مثل اینا هست ، بازم مشکل قبلی رو داره....

4mee

Active Member
وای داداش دستت درد نکنه....مشکلم حل شد....فقط رو فونت هایی که اسموشن f_sara یا مثل اینا هست ، بازم مشکل قبلی رو داره....

احتمال میدم این نوع فونت ها برای فارسی نویس ها باشه.و تو حالت عادی نمیتونید با این نوع فونت ها تایپ کنید

ArTaBaZ

Well-Known Member
احتمال میدم این نوع فونت ها برای فارسی نویس ها باشه.و تو حالت عادی نمیتونید با این نوع فونت ها تایپ کنید
موافقم ، اینا مخصوص نرم افزار های فارسی نویس هستن و با فونت عادی متفاوت هستن !

nima_dsnr

کاربر VIP

فونتهایی که اولش f_ هست مال فارسی نویس مریم هست
خیلی هم فونتهای قشنگی داره پیشنهاد می کنم ازش استفاده کنی

جدیدترین ارسال ها

بالا