alionline1366
Active Member
دوستان شمسی سازی تاریخ های انجمن با موفقیت انجام شد. 

در یک کلام بگم خودکشی سایتی کردید.....واقا به هیج شیوه ای دیگه نمیتونستید اینجوری طرفدارا سایتو پر بدید ..متافسم واسه کسی که ایده تعویض این تم داد......
سرچ از بین رفته.........
پیش نمایش کارا از بین رفته.....
یکی بیاد جواب این بدبختی و سونامی به این سایت گذشته روبده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ایول پسر، عالیه! ادامه بده . . .دوستان شمسی سازی تاریخ های انجمن با موفقیت انجام شد.
این قالب اصلی نیست طبیعیه خیلی روش وقت نمی ذاریم.این قالب موقت هست تا زمانی که قالب اصلی اماده بشه
موفق بباشین
ایول پسر، عالیه! ادامه بده . . .
-----------
یه چیزی رو هنوز نگرفتم. پست #70:
یعنی هنوز یه قالب دیگه قالب اصلیه و این یکی موقت؟
لطفا قسمت پستهای تشکر شده داخل پروفایل هر کاربر رو برگردونید![]()
سلام
اگه عکس کنار تاپیک ها مثل قبلا سایزش بزرگتر باشه به نظرم بهتره الان خیلی ریزه و عکسو رفورمه میکنه
ممنون![]()
مثه کجاها الیاس؟
شمسی کردن قالب و نصب هک ها یکم زمان می بره.حسین باسه خودت با گوشی چجوری نشون میده مگه آیا؟
چند پیشهاد :
1.لیست ویژگی حالت من که به تازگی اضافه شده هم رنگ بندی مناسبی نداره و هم ناخوانا هست و
اگه کنار اسم حالت شکلک نمونش رو هم بزارید جالب میشه.
2. اگه به به نوار بالا که وقتی هم اسکرول میکنی پایین میاد یه قسمت جدید بهش اضافه بشه
که در این قسمت بشه به {صفحه کاربر-صندوق و...} دسترسی داشت خیلی خوب میشد.
چون الان باید 1 ساعت اسکرول کنی تا به اون قسمت بالای سایت برسی
3-به نظر من پنل کاربر در هر پست خیلی بی نظمه (البته نسبت به نسخه قبل)
چون الان متن ها مثل تاریخ عضویت و مکان و... راست چین هستند ولی آواتار وسط چین و در اخر حالت شخصیت وسط چین.
به نظر من همشون راست چین بشند بهتره.
4. اگه هم مثل ورژن قبل در این پنل بشه وب سایت شخصی + گالری را گذاشت خیلی جالب میشه.
مرسی.![]()
سلام
اول میخواستم تشکر کنم از اینکه پیگیر درخواست ها هستید
خب یه پیشنهاد داشتم وقتی موس رو میبریم رو تصویر کنار تایپک تصویر داخلش نشون میده خب اگه میشه کاری کنید واسه تایپک های بدون عکس این اتفاق نیوفته و اینکه واسه تایپک هایی که عکس دارن، عکسش بزرگ تر بشه چون تصویر فعلی تفاوت چندانی با تصویر کنار تایپک نداره (اندازه 300*300 یا 400*400 فکر کنم خوب باشه)
![]()
سلام سرچ فروم جدید مشکل داره . چرا؟
هر چیزی رو سرچ میکنم میگه نتیجه ای نداد از این حر فا
آقا ببخشید ما زیاد گیر میدیم :
1- کاش پیش نمایش پستها فقط برا گالری ها بود. همچین چیزی برای مثلا فروم مایا نیاز نیست.
2- این سیستم نمایش عکس های پیوست شده اصلا جالب نیست، فوق العاده کنده. لطفا یه مشورت بکنید اگه امکانش هست وقتی روی یکی از عکسهای پیوست شده کلیک کنیم لینک مستقیمش داخل یه تب جدید باز بشه.