مشكل هارد سيستم ؟!؟

MJ Rayaneh

Well-Known Member
سلام دوستان عزيز. وقتتون بخير.
خواهش ميكنم كمكم كنيد چون تو دردسر بدي افتادم!

داشتم با كامپيوترم كار ميكردم (برنامه سنگيني در حال اجرا نبود!) كه يهو صفحه آبي شد و بلافاصله هم ريستارت.
بعد از ريستارت، موقعي كه لوگوي ويندوز اكس پي اومد تا نوار لودينگ زيرش پر بشه، ديدم باز هم يهو صفحه آبي اومد و سيستم ريستارت شد و اين روال همينطور ادامه پيدا كرد.
كيس رو باز كردم و اتصالات سيم ها و قطعات (گرافيك و رم و ...) رو چك كردم تا مشكلي نباشه. تنظيمات بايوس رو هم ديدم و مشكلي نبود. سي پي يو هم مشكل خاصي نداره ...
تصميم گرفتم ويندوز رو عوض كنم و كردم ولي بلافاصله بعد از نصب، اكسپلورر ويندوز اررور داد و هنگ كرد و مجبور شدم از روي كيس ريستارت كنم ...
يه بار ديگه ويندوز رو نصب كردم ، مشكل خاصي نبود، بلافاصله شروع كردم به انتقال اطلاعات هاردم به لپ تاپ. بيشتر فايل ها منتقل شدند ولي يك سري از فايل هاي مهمم رو نميشد انتقال داد و ارور Cyclic ميداد.
بعد از يك ساعت موقع انتقال اطلاعات، دوباره يهو سيستم ريستارت شد و ديگه ويندوز بالا نيومد. ارور System File ميداد.
فكر كنم اشكال از درايو c باشه چون نميتونست فايل هاي سيستمي رو پيدا كنه ... موقع نصب هم اولين بار و دومين بار فرمت درايو c رو جلوش نوشته بود Unknown .
حالا هم سيستم هارد رو ميشناسه (در بايوس) ولي وقتي ويندوز ميخواد بالا بياد ارور فايل سيستم رو ميده و همچنين موقع نصب ويندوز جديد هم هارد رو ميشناسه ولي درايو بندي شده نيست و اگه به مرحله بعدش برم دوباره صفحه آبي مياد.
خواهش ميكنم كمكم كنيد چون اطلاعات خيلي خيلي مهمي رو هاردم بود.
مشكل از كجاست؟ اطلاعات رو ميشه برگردوند؟ اطلاعات پاك شدن يا سر جاشون هستند؟
منتظر كمكتون هستم.
پيشاپيش از دوستان ممنونم.

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
داشتم با كامپيوترم كار ميكردم (برنامه سنگيني در حال اجرا نبود!) كه يهو صفحه آبي شد و بلافاصله هم ريستارت.
این اشکل می تونه برای رم باشه که در 90% اوقات اینجوریه
حالا هم سيستم هارد رو ميشناسه (در بايوس) ولي وقتي ويندوز ميخواد بالا بياد ارور فايل سيستم رو ميده و همچنين موقع نصب ويندوز جديد هم هارد رو ميشناسه ولي درايو بندي شده نيست و اگه به مرحله بعدش برم دوباره صفحه آبي مياد
.
خوب دوست من اون صفحه آبی هم شد جز اون 10% .Bord هاردتون مشکل پیدا کرده.

MJ Rayaneh

Well-Known Member
خوب دوست من اون صفحه آبی هم شد جز اون 10% .bord هاردتون مشکل پیدا کرده.
راه حل چيه؟ دليلش چه ميتونه باشه؟
براي تعمير بايد هارد رو تحويل بديم يا فوري حل ميشه؟ چون اطلاعات مهمي توي هاردم هست.

asirap

Member
دوست من به این صفحه میگن» صفحه آبی مرگ
دلایل مختلفی میتونه وجود داشته باشه برای پیش اومدنش....
بعضی ها میگن رم! واقعا هم همینطوره! یکی میگه پاور! یکی هارد! این مشکل بارها برای منم پیش اومده.....
احتمالا هارد شما خراب شده با توجه به » Disk boot failure, insert system disk and press enter ...
اگر بقول دوستمون برد هارد شما خراب شده باشه که فقط کافیه یه هارد مشابه پیدا کنید و جای برداشون رو با هم عوض کنید که به هیچ تجربه ای هم نیاز نداره!
اگر ویندوزتون بالا میومد میتونستید یه فایل text که توی درایو c هست » DumpMemory رو برای مایکروسافت بفرستید و بفهمین علت چیه....

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
ببینید دقیقا همین مشکل برای من پیش اومد. و با تجربه بهت گفتم منتها یه جایی هست توی تهران که کلیه این کار ها رو برات انجام می ده هارد مرده من رو زنده کرد و تحویلم داد اطلاعاتمم برگردوند
این سایتشونه
http://www.ihddc.net/
باهاشون تماس بگیر هارد رو ببر یا بفرست 24 ساعته بهت تحویل می دن .بردش رو عوض می کنن می فرستن.قبلش یه مشورت با اون آقا انجام بده و با اطمینان بفرست .امید وارم مشکلت زود تر حل بشه

MJ Rayaneh

Well-Known Member
از كمك دوستان خيلي خيلي ممنونم.
يه سوال شبيه مشكل خودم رو در اين سايت پيدا كردم: http://www.ihddc.net/iran_hdd_clinic_farsi.php?id=18
براشون ايميل زدم تا ببينم چي ميشه. ضمنا من در تهران نيستم!
يعني مشكل از بورد هست و ديسك سالمه؟! خدا كنه كه اينطور باشه :sad:

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
بله مشکل از برد هستش و دیسکتون سالمه. دیسکون هم خراب باشه براتون بر می گردونن فقط تنها کاریکه باید انجام بدی اینه که کابل برق رو از هاردت بکشی و هاردت رو در بیاری.و دست بهش نزنی .با اون شماره اونجا تماس بگیر ببین چطوری می تونی بفرستیش. انشاالله مشکلت حل بشه.می دونم درد خراب شدن هارد چقدر آدمو عذاب می ده :cry:

MJ Rayaneh

Well-Known Member
بله مشکل از برد هستش و دیسکتون سالمه. دیسکون هم خراب باشه براتون بر می گردونن فقط تنها کاریکه باید انجام بدی اینه که کابل برق رو از هاردت بکشی و هاردت رو در بیاری.و دست بهش نزنی .با اون شماره اونجا تماس بگیر ببین چطوری می تونی بفرستیش. انشاالله مشکلت حل بشه.می دونم درد خراب شدن هارد چقدر آدمو عذاب می ده
ممنون از لطفت دوست عزيز ! :sad:
پيگيري ميكنم ببينم چي ميشه ...
ميگردم شايد توي شهر خودمون هم مركز تعمير تخصصي هارد باشه ...

MJ Rayaneh

Well-Known Member
با اين شرايط، اگه يه هارد ديگه رو به سيستم وصل كنم و اين هارد رو به عنوان هارد دوم، راهي هست كه اطلاعات رو از روش برداشت؟ يا اينكه حتما بايد بردش تعويض بشه بعد ... ؟

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
نه هاردت شناخته می شه اما هیچ درایوی نداری و حتی پارتیشن هم نمی شه کرد.سعی کن به سیستم متصلش نکنی چون ممکنه هاردت بیش از این آسیب ببینه

MJ Rayaneh

Well-Known Member
50 تومن؟! :shock: خيلي زياده!
فقط بخشي از محتويات يك درايوم روي اون هارد مونده كه شايد حداكثر بشه 10 يا 12 گيگ و شايد هم كمتر!
تماس ميگيرم ببينم چي ميگن!

MJ Rayaneh

Well-Known Member
می خواستم ببینم چگونه میتوان ای سی mba هارد رو عوض کرد
سوال شما چه ربطي به مشكل من داره؟ كه در اين تاپيك مطرح كرديد؟ براي سوالتون يه تاپيك جدا باز كنيد.

ضمنا مثل اينكه هاردم سكتور بوتش خراب شده چون بردش سالمه.

جدیدترین ارسال ها

بالا