مشکله عجیب با دسترسی به موی کلیپه یک swf

benyamin_pc

Well-Known Member
یه swf لود میکنم و وقتی میخام یه موی کلیپ که توشه بگم اگه روش کلیک شد اونکارو بکن انجام نمیده!!!

benyamin_pc

Well-Known Member
اینم error مسخره ایه که میده
*** Security Sandbox Violation ***
SecurityDomain tried to access incompatible context

benyamin_pc

Well-Known Member
یه سری هم به allow domain زدم اما وقتی به صورته لوکال از روی هارد استفاده می کنیم پس چی

JavidFlasher

کاربر فعال
واسه شی loaderلیسنر بزار یعنی جوری که targetلیسنرت loaderباشه .
بعد توی تابع شرط بزار که اگه موی کلیپی که میخوای کلیک شد فلان کار رو انجاک بده:
PHP:
if(e.target.name=="mc"){trace("Clicked")}

benyamin_pc

Well-Known Member
دقیقا این کارو کردم http://forums.adobe.com/thread/834671
اما همش error sandbox که مربوط به امنیته میده
چند روشه دیگم که اونام درستنو امتحان کردم اما بازم error sandbox میده !! اصلا خدایش موندم چرا اینو میگه.
البته از تو air دارم swf رو لود میکنم
دقیقتر کاری که می کنم: یه دونه swf دارم که توش یه دونه موی کلیپ به اسمه mc هست . یه دونم برنامه با air تو فلش نوشتم که از داخله اون swf رو لود می کنم و توی متده لوده swf یه دونه event درست مثله اونی که تو سایته adobe هست برای mc تعریف کردم
اما انگار مشکله اینجاس که بخاطره امنیت نمیشه به موی کلیپهای داخله swf دسترسی داشتو براشون event هم تعریف کرد و باید انگار ی کارای امنیتی انجام داد تا بشه

benyamin_pc

Well-Known Member
چقد جالب یه روز تموم سره کار بودم . الان فهمیدم چی شد !! همون برنامرو با flash player نه air کامپایل کردم اجرا شد
برنامه کامل درست بود . یعنی همه روشهائی که استفاده می کردم درست بودن !! حدث میزدم از امنیت باشه تو هلپ فلش هم بهش رسیده بودم اما نمیدونم چجوری میشه مجوز بهش داد
دقیقا مربوط میشه به local playback security که تو قسمته profile هم موجوده اما وقتی رو air میذاریم off میشه

جدیدترین ارسال ها

بالا