مشکلات من با 3Ds Max !

Art Girl

New Member
سلام خدمت همگی !:rose:
یه توضیح کوچیک میذارم با اجازه , بعد میرم سر اصل مطلب !
اول از همه که امیدوارم تاپیکمو جای اشتباهی ایجاد نکرده باشم !:cry:
بعدش اینکه به تازگی و تقریبا فشرده دارم با یه کتاب, تری دی یاد میگیرم !:)
مطمئنا اگه سوالی داشته باشم کتاب نمیتونه برام توضیح بده ! :sad:
این شد که تصمیم گرفتم اینجا یه تاپیک ایجاد کنم و همیشه هر مشکلی که داشتمو تو همین تاپیک از دوستان بپرسم !:green:
و پیشایش هم از همگی ممنونم برای کمک :):oops::rose:

-----------------------------------------------------------

اولین مشکل من :

همراه کتابی که گرفتم یه دی وی دی بود که یه سری تمریناتی که تو کتاب میگه رو توی اون دی وی دی گذاشتن !
مشکلم اینه که , چرا توی فایلا بعضی چیزایی هست که وقتی باز میکنم برای من به اون شکل در نمیاد !
مثلا کتاب میگه توی فلان فایل علف و گیاه هست ! اما من باز میکنم فقط یه دایره میبینم !
اما وقتی رندر میگیرم شکل گیاه ِ ! باید چه کنم تا اینطور نشه ؟ یعنی گیاه ِ من واقعا به شگل گیاه باشه ؟

-----------------------------------------------------------

مشکل دوم :

توی این مسیری که مینویسم ما cookie cutter داریم ! =>
compound objects / shapemerg /
نوشته که : زمانی که 2 تا شکل رو مِرگ میکنیم , اگه از cookie cutter استفاده کنیم , اون شکل دومی , از شکل اولی کنده میشه !
اما برای من چرا نمیشه ؟ :-?

------------------------------------------------------------

بازم پیشاپیش ممنونم به خاطر راهنماییهاتون دوستای خوبم :rose:

mojtaba 3d

Member
برای یادگیری 3dmax بهتره ویدو هی آموزشی بگیری عزیز کتاب به درد نمیخوره.شاید گیاهت رو تبدیل به پروکسی کرده .من خودم زیاد وارد نیسم. اساتید کمک میکنن.

موفق باشی

madmaster_3d

Well-Known Member
کتاب خوبه ولی کنار کتاب حتما این آموزش رو که میگم تهیه کن.

digital tutors 2009 که این آموزش 8 تا دی وی دی هستش و قیمتش زیر 10 تومان بگردی پیدا می کنی. داخل این آموزش غیر از آموزش جامعی که داره بهت ساخت ماشین . موتور. چاقو. آدم کارتونی و .... یادت میده. بهترین اموزش هستش. مخصوصا برای کسانی که تازه شروع کردن. سوالت رو هم من دقیقا متوجه نشدم. البته سایت خارجی هم زیاده که آموزش هست. حالا خواستی بگو ولی این آموزش رو حتما بگیر. کتاب هم خوبه گرفتی چون تو خارجی بعضی قسمت ها رو توضیح میده که متوجه نخواهی شد. 3 دی مکس چنده؟! اگر دستگاهت متوسط هستش 11 نصب کن. با قبلی هاش خیلی فرق نمی کنه منظورم این هستش که از روی کتاب می تونی جلو بری. اگر نه سیستمت قوی یعنی بالا 1.5 2 پول دادی می تونی مکس 2013 بریزی.
موفق باشی

Art Girl

New Member
برای یادگیری 3dmax بهتره ویدو هی آموزشی بگیری عزیز کتاب به درد نمیخوره.شاید گیاهت رو تبدیل به پروکسی کرده .من خودم زیاد وارد نیسم. اساتید کمک میکنن.

موفق باشی

ویدوئوی آموزشی رو تو هر قسمتی که مشکلی داشته باشم , پیدا میکنم از نت و میبینم , اما برای این مشکل ویدئویی پیدا نکردم !

نه ! پروکسی نیست ! روی Mesh بود !

