مشکلات ورژن جدید فروم

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
آقا دستتون درد نکنه توی قسمت نوشتن پاسخ یا ایجاد مطلب جدید فوق العاده شده. خیلی خیلی خوب شده
همینش به کل قبلی می ارزه، اون قبلی دیوانه میکرده آدم، نوع ایجاد بولد رنگ و ... یا حتی پیئسط کردن خیلی حرفه ای شده

یه حرکت دیدم کفیدم، یه کلمه رو از روی نقل قول یکی کپی کردم انداختم وسط متن خودم حالت نقل قول رو بهش داد. خیلی هوشمند شده.
آقا یه وقت برنگردین طرف قبلیه ها همین رو اصلاح رنگی و بزی نکات کنید تووووووووووووپ میشه.

اون لینکی هم که به میل میاد اگه زود تر اصلاحش کنید ممنون میشم.

حق یارتون

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
Untitled.jpg

این مشکل رو هم بر طرف کنید،والا اگه شما میتونید اینو بخونید من هم میتونم!
رنگ بندی رو هم بر گردونید به حالت قبل اگه نمیشه لااقل از رنگهای گرم استفاده کنید.
کاش قبل از عوض کردن قالب یه نظرخواهی میکردید

alionline1366

Active Member
2 تا مرورگرتون رو آپدیت کنید چون مشکل از سیستم شماست کاملاً درست هست اون قسمت.

برای لینک هم از 12 شب لینکهای سالم ارسال میشه

رنگ بندی ایندکس فعلاً یک سری تغییرات روش انجام شد تا قالب اصلی آماده شه.

آخرین ویرایش:

spryboy

کاربر فعال
سلام دوستان عزیز، خسته نباشید

قبل از هر چیز بگم که به نظر بنده قالب جدید خیلی بهتر و بسیار پیشرفته تر و البته زیباتر از قالب قبلیه. رنگبندی قالب بسیار خوب و شیکه، لطفا خیلی در اون تغییر ایجاد نکنید. هدر پست ها رو هم که قرمز کردید، به همون رنگ قبلی خودش برگردونید، رنگبندی سایت رو به هم ریخت. فقط اگر امکانش هست، تمام رنگ ها رو کمی تیره تر کنید و کنتراست رنگی بین بخشهای مختلف رو افزایش دهید اما رنگش رو تغییر ندید لطفا. زمینه اصلی رو هم کمی خاکستری کنید تا نور صفحه رو بگیره. در حال حاضر مثل گاز اشک آوره.

اگر میشه کاری کنید که اون تولبار بالای هدر سایت، همان تولباری که دکمه ورود روی اون قرار داره، مثل تولبار پائینی با اسکرول کردن از صفحه خارج نشه و همیشه در دسترس باشه.

به نظر میاد بخش نمایش کد و نمایش کدهای php درست عمل نمیکنه، یعنی مثل قبل با کپی _ پیست کردن کدها، ترکیب اصلی کدها رو حفظ نمیکنه و اونها رو به هم میریزه.

سایر موارد به نظرم عالیه و خیلی از قبل بهتر شده.

بسیار ممنون.

موفق باشید.

آخرین ویرایش:

nima_dsnr

کاربر VIP
با تشکر از مدیر / مدیران فنی سایت از زحماتی که میکشید
در مورد رنگها کاملا با spryboy موافقم
اینجور که خواستید با تغببر رنگ قالب جدید قالب قبلی رو بسازید کار جالبی نشده
لطفا رنگهای آبی رو برگردونید و فقط شدت رنگها از این حالت کور کننده خارج بشه.

m2_farzan

Active Member
قرمزی های فروم خیلی تو چشم میزنن، مخصوصا در حالیکه بقیه بخش های صفحه عمدتا از رنگ های با کنتراست پایین هستن. اما چیزیکه واقعا آدمو عذاب میده این سیستمیه که عکس های پیوست شده رو داخل یه مربع میاره، نمیدونم بقیه هم مثل من از این پنجره عکس و لود شدن طولانیش لجشون میگیره یا نه؟؟؟

Mandana

Active Member
رنگها رو تیره تر می کنیم که چشم اذیت نشه.به نظر خودمم تیره تر بشه بهتره.
این قالب اصلی نیست طبیعیه خیلی روش وقت نمی ذاریم.این قالب موقت هست تا زمانی که قالب اصلی اماده بشه
موفق بباشین:rose:

alionline1366

Active Member
فعلاً تیره تر کردم همین رنگ قرمز رو ولی مجید هنوز فرصت نکرده آنلاین بشه با هم در مورد رنگ فعلی صحبت کنیم به محض آنلاین شدن مجید در مورد قالب اصلی و قالب فعلی صحبت میکنیم و شما رو در جریان قرار خواهیم داد.

m2_farzan

Active Member
یه مشکل دیگه هم هست، هر ایمیلی برای تایپیک های مشترک شده برام میفرسته، لینک تایپیکش کار نمیکنه خطای 404 میده، قبلا اینجوری نبود. مرورگرم هم کرومه گرچه بعید میدونم تاثیر داشته باشه.

m2_farzan

Active Member
Dear m2_farzan,

alionline1366 به موضوعی که شما در آن اشتراک دارید تحت عنوان - مشکلات ورژن جدید فروم - در مسائل و مشکلات عمومی انجمن فرم انجمنهای مجید آنلاین پاسخ داده است .

این موضوع در مسیر ذیل قراردارد:
http://forum.majidonline.com/http://forum.majidonline.com/threads/190801-مشکلات-ورژن-جدید-فروم?goto=newpost

متن پامی که پست شده است
دوستان میشه یکی از شما متن ایمیلی که براتون اومده رو بزارید اینجا تا مشکلش رو حل کنم؟
ممکن است پاسخ های دیگری نیز باشد اما یادداشت بیشتری دریافت نخواهید کرد تا زمانی که بار دیگر از انجمن بازدید کنید.

با احترام

انجمنهای مجید آنلاین

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
اطلاعات خروج از اشتراک :
برای لغو اشتراک از این موضوع لطفا از صفحه ذیل بازدید فرمایید:

http://forum.majidonline.com/subscription.php?do=removesubscription&type=thread&subscriptionid=526270&auth=1c7cd07cd600341511a48cf4d234537b

برای لغو اشتراک از تمام موضوعات لطفا از صفحه ذیل بازدید کنید :

http://forum.majidonline.com/subscription.php?do=viewsubscription&folderid=all

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
یه مشکل دیگه :green: اگه مثلا من از لینک ایمیلم به این تاپیک اومدم بهتر نیست آخرین صفحه ی تاپیک باز بشه چون من صفحات دیگه رو قبلا خوندم ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا