مشكل عجيب در موكا

JEYDI7

Active Member
سلام بچه ها، من يه فايلي رو تو موكا ترك مي كنم و و قتي با افتر بازش مي كنم و ميخوام بقيه عمليات رو روش انجام بدم ترك به هم ميخوره.!
يعني تركه تا فريم سوم سالمه ولي يك دفعه قاطي ميكنه يكبار روي يك نقطه ميره و باز چند فريم جلوتر مياد روي نقطه ي اصليش و به همين صورت بازم از محل اصليش خارج ميشه و باز چند فريم جلوتر روي نقطه ي اصليش مياد، در حالي كه تو خود نرم افزار موكا سالم سالمه، اميدوارم منظورمو متوجه شده باشين، اگه ميدونيد مشكل از كجاست لطفا راهنماييم كنيد، تشكر

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
احتمالا فریم ریت هاتون به هم ریخته . :-?

توجه کنید که موقع import در mocha حتما فریم ریت و ... رو با ویدئوی اصلی در افتر تطابق داشته باشه . وگرنه در موکا درست و در افتر به خاطر تطبیق نبودن فریم ریت ها به مشکل بر می خورید . :rose:

JEYDI7

Active Member
احتمالا فریم ریت هاتون به هم ریخته . :-?

توجه کنید که موقع import در mocha حتما فریم ریت و ... رو با ویدئوی اصلی در افتر تطابق داشته باشه . وگرنه در موکا درست و در افتر به خاطر تطبیق نبودن فریم ریت ها به مشکل بر می خورید . :rose:

سلام آقا حسين، تشكر بابت راهنماييت،
منم فكر ميكردم مشكل از تنظيم فريم ريت هاست ولي هر چقدر كه با دقت تنظيمشون مي كنم باز هم همين مشكل رو دارم)البته فيلم اصليم با فرمت tif ‎‏ هستش،(

JEYDI7

Active Member
درست شد!
گفتم اشكال كار رو بنويسم تا اگه يه نفر ديگه هم همچين مشكلي داشت بتونه حلش كنه.
همينطور كه آقا حسين هم اشاره كردند مشكل از فريم ريت ها بود،فريم ريت
اورجينال فيلم من 24 بود و من قبلا تو افتر و موكا با اين فريم ريت كار مي كردم، بر حصب تصادف فريم ريت فيلمو تو موكا و افتر 30‏ كردم درست شد،!!!
‏(ميدونم كه با عقل جور در نمياد)

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا