مشکلات ورژن جدید فروم

mahtab2009

Member
خواهش می کنم این مشکل دو بار ارسال شدن پست رو حل کنید، تازه پیام خصوصی هام هم 2 بار ارسال میشه.
ممنونم. :)

nima_dsnr

کاربر VIP
شما وقتی Leave page رو میزنی و وارد تنظیمهای بیشتز میشه دوباره ارسال پست رو نزن.
فقز صفحه رو ببند یا روی لینکی کلیک کن که بره تو یک صفحه دیگه.
چون پست همون لحظه ارسال میشه.

mahtab2009

Member
شما وقتی Leave page رو میزنی و وارد تنظیمهای بیشتز میشه دوباره ارسال پست رو نزن.
فقز صفحه رو ببند یا روی لینکی کلیک کن که بره تو یک صفحه دیگه.
چون پست همون لحظه ارسال میشه.

ممنون از جوابت. من هم دیشب متوجه این موضوع شدم ولی در هر صورت این مسئله باید حل بشه، درسته؟

m2_farzan

Active Member
افزونه کروم برای تغییر رنگ قالب مجیدآنلاین - نسخه 2: قالب تیره

این افزونه قالب مجید آنلاین رو به یه رنگ تیره در میاره. البته فقط یک preview هست . یه نگاهی بندازید:

http://forum.majidonline.com/threads/194087-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D9%86%D9%87-%DA%A9%D8%B1%D9%88%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1-%D8%B1%D9%86%DA%AF-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%85%D8%AC%DB%8C%D8%AF-%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86

SajadCG

کاربر فعال
یه سوالی از مدیران ارشد این سایت داشتم
اونم اینکه چرا اوضاع سایت انقدر نا به سامانه و هیچکس در پی رفع کردن
مشکلات نیست ؟؟؟؟؟؟

قبل از این که این قالب را پیاده کنید اگه حدود 10 سایت به سایت یر نمیزدی وقتی روی "پست های جدید" کلیک میکردی حدود 5-6 صفحه پست جدید بود
ولی الان بعد 2 روز که بیای نهایتش 2-3 صفحه شده.!!!!!!!!!!این نشون از بی میلی کاربران نسیت به سایت داره.
از نظر من این یک فاجعه است.
من با تم جدیدی که پیاده شده مخالف نیستم ولی به نظرم روند کاریش اصلا موفقیت امیزی نبوده و به شدت کند پیش رفته
و اینجور به نظر میرسه که سایت به حال خودش رها شده.
و اگه تو سایت نظر سنجی بزارید اکثر کاربران قابلیت های و ویژگی های قالب قبلی را میپسندند.
معمولا وقتی سایتی سیستمش را بروز رسانی میکنه افزایش بازدید داره ولی این سایت افزایش که نداشته کاهش هم داشته
و فقط چیز جدید این سایت تبلیغات با رنگ های خیلی جیغ هست که داره سایت را تبدیل به سایت تبلیغاتی میکنه.
البته اگه بازم کاهش داشته باشه همچنان بهترین انجمن ایران هست
چون هیچ رغیب جدی براش وجود نداره.
اینا را گفتم تا یکم در جلو بردن کار سریع باشید.

sallarmelli

Active Member
این تم منفی جالب بود ولب بعضی جاها به مشکل بر می خوریم چه طور باید ازش خارج شد؟

m2_farzan

Active Member
این تم منفی جالب بود ولب بعضی جاها به مشکل بر می خوریم چه طور باید ازش خارج شد؟

3 سوت (3 کلیک) کار داره!
1- روی آچار گوشه بالا سمت راست کلیک کنید.
2- داخل منو ، از گروه Tools روی Extensions کلیک کنید.
3- از اونجا تیک کنار majid online negative theme رو بردارید.
از این به بعد تمام صفحه ها به حالت معمولی باز میشن.

امضاء ، بخش پشتیبانی

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
چرا دیگه بهمون ایمیل فرستاده نمیشه؟آقا سایت باطل شد رفت!
به خاطر این قالب جدید که اکثر بچه ها دیگه خیلی کم به اینجا سر میزنن الانم که با این مشکلات :-?؛منم دیگه دارم کم کم سرد میشه نسبت به انجمن

sallarmelli

Active Member
این مشکلات ورژن جدید کی می خواد تموم بشه

یه فکری بکنین

سایت به فنا رفته دست از فروشگاه بردارین بیاین این رو درست کنید

من خودم دنبال یه فروم خوب مثل محروم مجید آنلاین می گردم . یه فکر بکنید تو رو به خدا.

yaiiaj

کاربر VIP
نه دیگه حالا اینجوری سرد شدنم انصاف نیست خدایی ، البته این مشکلات ورژن جدید رو توجیه نمیکنه:)...
آقا یه پیشنهاد : مجید آنلاین اگه یه سامانه پیامکی داشته باشه خیلی عالی میشه ها؟ مثل خیلی از سایتا که به کاربراشون در زمینه های کاری خودشون اطلاع رسانی میکنن مجید آنلاینم می تونه یه چنین کاری بکنه ، به نظرم خیلی خوب میشه اینجوری...:cool:

آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
سلام به برو بکس مجید انلاین و مدیران و مدیران کل سایت
خوبید؟
ایدی من بعد از اینکه 2 هفته تعطیل شده بود. الان نه میشه عکس پروفایل رو عوض کرد نه آواتار. نه میشه پسورد عوش کرد. نه ایمیل به من فرستاده میشه. نه می تونم به کسی پیغام بدم. کلا مثل اینهایی که انگار همین الان ایدی ساختن. از مدیران خواهش دارم رسیدگی کنن. چون اینجوری سایت خلوت میشه متصفانه . من که این سایت رو دوست دارم و دوست ندارم خلوت بشه. موفق باشید. :rose:

yaiiaj

کاربر VIP
منم کاربر ویژه بودم که الان نیستم:green:
ایمیل برای منم نمیاد ، اما باقی مشکلاتی که شما دارید رو امتحان نکردم ، ایشالا مشکلات که حل شد سایت دوباره شلوغ میشه...

جدیدترین ارسال ها

بالا