مشکلات ورژن جدید فروم

the_king

مدیرکل انجمن
خواهش میکنم نظر لطفتونه راستی دیشب دیگه دیر وقت بود یادم رفت بگم 4 تا دکمه هم به ادیتور اضافه شده برای کدهای برنامه نویسی زبانهایی چون html/css/js/php که کدهاشو syntax highlight کنه :rose:

برای سایر زبانها مثل vb و #c آماده اش هست؟

sallarmelli

Active Member
سلام

این ابزار گروه چرا این شکلی هست و اساسا چرا گروه ها این شکلی هستند نه می شه عکسی اضافه کرد نه مطلبی داخلش نوشت فقط همه دور هم جمع هستن یا حداقل من بلد نیستم

مثلا وقتی می خواهی ارسال مبحث جدید داشته باشی به اعضای گروه

DXCGHJU.jpg

با این نوشته روبرو می شوید چرا؟؟؟؟؟

SDEFGTHJK2.jpg

اگه امکانات گروه ها رو یه کم بیشتر کنید به نظرم خیلی بهتر می شه موفق باشید
ممنون

alionline1366

Active Member
سلام

این ابزار گروه چرا این شکلی هست و اساسا چرا گروه ها این شکلی هستند نه می شه عکسی اضافه کرد نه مطلبی داخلش نوشت فقط همه دور هم جمع هستن یا حداقل من بلد نیستم

مشاهده پیوست 86866

مشاهده پیوست 86867

ممنون

سالار جان یک تست بزن گمان میکنم درست شده :rose:

ArTaBaZ

Well-Known Member
سلام
در قسمت پست بیت ، اینجایی که اکانت های فیسبوک و دیونت آرت و ... قرار میگیره ، برای کاربران گوگل پلاس درست سایت رو بالا نمیاره و مشکل داره !
یوزر زدم ولی میره صفحه اصلی plus.google.com
:-?

alionline1366

Active Member
سلام
در قسمت پست بیت ، اینجایی که اکانت های فیسبوک و دیونت آرت و ... قرار میگیره ، برای کاربران گوگل پلاس درست سایت رو بالا نمیاره و مشکل داره !
یوزر زدم ولی میره صفحه اصلی plus.google.com
:-?

درست شد گوگل پلاس :) :rose:

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام

مشاهده پیوست 86866

مشاهده پیوست 86867

ممنون

گروه ها رو گمان میکنم به این دلیل غیر فعال کرده بودن که نمیشد نظارت مستمر روشون داشت.

SajadCG

کاربر فعال
فکر کنم ویژگی "فعالیت کل" در بالای آواتار مشکل داره.
چون وقتی به حدود 99.5 میرسه یکدفعه و میاد روی حدود 80!!!

alionline1366

Active Member
نه سجاد جان همچین چیزی نیست الان خیلیها هم فعالیتشون 100% هست :) نمونش همین آقا سالار خودمون

برای کنترل روی گروه ها هم میشه کامل کنترل داشت میشه پستهای گروهها برای مدیران کل ارسال شه و کنترلشون هم اصولاً بر عهده مدیر گروه هست و خیلی راحت میشه دسترسی هاشون رو در صورت خطا بست یا کلاً گروه رو حذف کرد. :rose:

sallarmelli

Active Member
راستی چه طور می شه آواتار انتخاب کرد برای گروه

و در ضمن چه طور می شه عکس اضافه کرد در وافع می خواهیم یه آلبوم از عکس هایی که خود بچه ها از خلیج فارس گرفتن بذاریم توی گروه

پیشاپیش از پشتکار و پشتیبانی شما ممنون

alionline1366

Active Member
برای گذاشتن عکس و آواتار گروه باید اول از همه از قسمت مدیر کل سایت بقل ابزارهای گروه ویرایش گروه را انتخاب کنید بعد آواتار انتخاب کنید و تیک آلبوم رو هم فعال کنید و از قسمت عکسها عکس اضافه کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا