مشكل كامپيوتر و تلفن

rahincom

Member
سلام

قضيه چيه هر موقع تلفن زنگ مي زنه كامپيوترم هم روشن ميشه ؟

البته اين موضوع شروعش بر مي گرده به 1.5 سال پيش

باي

Masih

Well-Known Member
احتمالا از نرم‌افزارهاي منشي تلفني استفاده ميكني.

مسيح.

rahincom

Member
خوب شد گفتي

اگه مي خواستم كابلي كه بهش به اينترنت وصل ميشم رو بكشم كه ديگه اينجا تاپيك باز نمي كردم

Masih

Well-Known Member
بنده سوكت دستگاه تلفن رو عرض كردم نه سكوت خط تلفن.

مسيح.

sambol

Active Member
عزيز مگه مي شه نزدي خود به خود روشن شه- حالا رفيق من هم ايم مشكل رو داشت البته ايت يه مضيتي داره ماله بعضي مواقع-بگزريم بايد بري از قسمت دل به بخش مودم اونجا يه گزينه كه الان يادم نيست رو ديسابلد كني

سلام دوست من

من فكر كنم كه modem شما اكسترنال باشه اگه بود وقتي كه خواستي كامپيوترت رو خاموش كني خاموشش كن (مدم رو مي گم ) يا اگه مدمت اينترنال بود disabale كن

اين كه گفتم براي من جواب داده .

oxygenws

Active Member
آخه نمی شه که هی مودم رو disable کرد و هی enable.

در ضمن، مال من اینترنال هستش و گاهی اوقات، مخصوصا زمانی که هنوز سیستم داغه!! روشن می کنه!!

بورد مادرم هم از این سوکت های "با مودم بلند شو" نداره، تو تنظیمات مودم هم این گزینه، کلا خاموشه :)

به نظر من بايد بري تو قسمت Setup Bios
اونجا بگرد دنبال Power Managment
بعد اونجا خودت پيدا ميكني
براي من كه اينجوريه . براي شما رو نميدونم
اگه پيدا نكردي بگو كه دقيق تر بگم

oxygenws

Active Member
استاربوی.....
مشکل اینه که این عمل روشن شدن، اصلا عمل منطقی ای نیست!!! یعنی گاهی اوقات درسته، گاهی اوقات روشن می شه، گاهی اوقات هم کامپیوتر خاموش می شه دوباره روشن می شه (بدون زنگ زدن) و ....
و این مشکل رو من دقیقا زمانی پیدا کردم که مودمم رو عوض کردم!!!! و خوب تنظیمات ممظیماتی رو هم تغییر نداده بودم :)

موفق باشید، امید

iman_flash

Active Member
به نظر من يا مودمو عوض كنين كه نميكنين
يا وقتي كامپيوترو خاموش ميكنين از برق بكشينش خلاص

black-die

Active Member
iman_flash گفت:

آقا عوض كردن مودم لازم نيست كه ...
كامپيوتر منم اينجوري بود ... به كسي كه ويندوز رو ريختش گفتم و اونم با يكم دسكاري درستش كرد
اگه مشكلتون حل نشد من ميپرسم و بهتون ميگم ...

oxygenws

Active Member
ایمان جان، من فعلا به همین روشی که گفتی دارم زندگی می کنم، البته کار سختیه، مخصوصا اگه برای کشیدن از برق مسافتی معادل 10-20 متر رو بپیمایییییی :(

rahincom

Member
iman_flash گفت:
من هميشه كليد دو وضعيتي 1/0 پشت كيس رو از 1 به صفر بر مي گردونم.

ولي مي خوام بدونم قضيه چيه !!! مودم من Creative V9.0 هستش

a_mollaei

Member
آقا مدم شما در حالت Wait For Call قرار اره و اين حالت همونطور كه starboy_tehran گفت با تنظيمات بايوستون كامپيوترو روشن مي كنه. شما بايد دفترچه متدر بوردتونو بخونين يه جامپر هست كه بايد Off كنيدش. مي تونيد تو تنظيمات مودم هم گزينه Wait For Call رو بردارين. اگه يذره تو كنترل پنل بگرديد حتما موفق مي شيد.

H-assan

Well-Known Member
iman_flash گفت:

من يك مودم موترلا داشتم كه يك مشكل مشابه اين داشت و توي بكه هم هر 20 و كمتر دي سي مي كرد آخر عوض اش كردم راحت شدم

جدیدترین ارسال ها

بالا