مشكل در NTFS

با سلام
یکی از مشکلاتی که من در NTFS دارم این است که زمانی که با استفاده از NTFS دسترسی دیگر کاربران را مثلا به یک درایو خاص قطع می کنم زمانی که با سیستم عامل دیگری بالا می آیم حتی با داشتن مجوز ADMINISTRATOR نمی توانم به آن درایو دسترسی داشته باشم مگر این که دوباره مجوز ها را برای این سیستم عامل تعریف کنم و بعد که میخواهم مثلا با ویندوز دیگری بالا بیایم بازهمین مشکل ادامه دارد . نمی دانم چه باید بکنم . از دوستان کسی میتواند کمکی بکند .
ممنونم

Scorpio

Member
a_falatooni گفت:
با سلام
یکی از مشکلاتی که من در NTFS دارم این است که زمانی که با استفاده از NTFS دسترسی دیگر کاربران را مثلا به یک درایو خاص قطع می کنم زمانی که با سیستم عامل دیگری بالا می آیم حتی با داشتن مجوز ADMINISTRATOR نمی توانم به آن درایو دسترسی داشته باشم مگر این که دوباره مجوز ها را برای این سیستم عامل تعریف کنم و بعد که میخواهم مثلا با ویندوز دیگری بالا بیایم بازهمین مشکل ادامه دارد . نمی دانم چه باید بکنم . از دوستان کسی میتواند کمکی بکند .
ممنونم
آقا اول از همه بايد بدوني كه با اون سيستم عاملي كه مياد بالا Ntfs رو ساپورت ميكنه (از ويندوز 2000 به بالا بايد استفاده كني در غير اين صورت اصلا اون درايو رو نميشناسه)

موفق باشي

علي

saman_sweden

Active Member
در تكميل نوشته Scorpio
شما براي اينكه administrator يه سروري باشيد و تمام مراحلي كه نوشته ايد مشكل نداشته باشيد بايد از ادوانس ويندوز 2000 استفاده كنيد كه براي همين كارهاست والا با ويندوز 2000 خالي نميتونيد اينكار را بكنيد

جدیدترین ارسال ها

بالا