davoodafshar
Member
سلام دوستان
جدیدا ویندوز سون 64 بیتی نصب کردم
کل حجم درایو ویندوزم 40 گیگه که تمام نرم افزار هایی که نصب کردم بعلاوه خود ویندوز کمتر از 26 گیگه ..
حالا الان درایو ویندوز بنده که همون درایو c من میشه کمتر از 50 مگابایت جا داره
چند بار ویروس کشی کردم با اخرین اپدیت روز اصلا ویروس نداره ، چند بار clean up کردم کلا همه چیرو پاک کرده برفرض مثال فایل هایی که تو سطل اشغال هست یا فایل های اضافی temp و یا فایل های ریستور . غیره ..
حالا الان بنده همه ی این کارارو کردم ولی اصلا سردر نمیارم که چرا و برای چی درایو ویندوزم کمتر از 50 مگابایت جا داره
چند بار ریست کردم رایانه رو اصلا درست نشده که نشده
البته اون موقعه ای که ویندوزو نصب کردم وبالا اومد رفتم اپدیت ویندوزو که توسط اینترنت خودکار بروز میشه ، لغو کردم و سیستم رو که هر 30 دقیقه به خواب میره رو در کنترل پنل در قسمت پاور اپشن لغو کردم .
واقعا خسته شدم نمیدونم چیکار کنم
اگه بیام ویندوزو عوض کنم خیلی ستمه چون چند روزه که نصبش کردم
خواهش میکنم اگه راهه حلی بذهنتون میرسه دریغ نکنین و کمکم کنین
مرسی

جدیدا ویندوز سون 64 بیتی نصب کردم
کل حجم درایو ویندوزم 40 گیگه که تمام نرم افزار هایی که نصب کردم بعلاوه خود ویندوز کمتر از 26 گیگه ..
حالا الان درایو ویندوز بنده که همون درایو c من میشه کمتر از 50 مگابایت جا داره
چند بار ویروس کشی کردم با اخرین اپدیت روز اصلا ویروس نداره ، چند بار clean up کردم کلا همه چیرو پاک کرده برفرض مثال فایل هایی که تو سطل اشغال هست یا فایل های اضافی temp و یا فایل های ریستور . غیره ..
حالا الان بنده همه ی این کارارو کردم ولی اصلا سردر نمیارم که چرا و برای چی درایو ویندوزم کمتر از 50 مگابایت جا داره
چند بار ریست کردم رایانه رو اصلا درست نشده که نشده
البته اون موقعه ای که ویندوزو نصب کردم وبالا اومد رفتم اپدیت ویندوزو که توسط اینترنت خودکار بروز میشه ، لغو کردم و سیستم رو که هر 30 دقیقه به خواب میره رو در کنترل پنل در قسمت پاور اپشن لغو کردم .
واقعا خسته شدم نمیدونم چیکار کنم
اگه بیام ویندوزو عوض کنم خیلی ستمه چون چند روزه که نصبش کردم
خواهش میکنم اگه راهه حلی بذهنتون میرسه دریغ نکنین و کمکم کنین
مرسی