مشکلات ورژن جدید فروم

yaiiaj

کاربر VIP
سلـــــــــــــــــــــــــــــــــــــام...
SEVeyesB04_th.gif

الــــــــــــــــــــــــو؟ کسی صدای منو می شنــــــــــوه؟
SEVeyesB04_th.gif
آقا سایت فنــــــــــــــا شد به خدا
2mo5pow.gif
... پس کی می خواد به مشکلات سایت رسیدگی بشه؟
97.gif

بعد از ده سال فعالیت انصافه اینجوری باشه اینجا؟ به خدا من واقعا حرفم نمیاد ، اصلا انصاف نیست یه سایت بعد از ده سال فعالیت اینجوری رها بشه
gaah.gif
...
بـــابـــا اگه اینجا طرفدار نداشت که تا الان سی و دو صفحه نظر راجع به مشکلات داده نمی شد ، خداوکیـــلـــی یه فکری یه کاری یه تکونی یه حرکتی.....
ایشالا که سایت هر چه سریعتر درست بشه...

yaiiaj

کاربر VIP
سلـــــــــــــــــــــــــــــــــــــام...
SEVeyesB04_th.gif

الــــــــــــــــــــــــو؟ کسی صدای منو می شنــــــــــوه؟
SEVeyesB04_th.gif
آقا سایت فنــــــــــــــا شد به خدا
2mo5pow.gif
... پس کی می خواد به مشکلات سایت رسیدگی بشه؟
97.gif

بعد از ده سال فعالیت انصافه اینجوری باشه اینجا؟
به خدا من واقعا حرفم نمیـــاد ، اصلا انصاف نیست یه سایت بعد از ده سال فعالیت اینجوری رها بشه
gaah.gif
...
بـــابـــا اگه اینجا طرفدار نداشت که تا الان سی و دو صفحه نظر راجع به مشکلات داده نمی شد ، خداوکیـــلـــی یه فکـری یه کــاری یه تکـــونــی یه حرکــتـی.....
ایشالا که سایت هر چه سریعتر درست بشه...

آخرین ویرایش:

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
با سلام خدمت همگی!
من به مشکلی دارم نمیدونم مشکل از منه یا همه این مشکل رو دارن برای ثبت نام در کاربران VIP موقع پرداخت قبل از تایید مبلغ و ورود به سامانه بانک!
ارور زیر بالای صفحه دیده میشه و بعد از پرداخت خطا میده اما هرینه رو کم میکنه بعد چند ساعت دوباره مییاد تو حساب!!
متن ارور:
کد:
[B]Warning[/B]: fetch_template() calls should be replaced by the vB_Template class. Template name: subscription_payment_sb24 in [B][path]/includes/functions.php[/B] on line [B]4734[/B]
پیشاپیش ممنون!:rose:

yaiiaj

کاربر VIP
آره يكي از بزرگترين مشكلات همين ارسال نشدن ايميله ، رسيدگي هم نميشه متاسفانه...

Jim Jim

Well-Known Member
چندی پیش در یکی از انجمن ها مبحث تازه ایجاد کردم
بعد از ثبت، دیدم "عنوان" اشتباه تایپی داشت که از قسمت ویرایش تصحیح کردم

حالا وقتی صفحه انجمن رو می بینم، "عنوان" بصورت همون اشتباه قبلی نمایش داده می شه
ولی وقتی وارد مبحث می شم، "عنوان" رو تصحیح شده می بینم!

the_king

مدیرکل انجمن
چندی پیش در یکی از انجمن ها مبحث تازه ایجاد کردم
بعد از ثبت، دیدم "عنوان" اشتباه تایپی داشت که از قسمت ویرایش تصحیح کردم

حالا وقتی صفحه انجمن رو می بینم، "عنوان" بصورت همون اشتباه قبلی نمایش داده می شه
ولی وقتی وارد مبحث می شم، "عنوان" رو تصحیح شده می بینم!

این خاصیت ذاتی فروم ئه، همیشه همینطور بوده، عنوان پست اول و عنوان مبحث دقیقا یک مورد نیستند، موقعی که مبحث جدید ایجاد می کنید عنوان مبحث از روی عنوان پست اول کپی میشه
اما بعد از ایجاد شدن مبحث دیگه یک مورد مستقل ئه و جداگانه ویرایش می شوند. برای ویرایش کردن عنوان مبحث باید از مدیر اون انجمن درخواست بشه.

yaiiaj

کاربر VIP
سلام به همه
این قضیه ارسال نشدن ایمیل دیگه انقدر گوشزد شده ، انقدر گوشزد شده که واقعا همه دارن خسته میشن ، خوب وقتی انقدر داره درخواست میشه ، معنیش اینه که بچه های فروم اهمیت میدن به اینجا ، یعنی مجید آنلاین مهمه برامون ، خدایی انصافه اصلاح یه مشکل انقدر درخواست بشه و رسیدگی نشه؟ قضیه اونقدرم بزرگ نیست که دیگه کار همه لنگ بمونه ، منتها از رسیدگی نکردن به این قضیه ، آدم تعجب میکنه...
ممنون

+Mohammad+

Well-Known Member
من درخواست ایمیل فعالسازی رو دادم .. ایمیل فعالسازی اومده بود توی پوشه ی Spam .. خداروشکر الان مشکلم حل شده .. دوستان تست کنن ببینن توی پوشه ی اسپم هم نمیاد ؟؟!!!

alionline1366

Active Member
خوب دوستان عزیز خیلی متاسفم بابت این مدت که نبودم دوباره برگشتم و قراره بترکونیم باهم مشکلاتو مشکلات رو لیست کنید که از این هفته باز شروع کنم به رفعش ایده پیشنهاد نظر هم دارید بگید :) :rose:

m2_farzan

Active Member
قالب سایت خوبه ولی رنگبندی خیلی جای کار داره.
حیف نیست سایتی که مربوط به هنرهای دیجیتالی میشه ظاهرش انقدر کلاسیک باشه؟
اگه میشد یه قالبی تو مایه های CGTalk در بیارید خیلی حال و هوای سایت عوض میشد.

alionline1366

Active Member
خوب برای قالب فعلاً سعی میکنیم ایرادات همین فالب فعلی رو رفع کنیم تا سر فرصت اگه تایید بشه قالب جدید طراحی بشه برای انجمن :rose:

خوب دوستان ایرادی اشکالی پیشنهادی انتقادی دارید مثل قبل بگید که من درست کنم لطفاً همکاری کنید انجمن خودمون هر روز بهتر و بهتر شه :rose:

سلام
دوستان مشکل من با chrome وقتی میخوام پست جدید بزارم عکس.ویدیوو.... رو نمیتونم پیوست کنم
دکمه insert image رو میزنم اما پنجره اپلود باز نمیشه

میشه راهنمایی کنید؟

aliamel

کاربر فعال
سلام

چطوری علی جان؟
عزیزم تو قسمت تنظیمات شخصی دو تا غلط املایی وجود داره که چند ماه پیش هم گوشزد کردم. مجدد اشکالات رو پیوست کردم.

پیوست ها

• ok.jpg
    ok.jpg
    19.7 کیلوبایت · بازدیدها: 3

alionline1366

Active Member
سلام
دوستان مشکل من با chrome وقتی میخوام پست جدید بزارم عکس.ویدیوو.... رو نمیتونم پیوست کنم
دکمه insert image رو میزنم اما پنجره اپلود باز نمیشه

میشه راهنمایی کنید؟

مرسی دوست عزیز بابت همکاریتون امروز چک میکنم این مشکل رو :rose:

چطوری علی جان؟
عزیزم تو قسمت تنظیمات شخصی دو تا غلط املایی وجود داره که چند ماه پیش هم گوشزد کردم. مجدد اشکالات رو پیوست کردم.

ممنونم علی جان من قبلاً ندیده بودم این مشکل رو چشم امروز درستش میکنم :rose:

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
با سلام
علی جان یه لطف دیگه هم بکن!
این امکان گرفتن PDF یا پرینت یا امکانات اینجوری رو فراهم کن!
خیلی پست ها آموزشین نمیشه همش کپی پیست کرد!
موفقیتـ:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا