مشکلات ورژن جدید فروم

T@rK@n

Member
در یک کلام بگم خودکشی سایتی کردید.....واقا به هیج شیوه ای دیگه نمیتونستید اینجوری طرفدارا سایتو پر بدید ..متاسفم واسه کسی که ایده تعویض این تم داد......
سرچ از بین رفته.........
پیش نمایش کارا از بین رفته.....
یکی بیاد جواب این بدبختی و سونامی به این سایت گذشته روبده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

alionline1366

Active Member
در یک کلام بگم خودکشی سایتی کردید.....واقا به هیج شیوه ای دیگه نمیتونستید اینجوری طرفدارا سایتو پر بدید ..متافسم واسه کسی که ایده تعویض این تم داد......
سرچ از بین رفته.........
پیش نمایش کارا از بین رفته.....
یکی بیاد جواب این بدبختی و سونامی به این سایت گذشته روبده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز پیشنهاد میکنم پستها رو کامل بخونید بعد پست جدید بدید.
تم تعویض نشده سیستم تعویض شده که واجب بوده و باید تعویض میشده.
پیش نمایش هم درست شده. سرچ رو هم گفتم تو هفته درست میشه نمیدونم چرا تاپیک رو کامل نمیخونید بسته به پست اول عکس العمل نشون میدید. :rose:

m2_farzan

Active Member
دوستان شمسی سازی تاریخ های انجمن با موفقیت انجام شد. :rose:

ایول پسر، عالیه! ادامه بده . . .

-----------

یه چیزی رو هنوز نگرفتم. پست #70:
این قالب اصلی نیست طبیعیه خیلی روش وقت نمی ذاریم.این قالب موقت هست تا زمانی که قالب اصلی اماده بشه
موفق بباشین

یعنی هنوز یه قالب دیگه قالب اصلیه و این یکی موقت؟

alionline1366

Active Member
ایول پسر، عالیه! ادامه بده . . .

-----------

یه چیزی رو هنوز نگرفتم. پست #70:

یعنی هنوز یه قالب دیگه قالب اصلیه و این یکی موقت؟

از لحاظ ظاهری بله تغییراتی خواهد داشت که قالب مثل قبلی اختصاصی مجید آنلاین بشه

لطفا قسمت پستهای تشکر شده داخل پروفایل هر کاربر رو برگردونید:rose:

چشم دوست من فردا انشالله درستش میکنم. :rose:

Mehran coyote

Well-Known Member
سلام
اگه عکس کنار تاپیک ها مثل قبلا سایزش بزرگتر باشه به نظرم بهتره الان خیلی ریزه و عکسو رفورمه میکنه

ممنون :rose:

SajadCG

کاربر فعال
چند پیشهاد ::cool:

1.لیست ویژگی حالت من که به تازگی اضافه شده هم رنگ بندی مناسبی نداره و هم ناخوانا هست و
اگه کنار اسم حالت شکلک نمونش رو هم بزارید جالب میشه.
2. اگه به به نوار بالا که وقتی هم اسکرول میکنی پایین میاد یه قسمت جدید بهش اضافه بشه
که در این قسمت بشه به {صفحه کاربر-صندوق و...} دسترسی داشت خیلی خوب میشد.
چون الان باید 1 ساعت اسکرول کنی تا به اون قسمت بالای سایت برسی:lol:
3-به نظر من پنل کاربر در هر پست خیلی بی نظمه (البته نسبت به نسخه قبل)
چون الان متن ها مثل تاریخ عضویت و مکان و... راست چین هستند ولی آواتار وسط چین و در اخر حالت شخصیت وسط چین.:lol:
به نظر من همشون راست چین بشند بهتره.
4. اگه هم مثل ورژن قبل در این پنل بشه وب سایت شخصی + گالری را گذاشت خیلی جالب میشه.
مرسی.:rose:

Gryphon

Member
سلام
اول میخواستم تشکر کنم از اینکه پیگیر درخواست ها هستید:rose:
خب یه پیشنهاد داشتم وقتی موس رو میبریم رو تصویر کنار تایپک تصویر داخلش نشون میده خب اگه میشه کاری کنید واسه تایپک های بدون عکس این اتفاق نیوفته و اینکه واسه تایپک هایی که عکس دارن، عکسش بزرگ تر بشه چون تصویر فعلی تفاوت چندانی با تصویر کنار تایپک نداره (اندازه 300*300 یا 400*400 فکر کنم خوب باشه)
:rose::rose:

khoushechin

Well-Known Member
سلام سرچ فروم جدید مشکل داره . چرا؟
هر چیزی رو سرچ میکنم میگه نتیجه ای نداد از این حر فا

m2_farzan

Active Member
آقا ببخشید ما زیاد گیر میدیم :
1- کاش پیش نمایش پستها فقط برا گالری ها بود. همچین چیزی برای مثلا فروم مایا نیاز نیست.
2- این سیستم نمایش عکس های پیوست شده اصلا جالب نیست، فوق العاده کنده. لطفا یه مشورت بکنید اگه امکانش هست وقتی روی یکی از عکسهای پیوست شده کلیک کنیم لینک مستقیمش داخل یه تب جدید باز بشه.

alionline1366

Active Member
چند پیشهاد ::cool:

1.لیست ویژگی حالت من که به تازگی اضافه شده هم رنگ بندی مناسبی نداره و هم ناخوانا هست و
اگه کنار اسم حالت شکلک نمونش رو هم بزارید جالب میشه.
2. اگه به به نوار بالا که وقتی هم اسکرول میکنی پایین میاد یه قسمت جدید بهش اضافه بشه
که در این قسمت بشه به {صفحه کاربر-صندوق و...} دسترسی داشت خیلی خوب میشد.
چون الان باید 1 ساعت اسکرول کنی تا به اون قسمت بالای سایت برسی:lol:
3-به نظر من پنل کاربر در هر پست خیلی بی نظمه (البته نسبت به نسخه قبل)
چون الان متن ها مثل تاریخ عضویت و مکان و... راست چین هستند ولی آواتار وسط چین و در اخر حالت شخصیت وسط چین.:lol:
به نظر من همشون راست چین بشند بهتره.
4. اگه هم مثل ورژن قبل در این پنل بشه وب سایت شخصی + گالری را گذاشت خیلی جالب میشه.
مرسی.:rose:

مورد 1 حل شد.
مورد 2 اگه انجام بشه جلوه بالای سایت جالب نمیشه یک کادر بزرگ بچسبه بالا اصولا رفتن بالا با زدن یک دکمه Home روی کیبرد راحت انجام میشه :green:
اصول پنل کاربری الان وسط هست ولی خوب قسمت نوشته ها اگه بیاد وسط بی ریخت میشه به راست رفتن همه عناصر هم دید جالبی نداره برای بعضب آواتارها که کوچیک و بزرگ هست در کل این بهترین حالت ممکن هست الان
وب سایت شخصی و گالری رو هم اضافه میکنم امشب اگه خدا بخواد :rose:

سلام
اول میخواستم تشکر کنم از اینکه پیگیر درخواست ها هستید:rose:
خب یه پیشنهاد داشتم وقتی موس رو میبریم رو تصویر کنار تایپک تصویر داخلش نشون میده خب اگه میشه کاری کنید واسه تایپک های بدون عکس این اتفاق نیوفته و اینکه واسه تایپک هایی که عکس دارن، عکسش بزرگ تر بشه چون تصویر فعلی تفاوت چندانی با تصویر کنار تایپک نداره (اندازه 300*300 یا 400*400 فکر کنم خوب باشه)
:rose::rose:

دوست گلم تاپیکهای بدون عکس رو روش کار میکنم ولی برای عکس زوم شده میدونی اگه بخواد 20 تا تاپیک عکس دار رو با یکی یک عکس 300 در 300 لود کنه چقدر براتون طول میکشه ؟ :green: :rose:

سلام سرچ فروم جدید مشکل داره . چرا؟
هر چیزی رو سرچ میکنم میگه نتیجه ای نداد از این حر فا

عزیز میگم پستها رو بخونید کامل بعد پست بدید اینکارو دارم انجام میدم یکم وقت میگیره :rose:

آقا ببخشید ما زیاد گیر میدیم :
1- کاش پیش نمایش پستها فقط برا گالری ها بود. همچین چیزی برای مثلا فروم مایا نیاز نیست.
2- این سیستم نمایش عکس های پیوست شده اصلا جالب نیست، فوق العاده کنده. لطفا یه مشورت بکنید اگه امکانش هست وقتی روی یکی از عکسهای پیوست شده کلیک کنیم لینک مستقیمش داخل یه تب جدید باز بشه.

پیش نمایش پستها رو برای گالری ها میکنیم البته قبلش باید هماهنگ کنم ببینم کلاً برای کدوم بخشها باید باشه.
مورد دوم رو هم صحبت میکنم ببینم چی میگه مجید اگه اوکی داد بروی چشم.

جدیدترین ارسال ها

بالا