درسته همين كه ما تلفن رو برمي داريم كه زنگ بزنيم كامپيوتر روشن ميشه ؟ بعضي ها ميگن ايراد از مادربورد هست !!!Hamed_jon گفت:آقا سلام من هم دقيقا از يك دو ساله پيش اين مشكل رو داشتم و دارم ولي هر كار كردم كه آدم بشه نشد كه نشد اگه شما هم مشكلتون مثل من باشه هم وقتي كسي زنگ ميزنه كامپيوتر روشن ميشه و هم وقتي ما زنگ ميزنيم؟؟؟
والا...
8O براي شما يه راه ديگه پيشنهاد ميكنمHamed_jon گفت:آقا سلام من هم دقيقا از يك دو ساله پيش اين مشكل رو داشتم و دارم ولي هر كار كردم كه آدم بشه نشد كه نشد اگه شما هم مشكلتون مثل من باشه هم وقتي كسي زنگ ميزنه كامپيوتر روشن ميشه و هم وقتي ما زنگ ميزنيم؟؟؟
والا...
اينم ميشه !!!iman_flash گفت:8O براي شما يه راه ديگه پيشنهاد ميكنمHamed_jon گفت:آقا سلام من هم دقيقا از يك دو ساله پيش اين مشكل رو داشتم و دارم ولي هر كار كردم كه آدم بشه نشد كه نشد اگه شما هم مشكلتون مثل من باشه هم وقتي كسي زنگ ميزنه كامپيوتر روشن ميشه و هم وقتي ما زنگ ميزنيم؟؟؟
والا...
شما هميشه كامپيوترت رو روشن بذار كه روي تلفن كم شهجز اينكه خيلي پر رو باشه ايندفه وقتي زنگ ميزنن خاموش كنه!
ايني كه شما مي گيد نشد.a_mollaei گفت:آقا من كه راه حلو گفتم.!!!!!!!
شما دوست عزيز مي تونيد توي Setup بايوستون دنبال تنضيمات موبايل بگرديد.rahincom گفت:ايني كه شما مي گيد نشد.a_mollaei گفت:آقا من كه راه حلو گفتم.!!!!!!!
در ضمن من بايد چي كار كنم كه دفترچه مادربوردم رو ندارم
در رابطه با Jumper روي مودم ميشه بيشتر توضيح بديدalireza26 گفت:بابا شما كه همه اين مشكلو داريد.
خوب شد اين تاپيك باز شد كه شما هم توي دلتون را بريزيد بيرون.![]()
![]()
در رابطه با حل مشكل هم من تا آنجا كه مي دانم شما بايد Wait For Call را غير فعال كنيد.
و همينطور جامپر روي مودمه كه بايد تنظيم بشه...
برو به سايت مربوطه مودمت بعد تو قسمت منوآلشrahincom گفت:در رابطه با Jumper روي مودم ميشه بيشتر توضيح بديدalireza26 گفت:بابا شما كه همه اين مشكلو داريد.
خوب شد اين تاپيك باز شد كه شما هم توي دلتون را بريزيد بيرون.![]()
![]()
در رابطه با حل مشكل هم من تا آنجا كه مي دانم شما بايد Wait For Call را غير فعال كنيد.
و همينطور جامپر روي مودمه كه بايد تنظيم بشه...