مشکلی عجیب با هارد اکسترنال

Radio

Member
سلام
من یه هارد اکسترنال 320 گیگ wd دارم .
حدود یک سال هست که دارمش .
اخیرا می خوام فایل رو توش کپی بکنم خیلی وقفه میکنه .
یعنی مثلا اگه قرار باشه یه فایل سه گیگی رو تو یک یا دو دقیقه بریزه ، حداقل دو یا سه برابر این وقت رو مصرف می کنه برای انتقال فایل.
فایل های بزرگتر که دیگه خیلی بیشتر .
مثلا من حدود 100 گیگ فایل رو همیشه در حدود 1ساعته کپی می کردم .
اما الان تایم می زنه 4 ساعت .
این مشکل از هارد هست یا مشکل از ویندوز که دچار مشکل شده ؟

در ضمن از هارد اکسترنال بخوام کپی کنم تو سیستم مشکلی ندارم .

yohoboro

Member
سلام ...
والا شما همچین گفتین مشکل عجیب گفتم لابد هاردت دست و پا در آورده :lol:
به احتمال زیاد مشکل از هارد هستش ....
ممکنه به خاطر این باشه که حجمش پر باشه ...
مثلا" ممکنه 100 گیگ توش داشته باشی،بخوای 100 گیگ دیگه بریزی توش ، این عادیه که سرعتش کم بشه.

Saeed

Well-Known Member
احتمال دارهـ مشکل از پرت USB هم باشهـ .. از پرتهای اصلی استفادهـ کنید و نتیجه رو مقایسهـ کنید .. :rose:

موفقیت .. !!

Mj

Well-Known Member
همون جور که دوسته گلم اشاره کرد ممکنه از پرت usb باشه :cool: اگر درست نشد روی Drive هارده اکسترنالت کلیک سمت راست کن و به داخل properties برو روی سر برگ tools گزینه ی check now رو انتخاب کن و هر 2 تیک گزینه هایautomatically fix file system errors
و scan for attemp recovery of bad sectors رو انتخاب کن و روی گزینه ی start کلیک کن
این کار باعث میشه مشکلات sector های هاردت برطرف بشه و ممکنه از این طریق اون مشکلت هم حل بشه
موفق باشی :wink:

Radio

Member
مثلا" ممکنه 100 گیگ توش داشته باشی،بخوای 100 گیگ دیگه بریزی توش ، این عادیه که سرعتش کم بشه.
احتمال دارهـ مشکل از پرت USB هم باشهـ .. از پرتهای اصلی استفادهـ کنید و نتیجه رو مقایسهـ کنید ..
اگر درست نشد روی Drive هارده اکسترنالت کلیک سمت راست کن و به داخل properties برو روی سر برگ tools گزینه ی check now رو انتخاب کن و هر 2 تیک گزینه هایautomatically fix file system errors
و scan for attemp recovery of bad sectors رو انتخاب کن و روی گزینه ی start کلیک کن
این کار باعث میشه مشکلات sector های هاردت برطرف بشه و ممکنه از این طریق اون مشکلت هم حل بشه
من هاردم رو خالی کردم و یک بار هم فرمت کردم و اون کاری که دوست عزیز Mjspe2D گفتن هم انجام دادم .
در انجام کاری که Mjspe2D گفتن یه مشکل برخورد. تا یه مقداری از کار با سرعت خوب انجام میشه . اما مثلا از یه جایی به بعد پیشرفت کار خیلی خیلی کند میشه . طوری که اگه بخوام منتظر تموم شدنش بشم ممکنه 20 ساعت به طول بکشه .
(تصویر الصاقی را ببینید) این وقفه در این کاری که Mjspe2D گفتن طبیعی است ؟ یعنی باید انقدر کند باشد یا خیر ؟
در ضمن من از پرت اصلی usb پشت سیستم (مادربورد) استفاده می کردم و می کنم .
من در این چند روزه خیلی تو هارد اکسترنال کپی زیاد انجام دادم .
من شنیده بودم وسترن خیلی قوی تر از این حرفهاست ولی مثل اینکه دچار اشتباه شدم .

یک سال یا کمتر و بیشتر نمیشه که خریدمش و تو این مدت هم خیلی ازش کم کار کشیدم . ولی تو این چند روز که کارم باهاش زیاد شد، وضعش اینجوری شد و به ریپ زدن افتاد!!!

پیوست ها

• hh.png
    hh.png
    19.8 کیلوبایت · بازدیدها: 6

newrayaneh

Active Member
با یک سیستم دیگه امتحان کن.......
اگر کابلش قابل تعویضه برو از جایی که خیدی یک کابل نو بخر... برای یکی از دوستانم همین مشکل پیش اومد که بعد از کلی دردسر متوجه شد که اشکال از کابل هارد بوده
wd مارک عالیه...ولی سی گیت بهتره.....
موفق باشی.....

