مشکلات و شؤالات من در مورد طراحی قالب برای Wp

Dieline

New Member
مشکلات و سؤالات من در مورد طراحی قالب برای Wp

با سلام و عرض ادب
این تاپیک رو ایجا کردم تا سؤالات و مشکلاتی که در طراحی قالب برای وردپرس مواجه شدم، اینجا مطرح کنم.
در قسمت ساید بار من می‌خوام آرشیو مطالب را بر اساس ماهانه نمایش بدم و قبل از هر سطر یک آیکن هم نمایش داده بشه، من از کد زیر استفاده کردم ولی نتونستم کاری برای آیکن بکنم.
کد:
<?php wp_get_archives('type=monthly&format=custom&before=<lu />&after=</lu /><br />'); ?>
همین مشکل نمایش دادن آیکن رو برای لینک‌ها هم دارم. از کد زیر برای نمایش لینک‌ها استفاده کردم.
کد:
<?php wp_get_links(3,'', '', '', FALSE, 'name', FALSE, FALSE, -1, FALSE); ?>
مشکل نمایش دادن آیکن برای لینک صفحات ایجاد شده که با این کد در قسمت ساید بار:
کد:
<?php wp_list_pages('include=2&title_li='); ?>
از راهنمائی شما پیشاپیش سپاس‌گذارم

آخرین ویرایش:

sharvin

Member
شما تا حالا این قالبتون رو جایی هم روی نت گذاشتید؟

در مورد قسمت آرشیو می تونم بگم که شما در CSS سایت یک DIV برای قسمت آرشیو دارید توی اون DIV یک چیزی مثل مثال پایین بسازید:
کد:
.archive lu{
}
بعد توی این BACKGROUND رو تعریف می کنید و بعد درست می شه.
در موارد دیگه من اطلاعی ندارم. سعی می کنم اونم براتون پیدا کنم

Dieline

New Member
شما تا حالا این قالبتون رو جایی هم روی نت گذاشتید؟

در مورد قسمت آرشیو می تونم بگم که شما در CSS سایت یک DIV برای قسمت آرشیو دارید توی اون DIV یک چیزی مثل مثال پایین بسازید:
کد:
.archive lu{
}
بعد توی این BACKGROUND رو تعریف می کنید و بعد درست می شه.
در موارد دیگه من اطلاعی ندارم. سعی می کنم اونم براتون پیدا کنم

آقا شروین گل از اینکه جواب من رو دادین سپاس‌گذارم. این قالب رو فعلا روی نت نذاشتم و روی لوکل هاست دارم روش کار می‌کنم. با راهنمائی که کردن مشکل حل شد.

سؤال بعدی من:
من نیاز به کد PHP دارم که بگم اگر ویزیتور لوگین کرده مثلاً این اطلاعات رو نشون بده و اگر لوگین نکرده و یک ویزیتور عادی هست اطلاعات دیگه‌ای نشون بده! برای اینکار باید از IF‌ توی PHP استفاده کنم ولی اون کدی که باید توی این شرط بذارم که تشخیص بده ویزیتور لوگین کرده یا نه نمی‌دونم.

با ســــــــپاس

Dieline

New Member
سلام
من نیاز به کد Php دارم که بگم اگر ویزیتور لوگین کرده مثلاً این اطلاعات رو نشون بده و اگر لوگین نکرده و یک ویزیتور عادی هست اطلاعات دیگه‌ای نشون بده! برای اینکار باید از If‌ توی Php استفاده کنم ولی اون کدی که باید توی این شرط بذارم که تشخیص بده ویزیتور لوگین کرده یا نه نمی‌دونم. ممنون می‌شم اگه راهنمائی کنید.

ســـــــــپاس

sharvin

Member
اگه می خواهید با این کد سطح دسترسی کاربر رو تعیین کنید پلاگین زیاد هست.
منظور من اینه که مثلاً اگه کسی لاگین کرده بتونه این پست رو ببینه.
می تونید پلاگین ها رو از این سایت پیدا کنید.
www.wp-plugins.net

Dieline

New Member
اگه می خواهید با این کد سطح دسترسی کاربر رو تعیین کنید پلاگین زیاد هست.
منظور من اینه که مثلاً اگه کسی لاگین کرده بتونه این پست رو ببینه.
می تونید پلاگین ها رو از این سایت پیدا کنید.
www.wp-plugins.net

سلام
نه منظور من این نیست، می‌خوام با اینکار یک سری منو و امکانات خاصی رو نشون بدم!

با ســــــــــــپاس

sharvin

Member
من تا حالا همچین چیزی رو توی Wp ندیدم.
تحقیق می کنم نتیجه رو اعلام می کنم.

Dieline

New Member
با سلام و عرض ادب
جواب سؤالم رو بالاخره پیدا کردم، کد رو اینجا می‌گذارم تا اگه دیگر دوستان هم این سؤال رو داشتند استفاده کنن.:)
PHP:
<?php global $user_ID;
get_currentuserinfo();
if ('' == $user_ID) {
// you are not login
}
else
{
// you are login
}
?>

پ.ن: از مدیران محترم خواهش می‌کنم اشتباه تایپی در عنوان تاپیک (شؤالات رو به سؤالات) تغییر بدید.

با ســــــــــــــــپاس

Dieline

New Member
من توی روت هاست یک فولدر دارم که بوسیلهٔ‌ Web Protect روش پسورد گذاشتم و Hotlink Protection هم اکتیو هست. مثلاً: www.yoursite.com/pf وردپرس رو هم توی روت نصب کردم حالا اومدم توی Options>Permalink و یک حالت کاستوم انتخاب کردم. بعد از اینکه تغییراتش رو اعمال کرد وقتی توی آدرس‌بار www.yoursite.com/pf می‌زنم به جای اینکه از من یوزر و پسورد این فولدر رو بخواد صفحهٔ اول وردپرس باز می‌شه درحالی که باید از من یوزر و پسورد بخواد و بعد وارد اون فولدر بشه.

با ســـــــــــپاس

جدیدترین ارسال ها

بالا