مشكل ويروس

mona_y

New Member
سلام، من چون كامپيوترم به اينترنت متصل نيست، از كامپيوتر ديگري كه به اينترنت متصل مي شود با فلش صفحات اينترنتي، فايل ها و برنامه هاي مورد نيازم را به كامپيوتر خودم منتقل مي كنم. چند روز پيش مشكل اين بود كه هر چقدر در folder option ، show hidden files را انتخاب مي كردم، دوباره به وضعيت don’t show بر مي گشت و در داخل رجيستري نيز از مسير
HLM/Software/Microsoft/windows/CurrentVersion/Explorer/Advanced/Folder/Hidden/Showall
CheckedValue را "1" مي كردم دوباره به حالت "0" بر مي گشت. (رجيستري باز مي شد). فكر كردم شايد ويروس Ravmon.exe باشد ولي با استفاده از Ravmon Remover كه از يكي از سايت ها دانلود كرده بودم، مشكلي حل نشد.
براي رفع اين مشكل آنتي ويروس خودم را كه Symantec Antivirus10.0.2.2000 بود را Uninstall كردم تا Symantec Antivurs 10.1.4.4000 نصب كنم اما اجازه نصب اين آنتي ويروس را نداد و در همان ابتداي كار خطايي با عنوان 1158 مي داد. حالا ديگر رجيستري باز نمي شود (اعلام مي كنه كه از طرف Administarator بسته شده ولي Aminstrator كه خودم هستم) و اجازه نصب هيچ برنامه انتي ويروسي را به من نمي دهد و error با سرعنوان isetup.exe باز مي شود، حالا براي من بدون آنتي ويروس چه راهي را پيشنهاد مي كنيد؟
آيا مي توان از طريق safemode آنتي ويروس نصب كرد؟ در task manager هم
Image name username
Soundmix.exe system
Msiexe.exe
هست و چند تا svchost.exe هم هست ولي با حروف كوچك .
لطفا مرا راهنمايي كنيد چون نمي خواهم اطلاعات روي هاردم را از دست بدهم.

آيا مي توان بدن اتصال به اينترنت Symantec antivirus را upodate كرد؟
با تشكر

reza699

Active Member
اگر میتونی و میدونی که آدرس ویروس در ریجیستری کجاست میشه یک کاریش کرد-شما میتونی از برنامه tuneup utility استفاده کنی که یک ابزار داره به نام registry Editor اونوقت به رجیستری دسترسی داری و میتونی عملیات لازم رو انجام بدی
در ضمن برای راهنمایی میتونم بگم که یه autourun.reg داخل هارد سرچ کن (البته این فایل مخفیه)بعد از اینکه پیدا کردی بازش کن ببین کدوم قسمت های رجیستری چه چیزهایی اضافه کرده و بنا به تشخیص حذف و یا ویرایش کن
tuneup utility رو میتونی از سایت های معروف دانلود بگیری من از پاک کردن ویروس به صورت دستی خیلی خوشم میاد امیدوارم قدم به قدم پیش بریم و این ویروس رو پاک کنیم

mona_y

New Member
اين ويروس به من اجازه نصب هيچ نرم افزاري را نمي دهد و در control panel ، گزينه add/remove programs و system را غير قابل دسترسي كرده و ie نيز باز نمي شود

soheil_v

Member
اولین کاری که شما باید انجام بدین اینه که از کل هارد یک بک آپ بگیرین.
هیچ فولدری را بدون داشتن آنتی ویروس آپدیت شده باز نکنید.
به صورت safe mode وارد سیستم شده و با ادمین داخل شوید و ویندوز را توسط system restore به روزی برگردونید که سیستم سالم بوده.
در ضمن از آنتی ویروس Bitdefender استفاده کنین که از همه بهتره
به اینترنت هم متصل بشین و آپدیتش بکنین مشکلی پیش نمیاد.

reza699

Active Member
خوب لازم نيست شما نرم افزاري نصب كنيد ميتونيد نسخه portable كه به نصب نياز نداره رو استفاده كنيد و تنها با يك كليك ميشه برنامه رو اجرا كرد (tuneup portable) اگه بخواي از اين روشي كه من ميگم استفاده كني حاضرم نسخه portable نرم افزار رو واست آپلود كنم اما اگه نميخواي خوب چه لزومي داره آپلود كنم؟

جدیدترین ارسال ها

بالا