Radio

Member
اگر کابلش قابل تعویضه برو از جایی که خیدی یک کابل نو بخر... برای یکی از دوستانم همین مشکل پیش اومد که بعد از کلی دردسر متوجه شد که اشکال از کابل هارد بوده
من کابل رو هم عضو کردم. اما تاثیری نداشت .
سیستم دیگه هم تو دسترسم نیست فعلا!

دوستان من از مشکلی که دارم یه قطعه فیلم گرفتم .
این فیلم احتمالا بتونه به طور کامل منظور من رو به شما برسونه .
این فیلم رو ببینید تا ببینبید مشکل ، مشکلی عجیبی است .

همونطور که در این فیلم و در قسمت های آخر ملاحظه خواهید کرد، کپی فایل تا مثلا 95 درصد انجام میشه بعد وقفه می افته و تموم نمیشه .

یعنی ممکنه این وقفه 10 دقیقه هم به طول بکشه و کپی انجام بشه برای یک فایل 850 مگابایتی(حجم فایلی که من در این فیلم قصد کپی کردنش را داشتم)
البته نکته ای که هست اینکه همیشه برای همه ی فایل ها در انتها وقفه نمی اندازه. تقریبا میشه گفت هر چی فایل سنگین تر باشه وقفه در درصد های ابتدایی فرآیند کپی کردن رخ میده . یعنی مثلا برای یک فایل 12 گیگی ممکنه تو درصد 20 وقفه بیفته ولی در یک فایل 850 مگی در درصد 95 وقفه بیفته .

خواهش دارم دوستان کمک کنن، چند روزه کارام خوابیده .

فیلم را از ضمیمه دانلود کنید

پیوست ها

• error.rar
    1.9 مگایابت · بازدیدها: 1
آخرین ویرایش:

winsent

Banned
سلام.
به احتمال زیاد مشکل از هارد شما هستش.
ابتدا هاردتون رو فرمت و سپس سعی کنید اون رو پارتیشن بندی کنید (استفاده از نرم افزارهای مخصوص)
بعضی از هاردها برای اولین بار که به سیستم وصل میشن، نرم افزاری رو اجرا میکنن تا هارد با ویندوز هماهنگ بشه و به قول معروف بهتر عمل کنه.
به وب سایت سازنده هارد برید و آخرین بروزرسانی هارتون رو بگیرید و نصب کنید.
در آخر اگر از ویندوز اکس پی یا ویستا استفاده میکنید پیشنهاد اکید میکنم که به ویندوز 7 مهاجرت کنید.
موفق باشید...

AMD>INTEL

Member
يك بار هارد رو با برنامه وسترن فرمت كن و دوباره پارتشين بندي كن .

Radio

Member
ابتدا هاردتون رو فرمت و سپس سعی کنید اون رو پارتیشن بندی کنید (استفاده از نرم افزارهای مخصوص)
از چه نرم افزاری باید استفاده بکنم ؟ من خیلی تو این زمینه ها وارد نیستم

به وب سایت سازنده هارد برید و آخرین بروزرسانی هارتون رو بگیرید و نصب کنید.
من به سایت وسترن رفتم، اما ظاهرا این سایت خیلی بروز نیست .

مدل هارد من WD3200ME هست که در این خانواده قرار می گیره : کلیک کنید

من External USB/FireWire Fat32 Formatting Utility رو دانلود و نصب کردم. اما این نرم افزار برای ویندوز های xp و 2000 هست و برای fat 32 و نه ntfs و تاریخ ساختش هم برای سال 2008 . در حالی که ویندوز من سون 64 بیتی هست. از این جهت می گم ظاهرا سایت وسترن بروز نیست.

يك بار هارد رو با برنامه وسترن فرمت كن و دوباره پارتشين بندي كن .
ممکنه دقیقا بفرمایید با کدوم برنامه ی وسترن باید فرمت بکنم و با کدوم پارتیشن بندی مجدد ؟ متاسفانه من تو این زمینه ها وارد نیستم.

آخرین ویرایش:

Mj

Well-Known Member
فیلم رو دیدم آره عجیبه منم با DVD RW+ یه همچین مشکلی دارم وقتی اطلاعات یه DVD رو copy میکنم 5% آخرش رو طول میده اما وقتی صبر میکنم میره:-?
partition magic
partition manager
symantec partiton clinic
یک بار با این نرم افزارها هاردت رو format کن
اگر نشد به نمایندگیش متوصل شو!

آخرین ویرایش:

AMD>INTEL

Member
Acronis-Disk-Director با اين برنامه پارتيشين بندي كن :
36586_257x193.jpg

http://download.cnet.com/Acronis-Disk-Director-Home/3000-2248_4-10168101.html

جدیدترین ارسال ها