مشكل وابسته به آبرو

Kintaro

Member
بچه ها سلام
آقا دايي ما گفت يك سيستم براش جمع كنم من هم همه را جمع كردم اما توي نصب و اتصال قطعات چيزي زياد نمي دانستم به هر حال آن را هم جمع كردم بعد از ريختن ويندوز وبالا امدنش يكي دو بار خيلي راخت بالا امد اما بعد سيستم هنگ مي كرد و روي صفحه ي welcomeميايستاد و ديگر هيچ حركتي نمي كرد تا اينكه از يك پير
كامپيوتر پرسيدم گفت يك كم چسب سيليكون بزن بعد سي پي يو را بهش اتصال بده اين كار هم كردم مشكل هنگ برطرف شد
آقا فرداش داييمان كه چيز زيادي از كاميوتر سرش نميشه زنگ زد گفت هنگام انجام بازي پاستور توي يك جا قفل ميكنه البته نه همه ي ويندوز
بچه ها جون عزيزاتون رو ما خيلي حساب مي كنند هر كي هرچي بلده بگه شايد حل شه ؟

مشخصات سيستم :
mb=asus p5pl2
cpu =intel 3.2 2m
graphic=asus 256
hdd=maxtor 80
operating system = windows santa claus 2004

ببین میتونی زمانی که ویندوزتو نصب میکنی بعد که اومد بالا درایور خود چیپست رو نصب نکنی ؟ یا به مشکل میخوری ؟
asus نداشتم نمیدونم - اما اکثر مادربردها میشه که درایور چیپستشو نصب نکرد ( بعضی موقع ها مشکل از نصب این درایو شروع میشه ) - اما درایور شبکه و صدا و USB رو نصب کن!
بازی رو چک کن!
بعدش ریست کن - درایور VGA ت رو نصب کن!
دوباره این مسئله هنگ کردن رو تست کن!

animeditor

Active Member
سلام جمیعاً

این مشکل، فقط واسه خرابی ویندوزه.
من تا حالا هیچ خیری از این ویندوز "سانتا کلاوز" ندیدم.
عوضش کن و برو سراغ Sp2 یا Mc.

التماس دعا
یا علی

Kintaro

Member
با سلام بچه ها يكي گفت سيستمت config داره يعني چي؟ من مشخصات را نوشتم
mb=asus p5pl2
cpu =intel 3.2 2m
graphic=asus 256
hdd=maxtor 80 sata
operating system = windows santa claus 2004
اگر سيستم ست نباشه پس چرا همه را در بايوس شناسايي كرده و همه همديگر را مي شناسد
راستي دماي cpuچقدر بايد باشد دور در دقيقه

آيا نياز به نصب فن جديد است يا نه تا خنك تر كند

آخرین ویرایش:

game4u

Member
مشکلت خیلی واضحه دوست عزیز.ویندوزتو عوض کن.اگه دیدی بازم این مشکلو داشتی بعد برو سراغ بررسی سخت افزار.باید قدم قدم بری جلو تا به مشکل اصلی برسی.اگه بخوای یکدفعه همه ی سخت افزار و نرم افزار و با هم چک کنی حتی اگر درست بشه بازم منبع اصلی مشکل برات مجهول می مونه.

alireza-metal

Active Member
کانفلیگ یعنی اینکه همخوانی نداره سخت افزار !!!

مشکل به احتمال خیلی زیاد از ویندوز هست -- عوضش کن بازم مشکل داشتی بگو --- اگه هارد رو به .... نداده باشی خوبه ---- بر اثر ضربه یا ....

Mohsen_Gh

New Member
با سلام
عوامل زیادی در این کار دخالت داره و برای از بین رفتن مشکل چند را وجود دارد راهای زیر را به طور مجزا انجام بده امیدوارم درست شود
راه اول = خاصیت HT را از داخل setup مادربورد از کار بیانداز
راه دوه = ممکن است رم با مادربرد هم خوانی نداشته باشد
راه سوم = ممکن است رمت خراب باشد

اگر با روشهای بالا درست نشد پغام بزار تا دوباره کمکت کنم

جدیدترین ارسال ها

بالا