کتاب خوبه ولی کنار کتاب حتما این آموزش رو که میگم تهیه کن.

digital tutors 2009 که این آموزش 8 تا دی وی دی هستش و قیمتش زیر 10 تومان بگردی پیدا می کنی. داخل این آموزش غیر از آموزش جامعی که داره بهت ساخت ماشین . موتور. چاقو. آدم کارتونی و .... یادت میده. بهترین اموزش هستش. مخصوصا برای کسانی که تازه شروع کردن. سوالت رو هم من دقیقا متوجه نشدم. البته سایت خارجی هم زیاده که آموزش هست. حالا خواستی بگو ولی این آموزش رو حتما بگیر. کتاب هم خوبه گرفتی چون تو خارجی بعضی قسمت ها رو توضیح میده که متوجه نخواهی شد. 3 دی مکس چنده؟! اگر دستگاهت متوسط هستش 11 نصب کن. با قبلی هاش خیلی فرق نمی کنه منظورم این هستش که از روی کتاب می تونی جلو بری. اگر نه سیستمت قوی یعنی بالا 1.5 2 پول دادی می تونی مکس 2013 بریزی.
موفق باشی

خوب من که نگفتم مشکلم اینه که نمیدونم از کجا یاد بگیرم !
تری دی مکس 2012
لپتاپمم 8 گیگ رم و سی پی یو کور آی 7 و 2 تا گرافیک ای ام دی و اینتل ِ !
نه مشکل لپتاپ ِ نه نرم افزار قدیمیه ! نه منبع آموزشی !

میگم مشکل یه چیز دیگه ست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

------------------------------------------------------------

در مورد مشکل اول عکس میذارم... اما مشکل دوم چی ؟
:sad:

پیوست ها

• giyah !.JPG
    giyah !.JPG
    84.6 کیلوبایت · بازدیدها: 19
  • rendere giyah.jpg
    rendere giyah.jpg
    177.9 کیلوبایت · بازدیدها: 13

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
خب عزیزم این Follage های خود مکسه که بخاطر اینکه سیستم هنگ نکنه قسمت پر دیتیل درخت هارو به صورت یک جسم ساده نشون میده. میتونی این گزینه رو غیر فعال کنی اما مشکل افت سرعت شدید خواهی داشت.

arash7464

Member
دوست عزیز Art Girl، در مورد مشکلت که می گی گیاه رو به صورت دیگه نشون می ده توی view port ، اگه از دستور scatter توی compound object استفاده کرده باشی ، وارد قسمت modify مشاهده پیوست 88268کنار tab create که scatter رو ازش انتخاب کردی شو، بعد برو به قسمت Display rollout و تنظیمات رو مثه شکل روبرو کن:GUID-85D8B9B4-FE93-4DF1-8153-FBEF2D259B05-low.png
موفق باشی...:green:

Art Girl

New Member
خب عزیزم این Follage های خود مکسه که بخاطر اینکه سیستم هنگ نکنه قسمت پر دیتیل درخت هارو به صورت یک جسم ساده نشون میده. میتونی این گزینه رو غیر فعال کنی اما مشکل افت سرعت شدید خواهی داشت.

خوب من چجوری میتونم غیر فعال کنم ؟ سرعت اشکالی نداره فعلا !

دوست عزیز Art Girl، در مورد مشکلت که می گی گیاه رو به صورت دیگه نشون می ده توی view port ، اگه از دستور scatter توی compound object استفاده کرده باشی ، وارد قسمت modify مشاهده پیوست 88268کنار tab create که scatter رو ازش انتخاب کردی شو، بعد برو به قسمت Display rollout و تنظیمات رو مثه شکل روبرو کن:مشاهده پیوست 88272
موفق باشی...:green:

ممنون به خاطر توضیح , اما خوب من تو پست قبلیمم گفتم که ! این تنظیمات همینطور هست ! روی پروکسی نیست !
:sad:

mojtaba 3d

Member
اصلا چرا از این ها استفاده میکنی .خودت یکی بساز این هم ظبیع تر میشه البته.با متریال و ماسکه بلدی؟؟؟ خیلی قشنگتر از این هم میشه.

موفق باشی

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
درخت رو انتخاب کن و از پنل سمت راست و در قسمت Viewport canopy mode تیک گزینه ی Never رو بزن. برای متریال دادن به درخت هم اگر مشکل داشتی بگو (چون میدونم نیاز میشه گفتم)

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
راستی درمورد مشکل دومت، اگر دقیقا مثل آموزش رفتی نباید مشکل داشته باشی. مثلا جسم اول باید از نوع آبجکت باشه و جسم دوم از نوع Shape، برای استفاده از shape merge باید آبجکت انتخاب شده باشه و بعد از انتخاب کردن نوع Merge شدن، روی دکمه ی Pick Shape کلیک کنی و shape رو انتخاب کنی، اگر خواستی عملیات رو دوباره انجام بدی باید Undo کنی بعد کارتو بکنی چون اگر این کارو نکنی تغییر دادن نوع Merge بی فایده ست.

Art Girl

New Member
اصلا چرا از این ها استفاده میکنی .خودت یکی بساز این هم ظبیع تر میشه البته.با متریال و ماسکه بلدی؟؟؟ خیلی قشنگتر از این هم میشه.

موفق باشی

نه ! بلد نیستم ! چون هنوز به بخش متریال نرسیدم !

