مشکلات در ساخت آتوران

HitM4N

New Member
با سلام
اول از همه تشکر ویژه از آقای MahmoodM30 که خیلی بهم کمک کردن
مشکل من در ساخت Autorun اینکه:
۱. سایز Autorun رو که میدم تو بعضی از سیستم ها مشکل بزرگ بودن را داره. مثلا سایز ۱۴۰۰ * ۸۰۰ که میدم تو لب تاب میزنه بیرون از مانیتور. سوال من اینکه این نرم افزار سایز اتوماتیک نداره ؟
۲. من نیاز به یک اسلاید شو قوی داشتم که رفتم سراغ فلش که تا حدودی جواب داد. حالا مشکل من اینکه سیستم هایی فلش بلایر نصب نیست رو سیستمشون نمیتونن اسلاید رو ببینن. آیا راهی هست اسلایدشو داشته باشیم که فلش نباشه ؟
۳.فایلهای Txt که داخل برنامه میذارم چون از فونت فارسی نستعلیق استفاده کردم روی اکثر سیستم ها به هم ریخته است. راهی برای حل این مشکل هست یا خیر
۴.آهنگی که انتخاب میکنم با فرمت MP3 هستش. بعد اینکه برنامه رو ساختم رو سی دی رایت کردم موسیقی بخش نمیشه در حالی که من موسیقی رو همراه فایل ها روی سی دی رایت کردم.

از عزیزانی که قادرند کمک کنند که مشکلات من برطرف بشه خواهش میکنم کمکم کنند چون واقعا احتیاج دارم.
با تشکر فراوان

حامد :rose:

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
۱. سایز Autorun رو که میدم تو بعضی از سیستم ها مشکل بزرگ بودن را داره. مثلا سایز ۱۴۰۰ * ۸۰۰ که میدم تو لب تاب میزنه بیرون از مانیتور. سوال من اینکه این نرم افزار سایز اتوماتیک نداره ؟

شما ابتدا برای اینکار رزولیشن سیستم کاربر رو چک کن و توی یه متغییر دخیره کن بعد اتورانت رو طوری طراحی کن که بتونی توی هر سیستم با رزولیشن های مختلف اندازش رو تغییر بدی و نشون بدی در کل اشیا رو باید جابه جا کنی همین کار چندان سختی نیست

۲. من نیاز به یک اسلاید شو قوی داشتم که رفتم سراغ فلش که تا حدودی جواب داد. حالا مشکل من اینکه سیستم هایی فلش بلایر نصب نیست رو سیستمشون نمیتونن اسلاید رو ببینن. آیا راهی هست اسلایدشو داشته باشیم که فلش نباشه ؟

همون فلش خوبه بنظرم برای اینکه مشکل نصب نبودن فلش پلیر رو هم حل کنی کلی مطلب در این مورد هست که بخونی 100 در 100 به نتیجه میرسی فقط کافیه سرچ کنی

۳.فایلهای Txt که داخل برنامه میذارم چون از فونت فارسی نستعلیق استفاده کردم روی اکثر سیستم ها به هم ریخته است. راهی برای حل این مشکل هست یا خیر

خب توی اجرای اول یه لودینگ بزار و فونت رو نصب کن یا بگو کاربر خودش دستی نصب کنه توی ویندوز هفت هم دسترسی ادمین میخوایی که اینم مشکلش حل شده که میتونی توی انجمن سرچ و حلش کنی

۴.آهنگی که انتخاب میکنم با فرمت MP3 هستش. بعد اینکه برنامه رو ساختم رو سی دی رایت کردم موسیقی بخش نمیشه در حالی که من موسیقی رو همراه فایل ها روی سی دی رایت کردم.

مسیرش رو درست وارد نکردی یعنی اگه آهنگت توی پوشه ای به اسم Music باشه و به اسم m.mp3 باشه باید به این طریق مسیر دهی کنی

کد:
<SrcDir>\Music\m.mp3
اینجوری حل میشه

HitM4N

New Member
با سلام

دوستان یه مشکلی داستم:
من چه طور میتونم یه متن رو تو برنامه بچرحونم؟ مثل چرخش 306 درجه تو فتوشاپ
به عکی زیر توجه کنید:
136171429433023_0About%20us.png

ممنون میشم راهنمایی کنید

nevercom