مشكل در hitTestObject

mbagsoft

Member
سلام. در مورد سؤالم جستجو كردم به نتيجه اي نرسيدم.
من به مووى كليپ1 دستور دادم موقع برخورد با مووی کلیپ2 تریس رو انجام بده. تا اینجا مشکلی نیست. ولی وقتی مووی کلیب1 با 2 برخورد نکنه ارور میده. از دستور else و else if تا جایی که تونستم استفاده کردم ولی جواب نداد. بهش دستور دادم اگه دو مووی کلیپ به هم برخورد نکردن دستور برخورد رو remove کن باز هم نشد. کلا مفهوم ارور رو نفهیدم که چیه. البته تو خروجی بدون مشکله ولی داخل فلش که اجرا میکنم تو output ارور ميده.
سؤال دوم اينكه اين ارورهايي كه تو output ميده (مثلا ارورهايي رو كه يكسره تكرار ميكنه وباعث كند و هنگ شدن فلش ميشه) رو اكر فلش خارج برنامه يا تو سيستم ديگه اجرا كنيم باعث كند وهنگ كردن ميشه يا نه؟
فايل رو بيوست كردم، ممونم دوستان.

پیوست ها

• TestObject.rar
    23.8 کیلوبایت · بازدیدها: 8

spryboy

کاربر فعال
سلام

1- فایل FLA رو آپلود کنید.
2- ارورهایی که توی پنجره ی output نمایش داده میشه، مربوط به خطاهایی میشه که در زمان اجرای برنامه تون رخ میده. این ارورها معمولا موجب توقف کامل برنامه نمیشن، اما برنامه تون هم بدرستی عمل نمیکنه. مشکل هنگ کردن فلش CS6 هم به خود فلش مربوط میشه و اثری بر فایل خروجی نداره.

موفق باشید

آخرین ویرایش:

Amir02111

Member
چون فایل رو نذاشتید نمی شه زیاد کمک کرد ولی به احتمال زیاد این ارورها به خاطر اینکه یکی ار اون دو MovieClip داخل استیج وجود نداره.
منظورم این نیست که اصلا وجود نداره؛ مثلا هنگام برخورداز صفحه پاک می شه یا هنگام شروع یک مقدار دیر وارد استیج می شه و ... و چون داخل رویداد Enter Frame چک می کنه این مشکل به وجود میاد.

mbagsoft

Member
شايد حرف شما درست باشه امير، اكه مشكل اينه راه حلش جيه؟ كفتم كه من با else و else if درستور دادم كه اگه برخورد كرد تريس كن وگرنه دستور hitTestObject رو remove كن ولي كلا ديكه دستور hitTestObject حتى با برخورد مووي كليپ ها كار نكرد.
آيا بيخيال شدن اين ارورها باعث ميشه كه خروجي swf هم كه جدا از برنامه اجرا بشه هنگ كنه؟
FLA رو پيوست كردم. ممنون دوستان

پیوست ها

• TestObject.rar
    111.4 کیلوبایت · بازدیدها: 16

spryboy

کاربر فعال
سلام
دوست عزیز، برنامه نویسی شما اشکالی نداره. داخل مووی کلیپ tank، به دلیل در دسترس نبودن مووی کلیپ shelk در فریم اول، این ارور داده میشه( در واقع حرف دوستمون امیر عزیز درسته). من چندتا تغییر داخل مووی کلیپ tank و داخل مووی کلیپ shelk ایجاد کردم. با فایل خودتون مقایسه کنید، متوجه میشید.
با try/catch هم میتونید این نوع مشکلات رو برطرف کنید.

موفق باشید

پیوست ها

• TestObject_EDITED.rar
    120 کیلوبایت · بازدیدها: 12
  • TestObject_TRY_CATCH.rar
    120.1 کیلوبایت · بازدیدها: 11
آخرین ویرایش:

mbagsoft

Member
خيلي زيركانه حلش كردىن. واقعا ممنونم. در عين سادگي هوشمندانه بود. اين دستور try/catch اگه اشتباه نکنم ارورهای دستور بینن آکولاد رو بیخیال میشه درسته؟
با

جدیدترین ارسال ها

بالا