مشكل در IIS

rahincom

Member
سلام

من يه چند روزي ميشه كه Windows سيستمم را عوض كردم ( XP بود حالا هم XP هست و Version هايش هم فرق نمي كنه چون يه CD بيشتر Win XP ندارم ) تا به حال كل دستورات ASP را اجرا مي كرد ولي از موقعي كه Windows را عوض كردم در همه صفحاتي كه تا به حال طراحي كرده بودم از اين اسكريپت (con.execute(sql ايراد مي گيره و اين Error را ميده
از موقعي هم كه اين Error را داد نزديك 3 بار Win رو عوض كردم.

:Error Type
(Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005
.Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Operation must use an updateable query]

خيلي خيلي فوري احتياج دارم به راهنمايي هايتان.

مرسي

rahincom

Member
بابا اونقدر هم كه فكر ميكني خنگ نيستم.

مگه ميشه Access رو نصب نكرده باشم

omidak

Active Member
سلام:
نميدونم... :roll:
1 کار هم بکن... IIS ات رو 1بار دیگه نسب کن... :wink:
Fullن نصب اش کن :wink:

rahincom

Member
سلام

خوبي آقا

والا همه اين كار ها رو كردم و به خاطر اين قضيه در 3 روز بيشتر از 6 بار Win عوض كردم.

نمي دانم كه قضيه چيه چون تا حالا همچين مشكلي نداشتم.

باي

rahincom

Member
راستي اين خطا فقط در خطي گرفته ميشه كه من Execute كردم يعني مثلا از خط( con.Execute(sql فقط ايراد مي گيره و اين Error كه در بالا نوشتم رو ميده

purya

Member
اين مشكل مربوط به پريمژن هاي تعريف شده ميشه
شما بايد براي فولدر wwwroot پريمژن WRITE رو تعريف كني
براي اين كار برو IIS رو اجرا كن و در Default FTP براي اين فولدر پريمژن WRITE رو تعريف كن

من قبلاْ همين مشكل رو داشتم كه بعد از يك هفته شب نخوابي راهش رو پيدا كردم

rahincom

Member
سلام

مرسي از اينكه جواب داديد.

من همه ي اين كار ها را انجام دادم ولي متاسفانه باز هم جواب نداد آخه براي من يه سوالي پيش مياد كه چرا رو Windows هاي قبلي من همچين اتفاقي پيش نمي آمد چون من تنها دست كاري كه رو IIS انجام مي دادم اين بود كه صفحه index.asp رو برام هميشه بياره

مشكلي كه من دارم اينه كه خاصيت read only ميده با اين چي كار كنم
database or object is read only اين پيغام رو مي ده

hoom

Active Member
سلام

پوریا درست گفت که مشکل مربوط به پرمیشن هستش. فقط راهش اشتباه بود. فولدری رو که فایلهای دیتا توی اون هستش رو باز کنید و یوزر IUSR_XXX رو به لیست اضافه کنید و بهش اول دسترسی فول بدین. برای اطمینان پرمیشن فایلها رو چک کنید که این یوزر به اونها دسترسی داشته باشه. صد در صد مشکلتون همینه.

ارادتمند

مشكل اينه كه من تازه با aspكار مي كنم و
متاسفانه چيزهايي كه شما مي گيم رو پيدا مي كنم
ديتاي من تو wwwroot هست
توي اين شاخه چطور يوزر تعريف كنم

جدیدترین ارسال ها

بالا