مشكل: قسمتي از فضاي هاردم Format نميشه

sirvan

Member
سلام
وضعیت هارد من یه این شکله که زیر گذاشتم:
آیا کسی میدونه چه جوری میشه این فضای سومم که ویندوز اجازه نمیده Primary کنم رو یه جوری استفاده کنم؟
اگه راهی سراغ دارید ممنون میشم که راهنماییم کنید.
در ضمن نمیخوام که فرمتی رویه درایوهای دیگم صورت بگیره.
و ترجیحا از نرمافزاری هم غیر از ابزار ویندوز استفاده نشه.
یاد آوری میکنم که این فضا چون در محدوده اکستند من نیست اون رو نمیشه لاجیکال پارتیشن کرد.
و همچنین ویندوز اجازه ایجاد پرایمری و اکستند رو هم نمیده.

با تشکر
Sirvan

sirvan

Member
ممنون از همه گی
یه سوال پرسیدیم که 1000تا جواب گرفتیم
شرمنده کردین.
مدیر انجمن کجاست؟
همونقدر سریع که موضوع تاپیکم رو عوض کردی کاش سوالمم رو هم جواب میدادی.
من بی دلیل او سابجکت رو برنگزیده بودم.شما عوض کردید منم یه بار سابجکتی رو که شما به بیراهه برده بودید یه کم برگردوندم.

bagher2

Member
سیروان جان عزیز!

به نظرم مشکلت باPartion Magic براحتی حل بشه!
البته سعی کن دراین موردی که داری ازنسخه دیسکتی که تحت داسه استفاده کنی تاهیچ گیری درموردساختارپارتیشنها بهت نده!
برای تهیه نسخه دیسکتیش هم میتونی ازطریق نسخه تحت ویندوز اونو درست کنی!

موفق باشی

sirvan

Member
مساله اینجاست که من میخام پرایمری شه نه لاجیک!
وقتی هم با پارتیشن مجیک بخای کاری بکنی اونم پریماریش نمیکنه و فقط میتونه در مرحله اول اون فضا رو ببره بهD و بعد به عنوان یه لاجیک جداش کنه

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
شما ايندفعه كه خواستين ويندوز نصب كنيد با سي دي ويندوز پارتيشن درايوز C رو پاك كنيد زمان درست كردن به شما ميگه كه چقدر فضاي خالي دارين او موقعه همه فضا رو به درايو C اختصصاص بدين اميدوارم به دردتون خورده باشه

sirvan

Member
مرسی ولی من میخوام پاتیشن هام به همین شکلی که هست (مخصوصا پرایمری ها) بمونه.
نکته ماجرا همینجا بود! که اونارو دست نزنم
در ضمن اگر هم بخواهم که یه پرایمری داشته باشم راهش اینه که همه پاتیشن هایی که تو تصویر آبی میبینید رو حذف کنم و دوباره بسازم نه فقط با پاک کردن C

من دیگه از مجید آنلاینی ها نا امید شدم .برم ببینم یه حرفه ای کجا میتونم پیدا کنم که کمکم کنه.

جدیدترین ارسال ها

بالا