درخت رو انتخاب کن و از پنل سمت راست و در قسمت Viewport canopy mode تیک گزینه ی Never رو بزن. برای متریال دادن به درخت هم اگر مشکل داشتی بگو (چون میدونم نیاز میشه گفتم)

ممنـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــونم !:rose: اما قبلش کلی گشتم تا این قست Viewport canopy mode رو پیدا کنم :) یه عالمه ممنونم !
چشم , اما هنوز به متریال نرسیدم ! خودمم مطمئنم رو متریال گیر میکنم , بازم مشکلامو میام میپرسم همینجا :wink::rose:

راستی درمورد مشکل دومت، اگر دقیقا مثل آموزش رفتی نباید مشکل داشته باشی. مثلا جسم اول باید از نوع آبجکت باشه و جسم دوم از نوع Shape، برای استفاده از shape merge باید آبجکت انتخاب شده باشه و بعد از انتخاب کردن نوع Merge شدن، روی دکمه ی Pick Shape کلیک کنی و shape رو انتخاب کنی، اگر خواستی عملیات رو دوباره انجام بدی باید Undo کنی بعد کارتو بکنی چون اگر این کارو نکنی تغییر دادن نوع Merge بی فایده ست.

اما من دقیقا آموزش خود کتاب رو انجام دادم ! بعد از خود فایلی که برای تمرین اون تو دی وی دی همراه کتاب بود استفاده کردم !
کتاب وقتی تو توضیحاتش میگه و انجام میده خود شکل اول تغییر میکنه ! اما من وقتی با همون تنظیمات انجام میدم , انگار از شکل من یه کپی میگیره , بعد روی کپی تغییرات رو اعمال میکنه , وقتیم اینطوری میشه من نمیتونمکپی دوم که تغییرات روش اعمال شده رو جدا سلکت کنم ! یعنی با شکل اصلی با همن !!!!!!!!!!!!!!!
ویدئوی این قسمتن از نت دانلود کردم , اونم انجام میداد مثل کتاب بود اما واسه من با اینکه با همون تنظیمات انجام میدم اینطوری میشه !

Barnara درست گفت

عکس زیر رو نگاه کن

بله بله... ممنونم به خاطر عکس :)

از همگی ممنون به خاطر کمک...
:rose:

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
من دقیقا نمیدونم مشکل چیه اما برای انتخاب کردن اون جسمی که میگی با جسم اول ادغام شده میتونی جسم رو به Editable poly تبدیل کنی و بعد دکمه ی 5 رو بزنی و جسم ادغام شده رو انتخاب کنی، از دکمه ی 4 هم میتونی استفاده کنی. (این دکمه ها میانبر گزینه های Element و Polygon هستن که از همون پنل سمت راست میتونی ببینیشون)

Art Girl

New Member
من دقیقا نمیدونم مشکل چیه اما برای انتخاب کردن اون جسمی که میگی با جسم اول ادغام شده میتونی جسم رو به Editable poly تبدیل کنی و بعد دکمه ی 5 رو بزنی و جسم ادغام شده رو انتخاب کنی، از دکمه ی 4 هم میتونی استفاده کنی. (این دکمه ها میانبر گزینه های Element و Polygon هستن که از همون پنل سمت راست میتونی ببینیشون)

اینو تست میکنم حتما و ممنون به خاطر توضیح ..:rose:
آهان , یه چیز دیگه , میشه لطفا یه زحمتی بکشینو یه کوچولو در مورد editable poly , editable mesh , editable patch توضیح بدین ؟ که کاربرد هر کدومشون چیه ؟
تا الان که رسیدم به اول فصل متریال ها توی کتاب چیزی در مورد اینا نگفت :cry: فقط یه کم در مورد editable spline گفته !

مکس 2012 400 تا باگ داره. شما مکس 2013 رو نصب کن

باگ چی هست اصلا ؟ من نمیدونم اینو !
اما خوب کتاب توضیح تری دی مکس 2012 ِ ! یاد بگیرم ازش بعد چشم ! 2013 تصب میکنم !

---------------------------------------------------------------------------

بعد یه سوال دیگه !

توی کتاب میگه که میری از پوشه ی نرم افزار , Material libraries رو باز میکنی , توش یه فایل 3ds max هست , اونو لودش میکنی !
خوب من که اینکارو میکنم تو پوشه 3 تا فایل بیشتر نیست ! که اصلا هم اون فایل تری دی اس مکسی که این میگه نداره !
چجوری میتونم بیارمش ؟
عکسشم میذارم !

open material libraries.JPG

madmaster_3d

Well-Known Member
مکس 2012 و 2013 یکی هستن تقریبا. شاید ابزارش یک جای دیگه باشه ولی پیداش می کنی. مشکلی نیست شما مکس 2013 نصب کن و آموزش 2012 رو بخون.

باگ یعنی مشکل داره یعنی مثلا فرض کن داری بازی قارچ خور رو بازی می کنی بعد اگر به اون دشمن ها بخوری میمیری دیگه. حالا به یکیشون یک جایی از بازی می خوری ولی نمیمیری. یعنی بازی اشکال داره دیگه. به این میگن باگ. یعنی برنامه مکس از نظر برنامه نویسی مشکل داره. مثلا داری یک جایی که کاری می کنی یک ابزار کار نمی کنه. به این میگن باگ. سادش بود.

h.khafan

Active Member
باگ چی هست اصلا ؟ من نمیدونم اینو !

Bug یعنی حشره! اما اینجا یعنی افت نرم افزاری .... بابا انقدر هم این باگارو نکوبید تو سر بدبخت 2012...من یکسال با 2012 کار کردم مشکلی هم نبود آخر سر هم دی وی دی اش شکست رفتم رو 2011 برای اکثر کارا و البته الان هم 2012 و هم 2013 رو هم نصب دارم و از همه استفاده میکنم...برای شروع کار و یاد گیری مطمئنا مشکلی ایجاد نمیکنه...از کجا معلوم 2013 ،1000 تا باگ نداره؟ :wink:!

کلا راحت باشید همه چیز عالیه!

Art Girl

New Member
مکس 2012 و 2013 یکی هستن تقریبا. شاید ابزارش یک جای دیگه باشه ولی پیداش می کنی. مشکلی نیست شما مکس 2013 نصب کن و آموزش 2012 رو بخون.

باگ یعنی مشکل داره یعنی مثلا فرض کن داری بازی قارچ خور رو بازی می کنی بعد اگر به اون دشمن ها بخوری میمیری دیگه. حالا به یکیشون یک جایی از بازی می خوری ولی نمیمیری. یعنی بازی اشکال داره دیگه. به این میگن باگ. یعنی برنامه مکس از نظر برنامه نویسی مشکل داره. مثلا داری یک جایی که کاری می کنی یک ابزار کار نمی کنه. به این میگن باگ. سادش بود.

ممنون به خاطر توضیح ... نمیدونستم ! چشم , بتونم لینک دانلود تری دی مکس 2013 پیدا کنم دانلود و نصب میکنم ... :rose:

Bug یعنی حشره! اما اینجا یعنی افت نرم افزاری .... بابا انقدر هم این باگارو نکوبید تو سر بدبخت 2012...من یکسال با 2012 کار کردم مشکلی هم نبود آخر سر هم دی وی دی اش شکست رفتم رو 2011 برای اکثر کارا و البته الان هم 2012 و هم 2013 رو هم نصب دارم و از همه استفاده میکنم...برای شروع کار و یاد گیری مطمئنا مشکلی ایجاد نمیکنه...از کجا معلوم 2013 ،1000 تا باگ نداره؟ :wink:!

کلا راحت باشید همه چیز عالیه!

از شما هم ممنونم ه خاطر توضیح , خوب اینم حرفیه ! :)

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
در مورد Editable Mesh - Poly - Patch اونطور که من توی سایت های خارجی خوندم توضیح میدم
Editable Mesh یه سیستم مدلینگ و ویرایش بر اساس مش یا همون سطوح مثلثی شکل هاست که خیلی قدیمیه و مشکلاتی داشته که توی Editable Poly حل شده، Editable poly همونطور که از اسمش پیداست بر اساس پالیگان یا همون چهار ضلعی کار میکنه که خیلی بهتر و آسون تر هستش، عملیاتی نظیر Loop و Ring که خیی توی مدلینگ مفید و کاربردی هستن توی مش وجود نداشت و خیلی تفاوت های دیگه.
Editable Patch هم یه سیستم مدل سازیه که تفاوتش توی ویرایش ورتکس ها از طریق Handleـه. همینطور ویرایش گر های مفیدی از جمله Patch Deform روی این نوع اشیاء اجرا میشه. دیگه چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه، اگر جاییش اشکال داشت دوستان لطف بفرماین*

Art Girl

New Member
سلام مجدد !

من یه سوال دیگه دارم !

radiosity رو توی نور ها , چجوری میشه اعمال کرد ؟

تو کتاب میگه دکمه 9 رو بزنید , یا اینکه از این مسیر بازش کنید :
rendering / radiosity
اما حالات عادی توی تری دی مکس من نیست !!!

اما فایل تمرینی خود کتاب که تو دی وی دی همراهش بود رو که واسه تمرین همین radiosity هست باز میکنم , اینو داره توی منوی رندرینگش !

یا وقتی 9 رو میزنم میاد ! چه جوریه این ؟ :sad:

یه سوال دیگه م دارم !

درختو چجوری متریال میدن ؟ :shock:

جدیدترین ارسال ها

بالا