مشکلات ورژن جدید فروم

nima_dsnr

کاربر VIP
اوه اوه
یک مشکل دیگه هم همین الان بهش برخوردم
لینک تک پست رو نمیشه برداری.
مثلا من میخواستم فقط لینک پست 38 رو بزارم ولی لینک کل صفحه رو داد.

در واقع اصلش اینه که با کلیک روی شماره هر پست یک صفحه جدید باز بشه و یک لینک جدید بهش اختصاص بده
اما اینجا اگر روی شماره کلیک کنی میره روی همون پستی که هستی و صفحه جدید باز نمیشه.

alionline1366

Active Member
اوه اوه
یک مشکل دیگه هم همین الان بهش برخوردم
لینک تک پست رو نمیشه برداری.
مثلا من میخواستم فقط لینک پست 38 رو بزارم ولی لینک کل صفحه رو داد.

در واقع اصلش اینه که با کلیک روی شماره هر پست یک صفحه جدید باز بشه و یک لینک جدید بهش اختصاص بده
اما اینجا اگر روی شماره کلیک کنی میره روی همون پستی که هستی و صفحه جدید باز نمیشه.

برای مشکلات پست 38 :
مشکل لینک بالا الان حل شده و مشکلی نداره
اون قسمت پیمایش سریع و لینک به یک پست خاص تو صفحه جدید رو کلاً خود vbulletin به خاطر مشکلات SEO عوض کرده شما اگر یک فوروم vbulletin 4 به بالا پیدا کردید که این مورد توش نباشه به ما هم نشون بدید تا رفعش کنیم. البته سعی میکنیم به عنوان اولین انجمن vbulletin 4 تو کل دنیا این مورد رو حل کنیم ولی زمان میبره شایدم یکی زودتر رفعش کرد و ما هم از کد اون استفاده کردیم :green: :rose:

من در قسمت مشاهده پروفایل خودم بعد از تغییر سایت
رنگ متنهای پست سیاه وبکراند سفید بود ونوشته ها براحتی خوانده میشد
ولی الان چند روزه که بکراند پروفایلم ( فیلمساز)تیره شده وشبیه نوشته ها واصلا نمیتونم بخونم
کلافه شدم

alionline1366

Active Member
من در قسمت مشاهده پروفایل خودم بعد از تغییر سایت
رنگ متنهای پست سیاه وبکراند سفید بود ونوشته ها براحتی خوانده میشد
ولی الان چند روزه که بکراند پروفایلم ( فیلمساز)تیره شده وشبیه نوشته ها واصلا نمیتونم بخونم
کلافه شدم

دوست عزیز مشکل رفع شد.

m2_farzan

Active Member
دست شما درد نکنه. آقا اینقدر زحمت میکشید، این تاریخها رو هم درست کنید، همچنان میلادی هستن. . . . . . . :rose: و یه چیز دیگه (یکم سختگیرانه ست)، وقتی یه اسمایل میزاری داخل متن فاصله خطول بهم میریزه:

*******:paint:*********************

Mandana

Active Member
قبلن توی ورژنهای قبلی هم با گذاشتن اسمایلی فاصله بیشتر میشد و طبیعی هم هست چون ارتفاق اسمایلی از ارتفاع حروف بیشتر هست.برای برطرف کردنش یا باید اون قسمت از خط بالا اسپیس بیافته که غیر منطقی هست، یا باید فاصله تمام خطوط با گذاشتن اسمایلی زیاد بشه که از لحاظ نوشتاری درست نیست و خوندن اون هم سخت تر میشه
مرسی کلی
موفق بباشی:rose:

Mandana

Active Member
نمیشه یه جوری اندازه اسمایل ها رو کوچیک کرد؟

اندازه ی اسمایلی ها استاندارد هست ولی مثلن اون که گل دستش گرفته یا داره نگاشی می کشه از اون کوچیک تر چیزی از اسمایلی دیده نمیشه :دی افتادن فاصله بعضی جاها بین دو خط به نظرم اونقدر مهم نیست که بخاطرش کل ست اسمایلی ها رو بهم بزنیم.اما بازم از پیشنهادتون ممنونم
موفق بباشین

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
بابا دیگه اسمایل چیه که باز بخوان براش کد بنویسن
یعنی انقدر ضروریه
الان هم که گفتن قالب جدید آماده میشه دیگه همون مشکلات اساسی که داشت حل شده و خداروشکر دیگه مشکل مهمی نداره(غیرازاسمایل ها دی:)
ممنون از مدیران و علی جان که پاسخگو بودندو مشکلات رو حل کردن:rose:

hosienmax100

3D Artist
دست بچه ها درد نکنه بابت اعلام مشکلات و دست ادمین ها درد نکنه بابت رفع / من دو سه مورد بود وقت نشد بگم که بچه ها دیگه گفتن ...

با گوشی کسی تست کرده سایت خوب بالا میاد ؟ برا من جالب نبود

Gryphon

Member
قبلا گالری طوری بود که تو صفحه اصلی یه پیش نمایش کوچولو داشت اگه اون حالت درست کنید خیلی خوب میشه. الان وقتی میری صفحه اصلی گالری فقط یه سری نوشته و اعداد دیده میشه که واقعا گیج کننده ست، :rose::rose:

yaiiaj

کاربر VIP
سلام
نظرتون در مورد شمسی کردن تاریخها چیه؟
هیچ مشکلی با میلادی بودنشون وجود نداره ها، اما اینو با توجه به درخواستهای مکرر در این زمینه یادآور شدم، به هر حال صلاحدید شما قابل احترام هست.
در ضمن قالب جدید عجب توپ شده!
با آرزوی موفقیت.

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
دست بچه ها درد نکنه بابت اعلام مشکلات و دست ادمین ها درد نکنه بابت رفع / من دو سه مورد بود وقت نشد بگم که بچه ها دیگه گفتن ...

با گوشی کسی تست کرده سایت خوب بالا میاد ؟ برا من جالب نبود

من که تست کردم خوب بود، خیلی بهتر از ورژن قبلی بود رو گوشی

Mandana

Active Member
منم عرض کردم کمی زمان می بره مهربون ولی مطمئنن انجام میشه.فروم های دیگه به تازگی وی بی شون رو ارتقا ندادن مطمئنن هر سایتی وقتی اپگرید می کنه سیستمش رو اول سعی می کنه باگ و مشکلات اساسی رو برطرف کنه بعد از اتمام اونها به مواردی مثل تامبنیل برای گالری ها و نشان دادن پست اول در تمامی صفحات و غیره می پردازیم
پیشاپیش از همکاری و صبر شما تشکر می کنم:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا